|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 16 Mayıs 2011 (23:32), Konuya Son Cevap : 13 Ocak 2015 (23:23). Konuya 14 Mesaj yazıldı |
Anketimiz: müslüman kadın pantolon giyebilirmi? | |||
evet | 3 | 42,86% | |
hayır | 4 | 57,14% | |
evde giyebilir dışarda giyemez | 0 | 0% | |
Katılımcı sayısı: 7. Anket kapatılmıştır |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Mayıs 2011, 12:54 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 4597 Üyelik T.:
27 Ekim 2008 | Cevap: pantolon
pardüsenin altına giyorum etek giydiğim zaman ayağıma dolanıyor ve düşüyorum pardüsemin düğmeleri kapalı ama ben pantolonun üstünede dizden aşağı elbişeler giyiyorum Rabbim affetsin
__________________ Allahtan başka hiç birşeyi olmayan ben Allahtan başka herşeyi olanlara acırım.......... |
18 Ağustos 2014, 05:30 | Mesaj No:12 |
Cevap: pantolon
pantolon etek giymek caiz değilken biz onu zaten kabul ettik ama anlamadığım neden her bir hoca farklı fetvalar veriyor..biri deseki haram eminim kimse giymeyecek ama diyanetin fetvalarında hocaaa dar olmayan pantolonla namaz kılınabilir diyor .şimdi suç bu pantolonu giyende mi yoksa giy diyende mi gerisini siz düşünün...
| |
18 Ağustos 2014, 10:15 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 21265 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | Cevap: pantolon
giyiyorum tabiki dikkat etmek şartıylea evde be pardüsenin altında rahat olduğu için sevdiğim için dğil haraket kolaylıpğı sağlıyor balkona çıknca mecburen pantolan giydiğim için üzerine pardüse giyorum anineden kapı çalınınca çok dikkatli olmak gerekiyor
__________________ |
13 Ocak 2015, 22:52 | Mesaj No:14 |
Cevap: pantolon
Arkadaşlar kendinizinde söylediği gibi Allah affetsin çünkü hatamızın farkındayız pardesünün altına giydiğimiz pantolon ne yazık ki dikkat çekiyor. küçükler bakıp kapalılar giyiyorsa demek ki bir sorun yok deniliyor. pantolon kadını erkekleştiriyor. bunu kabul ederim. eteğe alışan insan için dışarıda, otobüste, hastanede vs yerlerde hiçte sorun olmuyor. biz sadece nefsimizin bize hoş gelen tarafını alıp bahanemize kılıf uyduruyoruz. Bana kızacaksınız ama benim düşüncem böyle
| |
13 Ocak 2015, 23:23 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: pantolon
etek giyip ten rengi çorap giyen kadında bana göre açıktır en azından şalvar geniş kapalı oluyor malum düşme tehlikesi için açılıp saçılmaması adına
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |