|
Konu Kimliği: Konu Sahibi grupyenicag,Açılış Tarihi: 21 Mayıs 2009 (00:22), Konuya Son Cevap : 12Haziran 2021 (10:53). Konuya 49 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:32 |
Durumu: ![]() Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | ![]() ;Enes furkan, Harun Yuşa, Elif Sena, Maariye Betül, Mehmet Emin, Ali eren, Hayrunnisa , Yusuf islam, Hafsa ,Muhammet semih, Dilruba, Hamza ..(bunlar yeğenler) Arif muaz da benim bıcırığım. tekrar düşünmem gerekirse; Hanzala veya Reyyan olabilir..
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:33 | |
Durumu: ![]() Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | ![]() Alıntı:
ben bu ismi gerçekten çok beğeniyorum
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ | |
![]() |
![]() | Mesaj No:34 |
Durumu: ![]() Medine No : 18409 Üyelik T.:
29 Nisan 2012 | ![]()
oğlumun ismi abdullah tekrar oğlan olursa muhammed kız olursa ayşe yada fatıma
__________________ Neye yaklaşsam sonu uzaklık ve kırgınlık;anla ki,yok,Allahtan başkasıyla yakınlık |
![]() |
![]() | Mesaj No:35 |
Durumu: ![]() Medine No : 15266 Üyelik T.:
14 Aralık 2011 | ![]()
zeyd,musab,zülfikar,vakkas,seyfullah,zübeyr,masum toprak isra ![]()
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
![]() |
![]() | Mesaj No:36 |
Durumu: ![]() Medine No : 29765 Üyelik T.:
24Haziran 2013 | ![]()
Muhammed Ebu Bekir Halid İsa Affan Ömer Tarık Ali Selahaddin Yusuf Eyüp Kasım Kızım olursa hayırlısı ise onuda eşime bırakırım inşallah. |
![]() |
![]() | Mesaj No:37 |
![]()
benim kızlarımın adları şöyle. şevval tuba - rabia- kübra - fatma şimdilerde herkes çoçuğuna acaip isimler koyuyor.farklı olsun diye.ben çocuklarımın isimlerini çok seviyorum. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:38 |
Durumu: ![]() Medine No : 29724 Üyelik T.:
20Haziran 2013 | ![]()
kız; rüveyda erkek; esad (en mutlu erkek)
__________________ BİR ÇİÇEKLE BAHAR OLMAZ FAKAT HER BAHAR BİR ÇİÇEKLE BAŞLAR.. |
![]() |
![]() | Mesaj No:39 |
Durumu: ![]() Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | ![]()
kız,ŞEHİDE AKSA[görüntüdeki] erkek,ŞEHİD SEYFULİSLAM
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Çocuğunuz aşık olursa? | Nebevi Sevda | Evlilik-Nikah Konuları | 6 | 07 Mayıs 2019 16:41 |
Çocuğunuz İlkokula Hazır mı? | EyMeN&TaLhA | Çocuk ve Aile Sağlığı | 0 | 08 Eylül 2014 08:55 |
Çocuğunuz Neden Daha Zeki OLmasın? | Nesli_Nur | Çocuk ve Aile Sağlığı | 2 | 08 Ocak 2014 01:35 |
Bir kızınız olsa ve dindar ama maddiyatı olmayan biri talip olsa verirmiydiniz | MERVE DEMİR | Anket'ler-Röportaj'lar | 36 | 04 Ocak 2014 19:47 |
Çocuğunuz bilgisayar başından kalkmıyor mu? | MERVE DEMİR | Videolar/Slaytlar | 12 | 31 Ocak 2013 16:14 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|