17 Eylül 2014, 20:00
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 Arkadaşları:14 Cinsiyet:ANNE Memleket:ARZ Yaş:42 Mesaj:
2.423 Konular:
105 Beğenildi:97 Beğendi:4 Takdirleri:60 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | bir eylül vakti! bir eylül vakti! DOĞDUĞUM GÜN!!! İrdelenen bir geçmişin acımasız zamanlarına yolculuğum… Zaman kaos zamanı, Ülkemiz çalkantılar ve iftiralar ile depremler yaşarken ben “VAV” sessizliğinde huzurla kıvrılmışım kudsi yatağımda “Muhyi” İsmi Şerifi ile Hayat üflenirken azalarım oluşmaya başlamış. Sırasıyla “Hakim, Kadir, Rahim, Rezzak ve daha bir çok İsm-i Şerif Yansımış varlığıma. Tıpkı bütün canlılara aksettiği gibi… Daha doğmadan zulme ve acımasız iftiralara uğrayan Liderlerin hayatı sahnelenmiş ruh dünyamda../ Hiç zorlanmamışlar adımı koyarken, daha doğmadan belliymiş zaten! Sevdim adımı. Ruha huzur veren anlamını… En yüksek, manen çok yüksek! Kim bilir? Ağırlığında ezildiğim, maddi Hayatın hem çok güzel hem de acı yönlerinde kendimce zor bir sınavın manevi kazancında yükselişiydi belki de,” hayat”… Acı ve hüzün dolu bir gün, doğduğum gün! İdam sehpasında son bulan vahşi çığlıkların sevinçlerine doğan güneş Ve masum insanların acı ve ızdırap yüklü sessiz çığlıklarıyla dolu bir “Eylül” günü… Hayat; Kimine bir gün doğumu, kimine bir gün batımı işte! Asil, masum, sevgi dolu bir geçmiş! Sadakat ve teslimiyetin en duru en temiz gerçeğine, zerrelerimin şahitlik edeceği “İMAN”ım Ve Kur’an Hakikatlerinde Mana’nın izlerini sürmem! İşte benim hayat yolculuğum! Eylül’üm, Sonbaharım… Yapraklarını dökmeye meyletmiş hazanım. Hüzün mevsimim! Ömrümün sonbaharında bazen hüzünlerden dökülen yapraklar topluyorum kimi sarı, kimi kızıl. Tıpkı küçücük bir kız iken evcilik oynamak için topladığım yapraklar gibi… Sonra biraz mutlu oluyor gülümsüyorum, çünkü renklerini çok seviyorum… Ama dünya işte! Bağlanmamı istemiyor Yaradan! Bir fırtına bir boran. Darmadağın oluyor ruh dünyam! Bir Hüzün sağanağına tutulan benliğim “Rahmet” kucağında dua dua Hüzün akıtıp, huzur bulmaya meylediyor… Bir Eylül Vakti işte!..
BERRİN GÖK |
| |