Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Kasım 2007, 23:18   Mesaj No:11

AŞK'ÜL İSLAM

Medineweb Sadık Üyesi
AŞK'ÜL İSLAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:AŞK'ÜL İSLAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38
Üyelik T.: 30Haziran 2007
Arkadaşları:0
Konular: 245
Beğenildi:29
Beğendi:0
Takdirleri:146
Takdir Et:
Standart Cvp: Kadın Erkek Arkadaşlığı Üzerine!..

Seni anlıyorum güzel kardeşim, haya iffet namus kavramlarıyla bakış açını da çokk iyi anlıyorum , fakat bunu alanen açıkça yazmak nezaketsizlik gibi algılanıyor, insan ilişkilerinde dikkat edersek o kadar ikiyüzlü bir toplumuz ki, gerçekleri gerçekten hissettiğimiz ve düşündüğümüz gibi anlatmıyoruz , anlatamıyoruz, toplum ne der, elalem ne der diyerek, halbuki iki genç erkek , yada iki genç bayan veya iki eş yanlız kaldıklarında bu tür konuşmaları rahatça sıkılmadan konuşabiliyorlar, en yakınları ya..

Şimdi ben bu adamın çokkk açık, sıkılmadan , gerçekleri , içinde cinsellik olmasına rağmen ikiyüzlü olmadan , net bir şekilde ortaya koymasını yadırgarsam , içimden de adam ne kadar doğru konuşuyor, ne kadar net konuşuyor dersem ama bunu yayınlamazsam , edebe ahlaka uygun değil dersem bu kez kendimi iki yüzlü düşüneceğim, neden dersen insanoğlu tutarlı olmak zorunda, düşünceleriyle yaptıkları birbirine uyumlu olmak zorunda, ben bu yazının medineweb'e yakışmadıgını düşünmüyorum , aksine toplumun gerçek içsel düşünceleriyle yansıtmış, islam adına da utanmadan sıkılmadan hayasızlıgı ve ifftesizliği kaleme almış bu adama şapka çıkarıyorum.. Şahsi düşüncem bu.. Falan kimse havadan nem kapıyor derler, ya yağmur altında ıslanmayanlara ne demeli.!!!!.. Araştırmaktan, bilimsel yazıları okumaktan öte dobra dobra yazılmış bir yazıyla daha çok yol kat edileceğini düşünüyorum şahsen..

Adamın biri gelir şimdi , burada yazdıkları için bu yayımladığım şeyden dolayı atıp tutar gider, sonra .. bir vakit gelir yanlız kalır,adama bak bee ne kadar dosdoğru anlatmış helall olsunn der içten içe..

Neyse konumuz bu değil.. Dediğim gibi yazının kaldırılmasını isterseniz kaldırırım, şahsi görüşünüze katılmıyorum canım inzar'cığım.. İnsan açık seçik ve net olmalı diyorum...