![]() |
Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? Evliliğinizi düşünün... Ya da hayalinizdeki evliliği... Şimdi onu tek bir cümleyle ifade edin... Sizce evlilik nedir? Aşk mı? Sevgi mi? Fedakarlık mı? Yoksa bunlardan çok daha fazlası mı? cevaplarınız bekliyoruz inş bekar evli bütün üyeler katılabilir fikirlerinizi alalım :) |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? yönetim |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? sıkıyönetim |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? Alıntı:
bunun yanı sıra altı S kuralı diye bir yazı okudum bayağı aklıma yattı evlilikte olması gereken S ler sevgi sabır sadakat sorumluluk saygı yalnız bir tane daha var oda beni aşar selametle |
siz bir zamanlar deli ferdi lakabıyla anılan ve herşeyi gırgıra vuran dobra konuşan değilmisiniz:) |
|
evlilik tam senlik bir kurum! afrn* |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? Benden bize geçiştir.. |
|
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? öle tahmin ediyorum kiiiii ne onla ne onsuzluktur kimle konuşsam şikayetçi ama bi o kadarda iyiki evliyim onunla modunda ne düşünsek bilemedik :) |
aynen öyle aslında alkış000 |
|
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? :) şimdi sevinmelimiyim üzülmeli mi kıslar düşünceli000 |
bence her ikisinide yap şimdidennn gülümseyen000 |
ben evlenmeden önce evliliği toz pembe görürdüm ama evlendim 6 senedir de içindeyim bir türlü pembemsi gibi bişey bile görmedimAğzı-Açık000 sen benim gibi saftrik değil uyanıksın sevinmelisin herşey bir yana Allah sana iyi bir eş nasip etsin amn* |
amn* |
Alıntı:
|
|
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? harika |
Bekar olan bacılarım ve erkek arkadaşlara gelince evlilik yapacağınız kişyle ortak sıkıntıları taşıyan ve bunun için cehd eden ortak bi davanız olan biriyle evlenin ,böyle birisi olsun ki günümüz evliliklerindeki,eş yarışmalarından uzak olursunuz,yani evliliği burun sürtme,gününü gösterme ,üstün olma veya bayan hizmetçi,erkekte kredi kartı gibi algılanmaz o zaman,eşinizle ortak bi davanız olsun ideolojik olarak...ve aradığınız kimlikteki güzellikler ilk başta sizlerde olsun yani,yani güzeli arayan çirkin olmaktansa,aranılan güzel olmak gerekli... Ayrıca evlilikte bi imtihandır bunuda unutmayın erkeğin burdaki davranışı daha temkin isteyen bi görev dir,çünkü aldığınız bayan ALLAHIN EMANETİDİR,hıyaneti olmamalı,bayanda erkeğininin hiç bir şeyini mahremlerine ÇİĞNETMEMELİDİR,ama hiç bir şeyini.... Bİ EVLİ OLARAK VE İKİ HAFTA SONRA RABBİMİN TAKDİRİYLE DOKTORLARIN TAHMİNİYLE OLACAK Bİ KIZ ÇOCUĞUM OLACAK BUDA AYRI Bİ TOZPEMBELİĞİ,ŞİMDİDEN İSMİNİ BİLE HAZIRLAMIŞIZ...Doktorların tahmini doğru çıkarsa,ŞEHİDE AKSA MIZ EVLİLİĞİMİZE YENİ Bİ İMTİHAN VE MUTLULUK VE KOLAYLIK DİLEĞİ VE DUASIYLA BEKLİYORUZ...EVLİLİK İLE İLGİLİ İZLENİM VE KANAATİM BUDUR,Yalnız asıl evlenince evliliğin farkına varılır bunuda unutmamak lazım,fıtratınız evlilikle tanış olmadan evliliğinde ne olup ne olmadığını kavramanız çok ama çok zor olur,fikriniz ,görüşünüz olur ama bunlar yetmez,yani anlatılmaz yaşanır ve her kişinin evlilği kendine hastır... |
Alıntı:
Ağzınıza sağlık. ŞEHİDE AKSAkızımız hoşgelsin sefalar getirsin evinize getireceğini düşündüğünüz imtihan mutluluktan başka bişiy olmasın ki onun varlığı mutluuk sebebi şimdiden gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün :) |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? Tek kelimeyle sorumluluk bilinci kuşanmaktır yani (takva) dir |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? [QUOTE=İnceSızı;156078]Böle zihniyetleri görünce bi ömür bekar kalabileceğimi düşünüyorum evlilik meraklısı diilim... Tuğbacım sen ferdiye bakma... Hayırlısı olsun hakkında inş :) |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? O' na çok alışmak.. |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? kapalı ceza evigülümseyen000 |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? evlilik aslında eşlerin karşılıklı olarak birbirlerini idare etmesidir |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? Aslı kardeşimizin dediği gibi evlilik bir cezaevi..ama püf noktayı eklemeyi unutmuş.bu cezaevinde erkek kısmı mahkum kadın kısmı ise gardiyandır. |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? [QUOTE=HACIYSK;176032]Aslı kardeşimizin dediği gibi evlilik bir cezaevi..ama püf noktayı eklemeyi unutmuş.bu cezaevinde erkek kısmı mahkum kadın kısmı ise gardiyandır.[/QUOTE Çok acımasız ifadeler!..düşünceli000 Acaba????? |
|
|
|
|
|
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? evlilik saygı ve fedakarlık sizce |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? saygı alkış000 sevgialkış000 sadakat alkış000 güvenalkış000 hoşgörüalkış000 sabıralkış000 iyi niyet...alkış000 kısacası evlilik kelimesinin içinde barındırmadığı kelime yok gibi gibihyyyyy |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? Evlilik kördüğüm gibi olmaktır. :) Peygamber efendimizin(sav) dediği gibi. |
Cevap: Evliliği tek bir cümleyle anlatın deseydik ne derdiniz? herşeyiyle ne olursa olsun iki ruhun bir olmasıdır |
evlilik kelimesini, evlendikten sonra çok daha iyi anlıyor insanafrn* teorik ve pratik farklı şeyler(: |
SAAT: 14:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.