![]() |
3 Kelime ile SİZ Medineweb.. hadi bakalım herkesi tanıma adına.... 3 Kelime ile SİZ.... |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. vesselam..eyvallah..amenna..inzar..derun..muhabbet ... visal..vuslat..kelime..anlam..meal...sır..hızır..d ua..münacat..icabet..öte..geçiş.. nöbet..umut..düş..et..kemik.. ruh..beden..mezar..can..canında ötesindedir canan..cennet..gercek..hayat..memat.. aşk..cihat..ilim..irfan..sızı.yağmur..su..rahmet.. niyet..lutuf..kahır..hoş.. var..yok..yalan...dünya..alem..zindan..uyku..rüya. ..en gerçek..tek gerçek... el Vedud.. sadece O.. kelime kilit..kelime anahtar..kelime nokta..kelime kapı..kelime adım..kelime akıl..kelime kalp..kelime söz..kelime ses..kelime sır... ve sırrında saklıdır henüz sahiplerine ulaşmamış fasıl.. çok kelime oldu sanırsam.. üç kelimeyle ben.. bahar..umut..dua.. |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. 1-Günahkar 2-Pişman 3-Bir kulum ben |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. varıdatı sır yani cafer tayyar kendir türkiye marmara sakarya |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. kıl tüy keçe .. |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. Alıntı:
nasıl yani? |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. meselede burdaya :=) |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. İnsan.. Kainat....... Kur'an-Kerim.......... |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. Tebessüm... Allah korkusu... Sinirli bir şekilde Ciddiyet... İLk iki halimden herkes hoşlanır ama üçüncüsü oldu mu vayyy karşımdakinin haline diyorumm (: |
Cvp: 3 Kelime ile SİZ.. sakin sabırlı uyumlu |
SAAT: 11:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.