|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KuM TaNeSi,Açılış Tarihi: 23 Mayıs 2009 (22:45), Konuya Son Cevap : 17 Mayıs 2023 (22:54). Konuya 24 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Şubat 2013, 18:31 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: bir foruma niçin üye olursunuz?
normalde hiç bi siteye üye olmam çünkü şifremi unutuyorum hele ender abi özellikle üyelik isteyenlere üşenirim hiç hiç üye olmam yıllardan 2012 idi aylardan ekim (en sevmediğim ay) günlerdende perşembe olacak(günlüğüme yalnş yazmadıysam tabi) saati bilmiyorum ama öğleden sonraydı konularımı yetiştirememe telaşı ile netten ders özetleri arıyordum MEDİNEWEBB ile karşılaştım üyelik istemiyordu ki taa ki 5 konu limitini aşana kadar neyse işte üye olduk falan burda olmaktan çoook mutluyum asıl soruya da gelince aradığımı buluyorsam özellikle kenarında ordan burdan özellikle içinde müstehcenlik barındıran reklamlar yoksa,bide maddi manevi iyi geliyorsa her türlü üye olurum ve allahın izniyle devamlı üye olurum
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
11 Şubat 2013, 20:23 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: bir foruma niçin üye olursunuz?
ben bilgilenmek için sitelere üye oluyorum ama o şıkta yok ben annelerin ve kadınların girdiği sitelere de üyeyim ama ikisinde de 1 tane çocukla ilgili annelerle bilgi alışverişi yapmak için ders için birkaç yere üye oldum tek burada bilgi alışverişi yapıyorum dini konularda soru soruyorum cevap alıyorum fecr hocamdan allah razı olsun arapça konusunda takıldığım yerler de beni bilgilendiriyor istişare konusunda da benim gibi ders çalışmak için zorluklar çeken arkadaşlarla konuştukça daha çok rahatlıyorum |
17 Mart 2013, 21:11 | Mesaj No:13 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: bir foruma niçin üye olursunuz? bende ders vesilesiyle eşimin sayesinde üye olup, birdahada vazgeçemeyenlerdenim...başka formlarda hem üyeliğim yok, hemde ziyaret etme ihtiyacı bile hissetmiyorum..zamanım buna zaten elverişli değil, zamanım elverse bu formdaki paylaşımların hakkını verirdim çünkü... ben bi kitabı bitirmeden başka bir kitap veya dergi okuyamam... sanki bu formdaki herşeyide önce okuyup,sonra içselleştirmem gerekiyormuş gibi hissediyorum.. her fikirden , arkadaşlar burda zaten..iyiyde ,eğriyide doğruyuda burda istişare edebiliyoruz... hepinize saygım sonsuz,kurucusuna,yöneticisine,editörlerine,paylaş ımcı üyelere,ilimde zirve olmuş hocalarımıza müteşekkirim..rabbim hepinizin yolunu açık etsin..bağlantım kopmadığı sürece ebeden daimen burdayım
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
27Haziran 2013, 12:01 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 29765 Üyelik T.:
24Haziran 2013 | Cevap: bir foruma niçin üye olursunuz?
Genel açıdan sohbet maksatlı, haddimi aşmayacak tarzda tartışmalar vesaire vesaire...
|
21 Kasım 2016, 13:50 | Mesaj No:15 |
15 Kasım 2011 |
Öğrencilikle baslayıp sonra bir türlü mezun olamamanin adı medineweb siz ne cevap verirsiniz bu soruya yorumlarinizı bekliyoruz...ankette olmayan şıkki burdan yazariz ne olmuş yani
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
21 Kasım 2016, 14:24 | Mesaj No:16 |
arada yaramazlık yaparız ve kaçınılmaz sonuç kovuluruz. Kovuldukça bir daha geliriz ferdi-ali-kürtoğlu-klamaz-zaman-alimoğlu-zeynepislamoğlu-serdar-keçakürda-kürt mücahide-yitiksevda-merve demir- özledim sizi çocuklar :((( | |
21 Kasım 2016, 15:45 | Mesaj No:17 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
forumları severim ilgimi çekmiştir,eskisi gibi maalesef forumlar ilgi alaka olmuyor,sosyal medya mağduru,, islami paylaşımları severim, fikir alış veriş için,, paylaşım yapmak için,,, bazen eğlenceli,,bazende bir şeyler öğrenmek için forumlara iyidir,,,, :-)
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
21 Kasım 2016, 16:25 | Mesaj No:18 |
İnsan ne kadar sağlam , dimdik görünsede içine attıkları, anlatmadıkları, paylaşmadıkları yüzünden çöker. En gamsız en duygusuz duranlar içlerindeki fırtınayı yansıtamazlar. Sonuçta içten içe çökmemek, dağ gibi dururken aniden yıkılmamak için üye oldum. Paylaştıklarım ve paylaşılacak şeyler belki bir nebze rahatlama sağlayacak, etrafımdakilere anlatamayacaklarımı burda anlatıp rahatlayacağım. Belki de aynı şeyleri yaşayanları rahatlatacağım. Bu arada herkese selamlar. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi | |
21 Kasım 2016, 16:49 | Mesaj No:19 | |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Alıntı:
| |
21 Kasım 2016, 17:03 | Mesaj No:20 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |