|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 17 Ekim 2007 (09:42), Konuya Son Cevap : 24 Mayıs 2024 (00:17). Konuya 25 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Ekim 2007, 09:42 | Mesaj No:1 |
Cvp: medineweb hakkında düşünceleriniz nelerdir? medineweb hakkında düşünceleriniz nelerdir? güzel olmuş elinize sağlık... | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2904 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3645 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3285 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7827 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7287 | 02 Ekim 2012 21:16 |
17 Ekim 2007, 18:15 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: medineweb hakkında düşünceleriniz nelerdir? Allah memnun olandanda, memnun olmaya çalışandanda, memnun olmayandanda razı olsun.. kitapkurdu kardeş yine yapmışsın yapacağını ve açmışsın güzel bir başlık...benim oy kullanmam ne kadar doğru olursa bende öyle hareket ediyorum ve sadece sonuçları merakla takip ediyorum... gerçekten forum adına güzel bir başlık olmuş ellerine sağlık ... ve burda değinmek istediğim uffak bir nokta vardır.. tamam memnun olunan noktalar anlaşılır ama ya memnun olmadıklarınız.... ben derimki ankete katılan kardeşlerimiz rahatsız oldukları,eksik bulduklarıı noktaları bizlere yumuşak bir dille burdan, burdan olmasada özel mesaj yolu ile bildirseler... hatta varsa bu fikirleri ile bizlere başvursalar.. ""şu durum böyle hoş değil ama şöyle olursa daha güzel olur şeklinde..." ve bizde sizler için en güzeli yapmaya çalışsak.. Medinewebin güzelleşmesi adına küçük bi rica idi selam ve dua ile saygıdeğer üyeler... |
17 Ekim 2007, 18:23 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 43 Üyelik T.:
03 Temmuz 2007 | Cvp: medineweb hakkında düşünceleriniz nelerdir?
bize bu siteyı hazırlayanlardan,çalışanlarından,emeği geçenlerden,şenlendiren üyelerinden,katkısı olan herkesten Allah razı olsun
|
17 Ekim 2007, 19:17 | Mesaj No:4 |
Cvp: medineweb hakkında düşünceleriniz nelerdir?
bazen düşünürüm mademki alemlere rahmetti ve mademki habibullahtı nasıl oluyorda hem öksüz hem yetim olarak bunca sıkıntıların kıskacında yaşatılarak çilelerde damıtılıp hüzünle karıldı nedenini ilkin anlıyamamıştım yıllarca bunları kendi hayatımdan yola çıkarak çevremde ve etraftaki insanların şahsında çok düşünmüşümdür nihayet sevgi değer doslar bu muamma gibi görünenleri keşfettim biliyormusunuz o eğer böylesine hüzün peygamberi olmasaydı bizimgibi ona karşı vefakar bile olmayan bu ümmetini neden sarıp kucaklıyacak,tıki lakin bütün ümmetine o kadar şefkatli ve muhabbetliki bir isimden yola çıkılan ve onun davasına sadece hüsnüzan eden bizler bile bakın medine web isimli bir formu onun şahsiyetinde pekiştirerek resul dosluğumuzu birbirimize muhabbet eyledik bu bile medine webimizin bu sanal alemdeki itibarı açısından farklı bir asalettir rabbim bizi muhammed as mın o şefaat kuşatımında haza muhammedi olanlardan eylesin bu birlikteliğimizin ilmiyle amel edilen dahada takva bir yaşama vesile olunmamızı iş bu gayrete sebeb kılsın amin bi hürmeti taha ve yasin velhamdulillahi rabbil alemiyn. sevgi değer kitab kurdu rabbim kozandan çıkıp kelebek olup cennetlere uçarak azadolmanı nasibeylesin amin | |
17 Ekim 2007, 21:36 | Mesaj No:5 |
(hepsini içinde barındıran yepyeni bir site) KOCAMAN BİR CEMAAT OLUNCA VE BENDE ZENGİN OLUNCA ADINA MEDRESE YAPTIRMYI.. ne düşünelim varlığıyla mutluyuz,içindekilerle huzurlu.. Allah razı olsun..burada olanlardan,uğrayanlardan ve dahi kurucularından.. muhabbetimdedir. | |
23 Ekim 2007, 17:38 | Mesaj No:6 |
neden tartışma yok.herkes hemfikir... sıdıkalar lazım buraya :D. herşey sütlimanmı şimdi.. 250 üye hep aynı kafadanmı aceba? hep merak etmişimdir. (tartışma derken yanlış anlaşılmasın ilmi münazara diyelim) | |
23 Ekim 2007, 22:31 | Mesaj No:7 |
ben de görüşünüze katılıyorum syn tanış... konular açılıyor ama sanki yeterince sindirilemiyor gibi geliyor bana ...dediğiniz gibi bir konu açılınca katkıda bulunmaya çalışalım,aramızda istişare edelim.mutlaka konunun bilmediğimiz yanları çıkar ve böylece konuları iyice özümsemiş oluruz.acizane görüşüm. onun dışında her şey yolunda
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
05 Kasım 2007, 16:39 | Mesaj No:8 |
Gerçekten sizlere sadakayı cariye olucak bir yapıda. Umarız ki, bizlere de sayenizde sadakayı cariye olur
| |
06 Ocak 2009, 12:37 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cvp: medineweb hakkında düşünceleriniz nelerdir?
ben tesadüren tanıdım formu şimdilik memnumda allah razı olsun buraya emeği geçen tüm kardeşlerime ...
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
25 Şubat 2009, 10:21 | Mesaj No:10 |
medinewebin en güzel yönü bence burdaki kardeşlik ortamı ve açılan çogu konunun egitici bilgilere sahip olması
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |