|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 13 Temmuz 2008 (16:40), Konuya Son Cevap : 08 Eylül 2023 (18:19). Konuya 51 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09 Kasım 2012, 23:28 | Mesaj No:41 |
Durumu: Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 | Cevap: Anket : Büyüyünce ne oldunuz ?
Büyüyünce şoför olmak isterdim hep(bölgemizde en cazip iş).. Onun için ilk hedefim ilkokulu enkısa zamanda bitirmekti.. Sonra efendime söyleyeyim: bizimkiler zorla imamhatip'e yazdırdılar, neyse dedim küçük yaşlarda iş hayatına atılmaktansa onu da okuyalım dedik ve bunu imamhatipteki hocalarımın tavsiyeleriyle ilahiyat takip etti.. Bazen düşünüyorum da iYIKI DE OKUMUŞUM(Daha doğrusu okutmuşlar)...şuan görevini layıkıyla yapamayanlardan olsam da DİN GÖREVLISI'yim ELHAMDULİLLAH (insaallah layıkıyla yapabilenlerden oluruz. )
|
10 Kasım 2012, 00:12 | Mesaj No:42 |
Durumu: Medine No : 13046 Üyelik T.:
16 Aralık 2010 | Cevap: Anket : Büyüyünce ne oldunuz ?
__________________ Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle.. |
10 Kasım 2012, 00:18 | Mesaj No:43 |
Durumu: Medine No : 17173 Üyelik T.:
08 Mart 2012 | Cevap: Anket : Büyüyünce ne oldunuz ?
Küçükken hep öğretmen olmak istedim ,öğretmenlerimi hep sevdim,lise son senemde çıkan problemler yüzünden derece ile mezun olduğum okulumdan üniversitekapılarına geçiş yapamadım birçok kursa gittim okul ortamından uzak kalmadım hiç , şimdi muhasebeciyim ancak hedefim hala öğretici olmak İNŞALLAH
|
10 Kasım 2012, 01:11 | Mesaj No:44 |
Durumu: Medine No : 20682 Üyelik T.:
08 Ekim 2012 | Cevap: Anket : Büyüyünce ne oldunuz ?
büyümeden anne oldum, büyüdüm hedeflerimi koydum ilk hedefim Rabbime layıkıyla kul olabilmek,ilim öğrenip öğretmek.
__________________ Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur... |
04 Şubat 2013, 17:26 | Mesaj No:45 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: Anket : Büyüyünce ne oldunuz ?
küçükken babam gibi MiA olmak istiyordum ama olmadı şimdi okuduğum bölümden çoook memnunum tek isteğim görevini hakkıyla yerine getiren her yerde Hakk ı konuşan bir vaizee olmakkk ...
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
04 Şubat 2013, 19:17 | Mesaj No:46 |
Cevap: Anket : Büyüyünce ne oldunuz ?
psikolog olmayı hep istemişimdir ama hiç aklımda olmayan bi mesleğim oldu.. kuran kursu öğreticisiyim şimdi.. mesleğimi çok seviyorum. belki ek iş olarak psikolog olabilirim | |
04 Şubat 2013, 19:55 | Mesaj No:47 |
Durumu: Medine No : 20148 Üyelik T.:
07 Eylül 2012 | Cevap: Anket : Büyüyünce ne oldunuz ? Ben ortaokul yıllarımda hep hafız olmak istedigimi söylerdim şimdi cesaret edemedim olamadım... Lisede anaokulu ögretmeni olmayı çok istedim sonra saçımı açmak istemedigim için olamadım şimdi hiç gitmem diye söylendigim ilahiyat ögrencisiyim ve pişman degilim o anki cahillikle ilahiyatta işim olmaz havasında oldugumdan pişmadım... Hedefim rabbimin istedigi bir kul olabilmek inşallah...
__________________ |
22Haziran 2022, 18:17 | Mesaj No:48 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Ne mi oldum? doktor oldum mühendis, mimar oldum öğretmen oldum din görevlisi oldum memur oldum işçi en ağır şartlarda oldum... Psikolog Tamirci Terzi Şoför oldum Yeri geldi oksijen dahi oldum 😅 Anneyim ben. Herşeyim yani Hepsini oldum evimin içinde )) Maaş veren olmadı. Emeklilik düşünüyorum tabi )Ama erken diyorlar Bakalım
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
07 Eylül 2023, 15:17 | Mesaj No:49 | |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
Ben hâlâ olmaya uğraşıyorum aslında bişiler oldum beğenmedim bi daha biseylere uğraşıyorum neyse bişi olamamışım anladım
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
08 Eylül 2023, 01:32 | Mesaj No:50 |
Durumu: Medine No : 62821 Üyelik T.:
08 Eylül 2023 |
büyüdük de ne oldu ? Palyaçoların boyalı yüzlerinin altında kin ,nefret barındırdıklarını öğrendim. Merhametli insanların birden kaybolduğu, her şeyin maddiyat olduğu bir dünyanın olduğunu öğrendim. İnsanların maske taktıklarını göründükleri gibi olmadığını öğrendim. Renkli Dünyanın, Simsiyah bir çöp olduğunu öğrendim. Gecenin gündüzden daha korkutucu olmadığını öğrendim. Karanlık ve sessizliğin dertleştiğim en iyi dost olduğunu öğrendim. Değerlerimizi kaybettiğimizi öğrendim. Çocukken büyük olduğumuzu büyüdükçe küçüldüğümüzü öğrendim. |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |