|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 10 Ağustos 2012 (16:52), Konuya Son Cevap : 12 Mart 2023 (17:37). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Ağustos 2012, 16:52 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Kabe'yi görseniz ilk dua nız ne olurdu? Kabe'yi görseniz ilk dua nız ne olurdu? Düşde sınır yok hadi hayal edelim inş olur ümidi ile Kabe'yi görünce ilk duanız ne olurdu?
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konu Sahibi Esma_Nur 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Dualarda sayı şartmı? | Soru Cevap Arşivi | Esma_Nur | 4 | 129 | 05 Ocak 2025 11:05 |
Meğer Yalanmış | Gündem/ Manşetler | Esma_Nur | 0 | 54 | 30 Aralık 2024 19:18 |
Üfleyin dağıtın | Videolar/Slaytlar | Esma_Nur | 0 | 60 | 12 Aralık 2024 19:26 |
Fetolar bitmez ama! | Taziye-İlan-Selamlaşma | Kara Kartal | 5 | 138 | 21 Ekim 2024 10:49 |
Bulaşık makinasında turşu yapıyoruz | Turşular | Esma_Nur | 0 | 83 | 18 Ekim 2024 23:05 |
10 Ağustos 2012, 17:32 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | Cevap: Kabe'yi görseniz ilk dua nız ne olurdu?
Şurada açılan en güzel başlıklardan biri desem abartmış mı olurum,Belki ramazanın son günleri,belki Arakana biraz sevindik,bu ruh haletleri içinde,Kabeyi görünce birinci duam; 1-Allahım burada Kabede edeceğim bütün hayırlı duaları kabul et 2-Allahım tüm dünyada tüm Müslümanların izzetli şerefli oldukları birlik ve dirlik içinde oldukları,futühatlar yapabilecekleri bir Ali devlet nasib eyle 3-Açlıktan ölenler olmasın yarabbi. 4-Bütün müslümanlar birbirlerini sevsin Yarabbi,ayrılık gayrılık olmasın. 5-Endülüs ve Osmanlı gibi yüzyıllar Dünyaya hükmeden Ali Devletler nasib eyle 6-Zülüm yapanları kahreyle. 7-Tüm Müslümanlara akıl fikir feraset ver,hepimize son nefese imanla gitmeyi nasip eyle. 8-Kuvvetli Müslümalara zekatlarını hakkıyla vermeyi nasib etki Dünyada fakir müslüman kalmasın. 9-Sadaka taşlarında paraların beklediği günleri bize de göster, daha yazacağım şey çok da söyletmen beni... Amin..Amin ...Amin..
__________________ |
10 Ağustos 2012, 23:26 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 4597 Üyelik T.:
27 Ekim 2008 | Cevap: Kabe'yi görseniz ilk dua nız ne olurdu?
rabbim görmeyi herkese nasip etsin ben görünce şok oldum aglamaktan ne yapacagımı şaştım ve karşımda olduguna inanamadım inanın bir sürü hayal kuruyoruz ama kabe yi görünce herşey degisıyor bakmaya doyamıyorsunuz benim ilk duam rabbim tüm gelmek isteyenlere bu duyguyu yasat evine onları kabul buyur tüm inananları cennetine al oldu
__________________ Allahtan başka hiç birşeyi olmayan ben Allahtan başka herşeyi olanlara acırım.......... |
10 Ağustos 2012, 23:45 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Kabe'yi görseniz ilk dua nız ne olurdu?
ilk gördüğünüz an kabe nin ihtişamından başka hiçbirşey gelmiyor aklınıza..ben etrafıma bakınıyordum nerde diye arıyordum sürekli öyle heyecanlıydımki o an kalp krizi geçirmediğime şaşırıyorum sağıma soluma bakarken birden karşılaştım kabe ile hiçbi dua gelmedi aklıma sadece o ihtişama kapılıp hıçkıra hıçkıra ağladım hiç öyle ağladığımı hatırlamıyorum ve hemen secdeye kapandım..ilk duam hamd etmek oldu Rabbim e nasip ettiği için sonrasını hiç hatırlamıyorum dakikalarca secdede kaldıktan sonra kalkıp kabe yi izleyip ağladım mutlaka dua etmişimdir ama neler dedim hatırlamıyorum görecek olanlarında aklına hemen dua etmek geleceğini sanmıyorum
|
11 Ağustos 2012, 13:09 | Mesaj No:5 | |
19 Ekim 2008 | Cevap: Kabe'yi görseniz ilk dua nız ne olurdu? Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
15 Ağustos 2012, 04:25 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 4597 Üyelik T.:
27 Ekim 2008 | Cevap: Kabe'yi g�rseniz ilk dua n�z ne olurdu? Amin ecmain ablacım daha medinedeyiz 35 günlügüne geldik 22 sinde dönecez nasipse
__________________ Allahtan başka hiç birşeyi olmayan ben Allahtan başka herşeyi olanlara acırım.......... |
12 Mart 2023, 15:12 | Mesaj No:7 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Senin aklına neler geldi Aklından geçenler dilinden dökülebildi mi? Bir arkadaşım;"Kabeyi ilk görünce dua aklıma gelmedi. Öylece kalakaldım. Hıçkıra Hıçkıra ağladım. Maneviyat eksikliğinden mi acaba" dedi Ne dersiniz? Elimizde dua kağıdı mı hazır etmeliyiz?.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
12 Mart 2023, 17:37 | Mesaj No:8 |
19 Ekim 2008 |
Böyle bir konumu açmışım Hiç aklımda yok Allah razı olsun hocam sanada nasip olsun banada tekrarı ) hocam ilk gördüğünüzde ısmarlama dua olmuyor ümreye gittiğimde rüyadayım sanmışdım bir türlü gittiğime inanamıyordum. Hiç bir hazırlıkda yapmamışdım içimden ne geldi ise o dedim dünyalık istemek gelmiyor hatrınıza benim öylede oldu iki seferindede Af istedim çokça af hac için gittiğimdede aynısı oldu 14 yıl beklemişdim gerçekden ben hacca mı gelmişdim. rabbena duasını okudum çok sevdiğim hocam arkadaşım öyle tavsiye vermişdi hem dünyalık hem ahiretlik bir duaydı . Otelden her gün çıkıp gittiğinizde ilk kez görüyor gibi heyecenlanıyor insan kâbeyi gören insan asla eskisi gibi olmaz maneviyatı büyür kendisi küçülür.yüklerinizden kurtulursunuz adeta resetlenirsiniz çocuk gibi hafiflersiniz. Birde sır vereyim oraya gidenin simasına ayrı bir güzellik gelir hani botox çekme germe işlemi yaptıranlar varya solda sıfır )) Allahın evini ziyarete gitmişsiniz rabbim hem içinizi hem dışınızı onarıp yolluyor hem dünyanız hem ahiretiniz için bir huzur kaplıyor içinizi🥰 bir şeyi anlamlandıramamo kutsal yere gidipde oda arkdası veya kocası veyahutta kafileden biri ile zıtlaşmaşmasını anlayamadım. Oraya ztn sayılı gün gitmişiz bir daha gidenilecekmiyiz Allah bilir maddi manevi zor her istediğinde gidemiyorsun bunların bilincinde olup hoş görülü olmalı diye düşünüyorum. Kendinizi çok iyi hazırlayın derim beyin olarak Emine hocam iyiki güncellenmii konu meger ne çok yazasım varmış )) varmı yakınlarda gidecek olan içimizde ?
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |