Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB FORUM GÜNCEL.::. > Üyelerimizin Tanışma Bölümü > Anketler-Röportajlar
Üyemiz Ol

Konu Kimliği: Konu Sahibi sessiz23,Açılış Tarihi:  21 Mayıs 2008 (21:03), Konuya Son Cevap : 10 Eylül 2011 (12:10). Konuya 13 Mesaj yazıldı

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 22 Mayıs 2008, 14:31   Mesaj No:11
Medineweb Aktif Üyesi
Durumu:sessiz23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1256
Üyelik T.: 07 Nisan 2008
Arkadaşları:0
Konular: 77
Beğenildi:7
Beğendi:0
Takdirleri:37
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cvp: Dev bir kinle bakıyorum sana ey kırmızı COCA COLA kutusu! ..Boykot .

İşte bir gazete yazarının yazısından coco colanın yaptıklarını anlatan bölümü..

Sevmiyorsam sebebi var..

Ben şimdi Ertuğrul Özkök'e nasıl anlatayım? Tabiî ki Muhtar Kent dünya çapında bir yönetici. Öyle olmasaydı Coca-Cola'nın başına koymazlardı.

İyi de kardeşim, kendimi bildim bileli Coca-Cola sevmem. Belki Amerikan askerlerinden önce Coca Cola'nın girmesinden ötürüdür tepkim. Belki Türk solundan bulaşmış eski bir alışkanlık. Ne zaman Coca-Cola görsem, Kolombiya'da öldürülen, Guatemala'da işkence edilen sendikacılar geliyor aklıma. Bir bedeviye Coca-Cola dolabının önünde namaz kıldırıldığını hatırlıyorum. Çocuk emeğinin sömürülmesini başarı sayan Coca-Cola'nın ilk patronu Asa Chandler'i anımsıyorum. Güney Afrika'daki ırkçı yönetimin hapse tıktığı siyahların Cola işçisi olarak çalıştırıldıkları geli-yor gözlerimin önüne. Midem kaldırmıyor işte.

Özkök'ün anlam veremediği bir şeyse bu, ben ne yapayım. Herkes Ertuğrul Özkök olacak diye bir doğa olayı yok ki.

Bizim gazete 6 Aralık'ta Ekonomi sayfasının manşetinde "İşte Coca-Cola'nın Muhtarı" başlığıyla duyurmuş. Daha ne olsun? Elimizde Coca-Cola flamaları, yakamızda Muhtar Kent kokartları, göğsümüzde "Erkek adam gazoz kullanmaz, Coca-Cola içer" tişörtleriyle sokağa mı çıkalım bu yaştan sonra?

Abdullah Muradoğlu
Alt 22 Mayıs 2008, 15:33   Mesaj No:12
Medineweb Emekdarı
Emekdar Üye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Emekdar Üye isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 16627
Üyelik T.: 11 Şubat 2012
Arkadaşları:2
Konular: 315
Beğenildi:52
Takdirleri:149
Takdir Et:
Standart Cvp: Dev bir kinle bakıyorum sana ey kırmızı COCA COLA kutusu! ..Boykot .

Dev bir kinle bakıyorum sana ey kırmızı COCA COLA kutusu!!

Yaşasın boykot kardeşliğimiz!!
Alt 04 Ocak 2009, 23:43   Mesaj No:13
Yeni Üye
Durumu:YAVUZ SELİM isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 4716
Üyelik T.: 02 Kasım 2008
Konular: 1
Beğenildi:2
Takdirleri:10
Takdir Et:

Evt Yaşasın Baykot Kardeşliğimiz!!!!
Alt 10 Eylül 2011, 12:10   Mesaj No:14
Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esma_Nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Memleket:sivas/istanbul/
Konular: 596
Beğenildi:5513
Beğendi:7247
Takdirleri:30704
Takdir Et:
Standart Cevap: Dev bir kinle bakıyorum sana ey kırmızı COCA COLA kutusu! ..Boykot .

ewet buyük bir kinle bakıyoruz cola şişesine öyle bir kinle bakıyoruz kiiii cola satışları tavan yapıyor !!!!!!

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....