|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medine-web,Açılış Tarihi: 08 Şubat 2009 (18:41), Konuya Son Cevap : 14 Şubat 2009 (23:07). Konuya 69 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Şubat 2009, 18:41 | Mesaj No:1 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | 14. Haftanın Konuğu Seleme 14. Haftanın Konuğu Seleme bu hafta değerli öğretmenimiz Seleme'yi tanıyacağız.. buyurun hocam tanıyalım sizi |
Konu Sahibi Medine-web 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Medineweb Görsel ve Slayt arşivi( kaybolmaması... | Medineweb.net Videolar | Medine-web | 5 | 221 | 23 Eylül 2024 20:24 |
Mustafa İslamoğlu Sözler | Medineweb.net Videolar | Mihrinaz | 2 | 396 | 30 Nisan 2023 16:51 |
Şirk Hakkında Kuran Ne Diyor? | Medineweb.net Videolar | Medine-web | 0 | 266 | 29 Nisan 2023 18:52 |
DÜNYA KABE'NİN NERESİNDE | Hacc-Umre-Kurban | Medine-web | 0 | 1111 | 27 Nisan 2020 21:40 |
08 Şubat 2009, 19:02 | Mesaj No:2 |
Cvp: 14. Haftanın Konuğu Seleme Teşekkür ederim sayın Admin... 1982 yılının sıcak bir temmuz ayında Anadolu'nun en doğusunda bulunan küçük bir köyde dünyaya geldim Bu evreleri çabuk geçeyim sıkmayayım sizleri 2007 yılında kafkas sınıf öğretmenliğinden mezun oldum.Bunalımlı kpss'nin hüsranla sonuçlanması üzerine daha fazla dayanamayarak özel bir kolejde işe girdim.Şuan Ankara'da özel bir kolejde mini mini birlerimle mutlu bir hayat sürmekteyim... Aklıma başka bişey gelmiyor siz sorun ben cevap vereyim ama zor olmasın
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
08 Şubat 2009, 19:56 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | Cvp: 14. Haftanın Konuğu Seleme evet saygı deger hocam 1- mesleğinizi kendiniz mi seçtiniz yoksa tamamen tevafuk mu ? 2- suan bulundugunuz ilin dışında görev yapmakk istesen burası olurdu? 3_ verdiğiniz eğitimden memnun musun? genel olarak üretici öğrtm normlarına göre mi davranıyorsun? 4- eğitimde aile katılımını nasıl sağlıyorsun? 5- ailenin kaçıncı çocuğusun? 6- sence kişiliği etkileyen etmenler arasında ekonominin ve sosyal çevrenin etkisi var mı ? merak ettiğim sorular :D buyrun efenım |
08 Şubat 2009, 20:17 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: 14. Haftanın Konuğu Seleme
Kardeşim Seleme ALLAH yardımcın olsun en kutsal görevlerden birini yapmaktasın. sorum,çağımızdaki yetişen nesil sizce nasıl |
08 Şubat 2009, 20:32 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cvp: 14. Haftanın Konuğu Seleme
tebrikler seleme anladığım kdr rıyla öğrtmensin ne kutsal bir meslek vede çok sabır isteyen seni bunun için de kutlarım RABBİM YARDIMCIN OLSUN
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
08 Şubat 2009, 20:55 | Mesaj No:6 |
Cvp: 14. Haftanın Konuğu Seleme evet saygı deger hocam Saygı ve sevgi bizden efem 1- mesleğinizi kendiniz mi seçtiniz yoksa tamamen tevafuk mu ? Doğuda kararları anne ve babalar alır hele bide cinsiyetiniz kızsa okul seçiminden,eş seçimine kadar aile etkilidir.Benim de iş seçimimi babam yaptı sağ olsun güzel bir iş seçmiş.Mesleğimden memnunum ama eğer bu tercih bana bırakılsaydı PDR okumak çok isterdim.Belki ilerde yüksek lisans yaparsam psikoloji ile ilgili bir alan seçicem. 2- suan bulundugunuz ilin dışında görev yapmakk istesen burası olurdu? Önemli olan herhangi bir şehirde yaşamak değil sevdiğim insanlarla aynı mekanı aynı şehrin havasını solumak..İlla da şu ilde olsam diyeceğim bir yer yok. 3_ verdiğiniz eğitimden memnun musun? genel olarak üretici öğrtm normlarına göre mi davranıyorsun? Verdiğim eğitimin yapısını okul belirliyor ben ve arkadaşalarım bu yapıya yorum katıyoruz.Üretici derken çağdaş eğitim anlayışını kast ettiyseniz; evet artık müfredat ve hedefler bu yaklaşıma göre hazırlanıp uygulanıyor. 4- eğitimde aile katılımını nasıl sağlıyorsun? Geçen sene memleketimde devlet okulunda kısa bir süre ücretli öğretmenlik yaptım.O zaman ailelerle iletişim o kadar zordu ki.Ama özelde çalışınca muhatabınız sadece öğrenci değil aynı zamanda veli.Velilerde haklı olarak verdikleri paranın karşılığını bekliyorlar bu yüzden onları eğitimin bir parçası olarak görüyorum.İstemesemde 5- ailenin kaçıncı çocuğusun? Ailenin sonuncu çocuğuyum.4 kardeşiz ben en küçüğüm şanslı olduğumu sakın düşünmeyin 6- sence kişiliği etkileyen etmenler arasında ekonominin ve sosyal çevrenin etkisi var mı ? Kişilik genetik olduğu kaadar çevre ve ekonomik olanaklarla da doğru orantılıdır.
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
08 Şubat 2009, 21:14 | Mesaj No:8 | |
Cvp: 14. Haftanın Konuğu Seleme Alıntı:
Temennilerinizden dolayı Allah razı olsun... Çağımızda yetişen nesil ekonomik şartların günden güne iyileşmesinden dolayı oldukça şanslı.Okul,sağlık hizmetleri,alt yapı,ulaşım...vs bizim zamanımızda ki gibi değil.Bu konuda oldukça şanslılar iman açısından bakarsak dünde bugünde çocuklarda en etkili kavram olan aile kavramı karşımıza çıkıyor.Müspet ailelerin çocukları dini kavramlara daha meğillidir.Ama ekonomik imkanların daha artması isviçrede ki gibi bir durum meydana getirir mi bilinmez.Aile kavramını ne zaman batıdaki gibi yitirirsek aynı buhrana bizim çocuklarımızda saplanıp kalacak.Üstat Said Nursi'nin güzel bir sözü vardır; dün bitti dünü düşünerek sabrınızı bitirmeyin; gelecek ise henüz yaşanmadı sabrınızı geleceği düşünerek bitirmeyin şu anı yaşayın-tam böyle olmasada mesaj buydu-yarın çocuklarımız iman açısından nasıl tehlikeler bekler Allah-u alem.Ama geleceğe yatırım yapmak doğru çocuklar yetiştirmeye bağlı...
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | ||
08 Şubat 2009, 21:15 | Mesaj No:9 | |
Cvp: 14. Haftanın Konuğu Seleme Alıntı:
Ecmain abla Allah razı olsun....
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | ||
08 Şubat 2009, 21:37 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: 14. Haftanın Konuğu Seleme Hayırlı olsun dostumSeni biraz yoracağım kusura bakma Hemen sorularıma geçeyim... Önce kişisel sorular; 1-En sevdiğin yazar ve beğendiğin bir şiirin bir bölümünü paylaşırmısın bizimle? 2-Senin için en anlamlı cümle nedir ? Ve bu cümle hakkında biraz yorum alabilirmiyim ? 3-Sevdiğin ilahi ezgi ve ayrıca bunların dışında bir parça ismi alabilirmiyim ? 4-Medinewebin en yetkisi ismi olsaydın(admin) forumda ne gibi değişiklikler yapardın ve ben bu değişikliğin neresinde yer alırdım? 5-Bu kavramlar senin için ne ifade ediyor birer cümle ile açıklayabilirmisin ? Anne : Huzur: Aile : Evlilik : Medineweb: Yuva: Sabır: Gurbet: Özlem: Umut : Dini ve siyasi sorularıma geçeyim 1-En sevdiğin islami kişilik (peygamber efendimiz,sahabeler hariç) 2-Seher ablanın bir sorusu güzel idi onun affına sığınarak ben sorayım sence İslamın kırılma noktası nerede patlak verdi ? 3-Peygamber efendimizin sünnetine sarılmakla onu yaşamak gibi olurmuyuz? 4-Sence siyasi mezheplerin oluşmasına sebep olan ihtilafları bugün dile getirmenin bir artısı var mıdır? 5-Şia hakkında görüşün nedir? 6-İran devrimi hakkındaki fikirlerini alabilirmiyiz? 7-Biliyorsun Filistinde ateşkes ilan edildi bu konuda ne düşünüyorsun? 8-Hamasın terör örgütü olarak ifade edilmesine tepkin nedir yada bu konudaki fikirlerin? 9-Filistin konusunda kılını kıpırdatmayan arap ülkeleri büyük miktarda maddi yardım yapacaklarını açıklamışlar bu konuda ne düşünüyorsun? 10-Yerel seçimlerde kime oy verecen) Şimdilik bu kadar |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |