|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MescidiAksa,Açılış Tarihi: 15 Ağustos 2008 (15:21), Konuya Son Cevap : 16 Ağustos 2008 (11:55). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Ağustos 2008, 15:21 | Mesaj No:1 |
es_selam isminin kudretiyle es_selam isminin kudretiyle ES_SELAM ıSMıNıN KUDRETıYLE Niçin çıldırmış bir yaşamın içinde bu yÜrek Sahte dostlar ve sahte sevgililer GÜzel dÜşÜnmek istediğim bu ömÜrde çıkın artık Kendi kendimi dÜşÜneyim bir avuç kalan yaşamımı Sevmek neydi Unutalı yıllar oldu Gerçek aşkı bilirdim Yalnız siz unutturdunuz bana mutluluğu GÜzel yaşamak vardı Yalnız hırslarınızla Beni de kötÜ bir insan yaptınız siz Bir yeminim vardı Allah için yaşamak Lakin aşk ve riyakar dostlarım Sizinle uğraşmaktan GÜnahlarınıza ortak olmaktan Sevaplarımı da unutturdunuz bana çıkın artık hayatımdan Kendinizle Kendi bildiklerinizle yaşayın Selam olsun AllahÂ’ım Bu yıkık ve yorgun olan kuluna bir yer var mı? O kudretli dergahında Sen ki bağışlayıcı olan sevgilimizsin Bu gÜnahkar olan kuluna Yer var mı sofranda Sonunda döndÜm Es-selam isminin kudretiyle Selamına muhtacım Kurban olduğum
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
Konu Sahibi MescidiAksa 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Ağlama Karanfil | İlahiler/Ezgiler | Mihrinaz | 2 | 2859 | 05 Ekim 2010 01:24 |
Sensin Gülüm /medineweb | Şiirler ve Şairler | su damlası | 9 | 3455 | 03 Ekim 2010 23:23 |
Gününü tek kelime ile anlat | Forum Etkinlileri | su damlası | 82 | 69111 | 28 Eylül 2010 12:09 |
16. haftanın konugu Belgin | Hafta'nın Misafiri | Belgin | 28 | 12016 | 22 Şubat 2009 21:03 |
Tartışanlara şiir.. | Şiirler ve Şairler | MescidiAksa | 4 | 2291 | 19 Şubat 2009 10:14 |
15 Ağustos 2008, 23:51 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | Cvp: es_selam isminin kudretiyle o yare yar olmak... yaralıyken deva bulmaya benzeer rabbim guzel ısmlerıyle doldursun gonullerımızı ve ahlaklarımızı tskler |
16 Ağustos 2008, 11:55 | Mesaj No:3 | |
Cvp: es_selam isminin kudretiyle Alıntı:
Nezamandayz kardeşim nasıl bir yaşamla meşguluz Rabbim isminin teceliyatlarıyla doldursun gönüllerimizi yüreğine sağlık ziya kardeş ismin gibi ışıksın nursun maşallah | ||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |