|
Konu Kimliği: Konu Sahibi FECR,Açılış Tarihi: 19 Ocak 2013 (09:29), Konuya Son Cevap : 15 Ocak 2022 (15:07). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Ocak 2013, 09:29 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Face'den Duy Beni Allah'ım, Şehadet İstiyorum! Face'den Duy Beni Allah'ım, Şehadet İstiyorum! FACE'DEN DUY BENİ ALLAHIM, ŞEHADET İSTİYORUM! Sosyal ağların hayatımıza su, hava gibi olmazsa olmazlarımıza girdiğinden beri Müslümanlar içinde de bir takım kitle oluştu.. ''Sosyal ağlardan duy beni rabbim'' nidaları ile gündemimize oturan bu kitle, Müslümanların en önemli tefekkürü olan uhrevi duyguları da sosyal ağlardan tatmin etmeye çalışıyor. Denk geldiğimız bir kaç klişe örneği sizle paylaşmak istiyorum: Sana talibim ey Şehadet kabul buyurmazmısın ? ALLAHım bizi şehadetle rızklandır. Ey şehadet nerdesin? Ey şehadet sen bana küsülümü müsün? Erkek kardeşler için "Huri şiirleri" (Örnekleri çoğaltmak mümkün) Gece geç saatlere kadar hatta sabahlara dek internet başında sabahlamanın sonucu ''internet teheccüdü''dür... Teheccud namazlarımızdan sonra hakkıyla ellerin açılıp, ağlayarak, içten samimi göz yaşlarımızla Rabbimize sunacağımız bu duaları şimdilerde bu kitle sosyal ağlardan ALLAH'a sunmaktadır. Hayatımıza giren bu ağlar, dualarımıza, teheccüdlerimize de girmiştir... Bu duyguların,duaların önemi bu kadar basite indirgeyen Müslümanlar kendilerine şehadetin, hatta salih bir Müslüman imanının ve ahlakının kendilerine geleceğini zannetmesinler ve beklemesinler. Bu din teslimiyyet isteyen, samimi imanlı ruhlara şehadeti layık gördüğü bir dindir. Kardeşlerimize nasihatımız, dinin en yüce olması, yeryüzüne ilahi kelimetullahın hakim kılınmasında Rabbimize sunduğunuz hayatlarınızı ve canlarınızı hakkıyla teslim etmenizdir. Bu uğurda gözyaşlarıyla ifa ettiğiniz dualarınızı gizli saklı teheccüdlerinizde dile getirmenizdir. Bu güçlü, teslimiyyetin doruğuna ulaştıran duaları bu sosyal ağlarda harcamanın sizlere hiç bir faydası yoktur. KAYNAK:Maydonoz Haber
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
Konu Sahibi FECR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Eskiden Hayat Daha Güzeldi... | Gönülden Dökülen Nağmeler | FECR | 0 | 70 | 12 Ekim 2024 10:01 |
Prof. Dr. Mehmet Görmez'den Önemli Açıklamalar | Muhtelif Konular | FECR | 0 | 101 | 07 Ekim 2024 20:33 |
Müslüman Bir Toplumu Çökertmek İstiyorsanız | Muhtelif Konular | FECR | 0 | 84 | 23 Eylül 2024 11:06 |
Şehit Haniye İçin Ezgi | MultiMedya-İzleme Vb | Esma_Nur | 1 | 100 | 03 Ağustos 2024 22:38 |
NELERİ BİLMELİYİZ? | Kurân-ı Kerîm | FECR | 0 | 117 | 01 Ağustos 2024 17:31 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |