Cok Utandim........
cok degerli kardeslerim ikigün önce yasadigim bir olayi sizlerle paylasmak istedim
cünkü müslümanligimdan utandim .Utanmamin sebebi yapmis oldugum birhata degil ama sahit oldugum ve keske sahit olmasaydim diye ic cektigimbir olay
olay söyle yasandi ALDI ve LIDL olayinin alman gazetelerine haber olanbir dayanismasinin konusunu is arkadaslarimin fikir beyanlari inanin kanim dondu duyduklarim karsisinda insanliktan nasipsizler denbirsi diyorki yatak (madrstse) alacagim ama o haberden sonra ALDI ninkampanyasi var oradan aliyimki belki bende birkac Müslümannin olmesinekatki saglamis olurum bir digeriise bende bu ikimarketten baska yerdenalis veris yapmam diye beyan ediyor buneyin dayanismasiki bu almanlarböyle bir katliama destek oluyor düsüne biliyormusunuz kardeslerim hicbir alman cikipta bu olaya tepki vermiyor sanki onaylargibi Yabiz müslümanlar nekadar dayanisma icindeyiz düsünsenize almanhiristiyan yahudi destekcisi bizler müslüman kardeslerimize destekolamiyoruz yaziklar olsun bize inanin cok utandim insanligimdan inanincok utandim ALLAHdan ve resulunden ikigin uykularimi kacirdi benim bu hadise sizlerle paylasmak istedim belki siz kardesleriminde butür benzeri yada aksi olaylar yasayanlariniz vardir diye
Alinti
arkadaslar böyle bir olay yasasaydiniz nasil etkileniridik
hic düsündünüzmü
yorumlarinizi almak isterim