![]() |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? evlilikle ilgili bir kaç kelime bu kadar yankı uyandırdıysa evliligi düşüne miyorum. |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? Alıntı:
çok güzel anlatmışsın muallime c*c*c*c*c*c*c* |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? .)) hariçten gazel okuması kolay. Güzellik bakanın gözündedir. Sen evliliğe nasıl bakarsan öyle görürsün. İslam gibi serefli bir dinin mensupları olarak ne kadarda boş lakırtı ile ugrasıyoruz. Hz. Hatice ile Hz. Fatıma yı düsündüğümüzde bayan olarak hal hareket ve tavırlarımıza ceki düzen vermeliyiz. Hz. Peygamber ve Hz. Ali yi düsünen erkekte hatununu gözünden sakınmalıdır. Bir bayan eşiyle özgürdür güvendedir huzurludur. İslam dinini bilen bir bayan ve bir erkek icin hüzün yoktur. Aşılmaz gibi görünen sorunlar bir çırpıda huzura dönüşür. Yeterki Kuranın ahkamı göre yaşamasını bilelim. Peygamberin sünnetine gönülden bağlanalım. Elbette istisnai durumlar vardır. Erkek kaba saba döver atar tutar ise islamdan bihaberdir. Ona kızmayın bilakis üzülün acıyın. Acizligini görüp dua edin. Kadın hizmetkardır ama evinin. Kadın bakıcıdır ama cocugunun. Kadın herseydir ama eşinin. Bu durumu ezilmişlik olarak görüp radikal yaklaşımlar yerine olgun mantıklı yapıcı tavırlarla süslemek daha iyidir. Hayat nickli üyemizi taktir ediyorum. |
Kuran önderliğinde, islam cizgisinde olan herşey güzeldir Kısacası evliliğimiz güzelse mevlaya, bol bol şükür ve hamd etmeli Değilse bol dua ve sabretmeli Mevla gorelim neyler, neylerse güzel eyler... Zira rabbim ihmal değil imtihan eder |
ArO*evet000 |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? Allaha c.c. giden yol ....... |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? evet evlilik toz pembedir bence,fakat toz ve pembe aynı zamanlarda değil :) bazen tozu dumana katarsın.bazen pembelikler yaşarsın.güzel olan anlar ise toz duman dağılınca gökkuşağını seyredalmaktır.rabbim tozuna sabretmeyi pembesine şükretmeyi neticede cennet ve cemaline vesile olan evlilikler nasip etsin.cümlemize.huzurla mutlulukla sağlıkla ..... |
toz duman dağılınca gökkuşağını görebilmek...alkış000 |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? Bence evlilik zor zanaat,evlendikten sonra sadece biri değil hayatına giren onun tüm ailesi de.Ve bu aileyle cenneti yaşamakda cehennemide yaşamakta nasipte ne yazılıysa o . |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? ermiş bir insana sordum "hangisi daha önemli" -sevmek mi? -sevilmek mi? o da cevap verdi: -kuş için hangisi önemli" -sağ kanadı mı? -sol kanadı mı? alıntı |
|
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? Kesinlikle fedakarlik ama seven insan fedakar olur.Sevgi olmadan da olmaz |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? Evlilik kesilmemiş karpuzdur bence. |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? Saygı. |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? Utu bulasik toz temizlik cocuk :) |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? huzur (: |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? elhmevlilik :allahın lutfu |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? Bir tutam sevgi Bolca sabir |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? Evlilik; radikal bir "değişiklik karari" alındığında hep birlikte hareket etmektir... |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? Evlilik bir çift göz gibi olmalıdır: Ayrı ayrı iki gözdürler ama beraber aynı ufka bakarlar, aynı şeyi tek görürler, yan yana omuz omuza... |
|
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? Huzur , güven ,muhabbet bekliyorum evleniyim anlatırım size)) |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? ben daha once cevap yazdım mı hatırlamıyorum evlilik tek kelimeyle "sabır" dır. |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? evlilik tek kelimeyle bir imtihandır |
|
|
Ne para ne pul" diye başlayan Cep boşaltan Söz-Nişan paketi Ev alır gibi masraf edilen düğün israfı. Altından kalkmak için iki taraflı alinan banka kredi batağı. Hayata borçlu başlayan ćiftler. Kavgalar..Kadına şiddet derken, ailenin ugradigi şiddetin gozardi edilmesi, kredi borcu, düğün borcu vs bitmeden haydi herkes yoluna. Takılan altınlar kadının hakkı. Taktığı borç adamın ve ailesinin. Nafakayi da ver ömür billah bak bir de. Evlilik bence tam bir terör. Ben sana Fatima olayım sen bana Ali, sabah namazına birlikte kalkalim diyen romantik islamcilar varya; hepsinin havası boyaya bandigi kuaforde ve dış çekimden sonra bitiyor..Sabahına bal kabağı. Teröre Hayır:) Zamanında evlenen mutlu üstadlara selamlar. Üzgünüm ama Onların çocukları da benimle aynı fikirde:) |
Alıntı:
Bu kadar umutsuz olma be editim :) Allah anlasabileceğin dengini çıkarsın karşına. Bu saydikalrinla benim bile gelin alasım kaçtı😅 Kabus gibi anlatmışsın.:) Bana göre evlilik ; emek, emek, emek, emek...Bazen iki kişi bazen tek kişilik emek. Karşı taraf ipin ucunu az biraksa tekrar ipi eline tutturman gerek. Yaşı zamanı yok. Emek verdikçe meyvesini alıyorsun. Hele bi vermeye gör, biraz zafiyet göster, suyunu yemini (saygı, özen, sevgi, anlayış, izan, şükür, kanaat, değer vb) eksilt hemen soluyor. Hiç hiç gaflette olmayacaksin. |
Alıntı:
|
m20 Alıntı:
Abla beni karamsar yapan hayat utansın mahcup000 Bu kadar emeği taşa versen taş bile yuva olur aile olur ablacım:):) Allah huzur mutluluk saadet versin. Bize de uğrar bakarsın sfhfgshsfhsgh |
Alıntı:
Her emek veren mutluluğu yakalayamayabilir ama mutlu olanlar emek verenler, ailesine özen gösterenlerdir evet000 |
Krtal hocam bence sen evlenme Neden dersen geçmiş yorumlarına bakdım evlenmeden bitirmişsin sen olayı mutlu olma olasılığın çok düşük, çok ince eliyorsun başından evlilik geçmiş insanlr bile ikinci evliliğe bu kadar kramsar bakmaz , haklı olabilirsin çok kötü örneklere denk geldin buda seni ince düşünmeye sevk etti. Şuna eminim seni alan çok yorulur :)) sürekli endişe içinde bir koca hiçde çekilir değil :) özür dilerim belki çok açık yazdım ama benim gördüğüm buc* |
Alıntı:
mahcup000 belkidemahcup000 niye bu kadar ince sancıyım bilmiyorumki ağlayan000 Durumumu hepten kabullendim açık yazdın alınacak bişey yokmahcup000 |
başlık tek cümle denilmiş. kartal yarın kurban bayramı ve sende kurbanlık özellikleri yok git yat evlat.) |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 15:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.