|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 10 Ağustos 2012 (16:52), Konuya Son Cevap : 12 Mart 2023 (17:37). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]() Kabe'yi görseniz ilk dua nız ne olurdu? Düşde sınır yok hadi hayal edelim inş olur ümidi ile ![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Forum Oyunları | su damlası | 10 | 53 | 20 Şubat 2025 13:47 |
![]() | Soru Cevap Arşivi | Esma_Nur | 4 | 191 | 05 Ocak 2025 11:05 |
![]() | Gündem/ Manşetler | Esma_Nur | 0 | 108 | 30 Aralık 2024 19:18 |
![]() | Videolar/Slaytlar | Esma_Nur | 0 | 76 | 12 Aralık 2024 19:26 |
![]() | Taziye-İlan-Selamlaşma | Kara Kartal | 5 | 156 | 21 Ekim 2024 10:49 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | ![]()
Şurada açılan en güzel başlıklardan biri desem abartmış mı olurum,Belki ramazanın son günleri,belki Arakana biraz sevindik,bu ruh haletleri içinde,Kabeyi görünce birinci duam; 1-Allahım burada Kabede edeceğim bütün hayırlı duaları kabul et 2-Allahım tüm dünyada tüm Müslümanların izzetli şerefli oldukları birlik ve dirlik içinde oldukları,futühatlar yapabilecekleri bir Ali devlet nasib eyle 3-Açlıktan ölenler olmasın yarabbi. 4-Bütün müslümanlar birbirlerini sevsin Yarabbi,ayrılık gayrılık olmasın. 5-Endülüs ve Osmanlı gibi yüzyıllar Dünyaya hükmeden Ali Devletler nasib eyle 6-Zülüm yapanları kahreyle. 7-Tüm Müslümanlara akıl fikir feraset ver,hepimize son nefese imanla gitmeyi nasip eyle. 8-Kuvvetli Müslümalara zekatlarını hakkıyla vermeyi nasib etki Dünyada fakir müslüman kalmasın. 9-Sadaka taşlarında paraların beklediği günleri bize de göster, daha yazacağım şey çok da söyletmen beni... Amin..Amin ...Amin..
__________________ |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
Durumu: ![]() Medine No : 4597 Üyelik T.:
27 Ekim 2008 | ![]()
rabbim görmeyi herkese nasip etsin ben görünce şok oldum aglamaktan ne yapacagımı şaştım ve karşımda olduguna inanamadım inanın bir sürü hayal kuruyoruz ama kabe yi görünce herşey degisıyor bakmaya doyamıyorsunuz benim ilk duam rabbim tüm gelmek isteyenlere bu duyguyu yasat evine onları kabul buyur tüm inananları cennetine al oldu
__________________ Allahtan başka hiç birşeyi olmayan ben Allahtan başka herşeyi olanlara acırım.......... |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Durumu: ![]() Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | ![]()
ilk gördüğünüz an kabe nin ihtişamından başka hiçbirşey gelmiyor aklınıza..ben etrafıma bakınıyordum nerde diye arıyordum sürekli öyle heyecanlıydımki o an kalp krizi geçirmediğime şaşırıyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 | |
19 Ekim 2008 | ![]() Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
Durumu: ![]() Medine No : 4597 Üyelik T.:
27 Ekim 2008 | ![]() Amin ecmain ablacım daha medinedeyiz 35 günlügüne geldik 22 sinde dönecez nasipse
__________________ Allahtan başka hiç birşeyi olmayan ben Allahtan başka herşeyi olanlara acırım.......... |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Böyle bir konumu açmışım Hiç aklımda yok Allah razı olsun hocam sanada nasip olsun banada tekrarı ![]() ![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Bu Fotoğrafa Yorumunuz Ne Olurdu Medineweb ? | Mihrinaz | Anket'ler-Röportaj'lar | 85 | 28 Eylül 2024 11:47 |
TEPKİNİZ NE OLURDU? | Esma_Nur | Esmanur | 3 | 05 Ağustos 2024 23:52 |
Peygamberimiz Geri Gelseydi Ne Olurdu !? | FECR | Hz.Muhammed(s.a.v) | 5 | 11 Ekim 2014 13:19 |
Kurtuluş Savaşını Kazanmasaydık Ne Olurdu? | muallime | Bilgi Dağarcığı | 4 | 30 Ağustos 2013 22:06 |
Ya dua etmeseydim ne olurdu? | Esma_Nur | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | 1 | 03 Mayıs 2011 20:02 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|