evet öyle hocam 2 defa atama olacak
eğitim bilimleri bazı konular mantıken yapılabilecek sorular ama konu bakmadan olmaz you tube'da eğitim bilimleri videolarına baktım ben soru bankası ve konu anlatım kitaplarım vardı ama videonun faydası daha çok gibi
videoda bazı konular bana karışık gelince netten araştırdım okudum bilgileri
ezber değil de konu çalışıp çok soru ile pekişecek konular bazı yöntemler var konuşma halkası çember akvaryum görüş geliştirme bunlar birbirine benzer ama ufacık değişiklikleri var bunları kavrama açısından çok uğraşabilirsin
eğitim bilimleri dersleri
öğrenme psikolojisi
gelişim psikolojisi
öğretim yöntem ve teknikleri
materyal tasarım
ölçme ve değerlendirme
sınıf yönetimi
rehberlik ve özel eğitim
program geliştirme
sanırım bu kadardı
pegem eğitim bilimlerinde çok iyi sorular kaliteli oluyor konu anlatım kitapları değil de you tube videoları bakarak konu öğrenip soru ile pekiştir hocam yargı da iyi ama pegem bence en iyisi
soru bankası ve deneme alırken farklı yayın evleri al ki konunun değişik ele alınış şekli ile soruları gör
benim hocam yayınları denemesini çok övdüler ben de aldım ama normali benim hocam altın 6 denemesi de vardı onu almadım gy gk'de de var
hocam gy gk de pegem yargı çok iyi ben denemede data yayınları ve beyaz kalem yayınları almıştım tarih coğrafya vatandaşlıktan benim hocam yayınları soru bankalarını temin etsen daha iyi olur
hocam senin öabt'ye girmeden kazanabilir miyiz soruna da cevap vereyim
hocam öğretmen olabilmen için lisans mezunu olacaksın yani tercih olana kadar mezun olmuş olacaksın formasyon belgen olacak
imam hatip lisesi öğretmenliği yani İHL öğretmenleri p10 puanı ile öğretmenlik mülakata başvuruyorlar hocam p3 puanı ayrı hesaplanıyor ama senin tek puanın oluyor p10 puanın dikkate alınıyor
din kültürü öğretmenliği yani dikab öğretmenliği için kpss gy gk eğitim bilimleri ve öabt sınavlarına girmen gerekiyor
yani İHL öğretmenliği için ÖABT puanı baz alınmıyor
hocam %15 gy %15 gk %20 eğitim bilimleri puanı alınıp P10 puanı oluyor
p124 için de ÖABT puanının %50'si alınıyor daha önceki p10 puanınla birlikte hesaplanıp sana sonuç geliyor |