Alıntı:
aklıselim Üyemizden Alıntı
silmiyorum. kimsenin de reklamını yapmıyorum. insanın içindeki şeytanı konuşturarak itiraflarını duymanızı istedim. çok cahilsin. bilmiyorsan sus, izle, araştır, öğren. şeytanın oyunlarını tuzaklarının bazılarını itiraf ettirmeyi başarmış. kredi kartlarının faiz ile alakasını anlatıyor. faiz ödemnin faiz yeme ile aynı anlama geldiğini anlatıyor. bir başva videoda ise şeytan diyor ki. sizler büyü denilince hemen aklınıza kalem ile birşeyler çizmek gekliyor. halbuki asıl büyü dil ile yapılandır. örneğin başkasınıa beddua etmek, yada lanetlemek en güçlü büyü yöntemidir. dahası ise başkaları ile alay etmek, hor görmek, ayıplamak şeytanların vucuda girmesi için açık kapı bırakır....
allahın kulu olduğunu mu zannediyorsun. allahın kulu olmayı kolay mı sanıyorsun. sana videolarda anlatılan ama senin asla bilemeyeceğin birşey söyleyeyim. "ben" kelimesini kullanmanın şirk olduğunu anlatıyor. (ben yaptım vs...) bunun anlamını bilmediğin için bu kelimeler kafana balyoz gibi inmedi değilmı. insanlara birşey anlatmaya meraklı olduğumu mu zannediyorsun... milyon kere yaptığım hatayı bir kere daha anladım. senin gibilerine birşey anlatmamalıydım.... bu bana milyonbir inci ders olsun.... allahım sen şahit ol. bir gün hiçlik makamına alır bizi mehdi yapmaya karar verirsen peygamberimizin ümmeti bizimle son bulsun..... |
saygısız bi şekilde tavır göstermenizin anlamı yok. islam için gayri meşru bidat ve hurafeleri karşımıza ilim irfan olarak çıkarmanız pişkinlik olsa gerek.Kuran ve sünnete dayanmayan naslardan onay almayan her düşünce merduttur.Bu anlatılan hurafe dolu hezeyanlar bizim sitemizin çizgisine uygun değildir.
videoyu kaldırıyorum.
daha ciddi konular ile lütfen...