|
Konu Kimliği: Konu Sahibi alpert,Açılış Tarihi: 15 Eylül 2012 (17:26), Konuya Son Cevap : 16 Eylül 2012 (19:18). Konuya 9 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Eylül 2012, 17:26 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 18409 Üyelik T.:
29 Nisan 2012 | des çalışma yöntemleriniz nelerdir des çalışma yöntemleriniz nelerdir arkadaşlar ders çalışma yöntemleriniz nelerdir
__________________ Neye yaklaşsam sonu uzaklık ve kırgınlık;anla ki,yok,Allahtan başkasıyla yakınlık |
Konu Sahibi alpert 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
farklı ögrenme yöntemi | Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri | alpert | 8 | 2307 | 04 Aralık 2012 12:18 |
des çalışma yöntemleriniz nelerdir | Anket'ler-Röportaj'lar | mehmet akif2 | 9 | 2490 | 15 Eylül 2012 17:26 |
babalar günü | Soru Cevap Arşivi | alpert | 3 | 1839 | 15Haziran 2012 14:03 |
ilahiyat not ortalaması hesaplama | İlahiyat Öğrencileri İçin Genel Paylaşımlar | MOKTAS | 22 | 12428 | 05Haziran 2012 14:04 |
hadis tarihi ünite 9 konu anlatımı | Hadis Tarihi Ve Usulü | mehmet akif2 | 1 | 5864 | 10 Mayıs 2012 14:44 |
15 Eylül 2012, 18:04 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: des çalışma yöntemleriniz nelerdir
alpert ben daha önce çok paylaşıtm ama benim en başarılı olduğum çalışma yöntemim dersin ünite özetlerini okumak anlamadığım ya da daha çok isim veya maddeler varsa onları karalama şeklinde kağıda yazarak aklıma girdirmek kitaba bakmadan ve aklından yazdığın için daha iyi akla giriyor kitabı da gözden geçirip özete önemli yerleri ekliyorum bir de geçen dönem denedim uzun bir kişi ismi veya tanıma çalışırken kendimce ordaki birkaç kelimeyi kodlayarak çalıştım hem daha kolay oldu hem de yüzlerce kişi ve tanımlar birbirine karışmadı tanımı görünce şifrelediğim kelimeleri ve bütününü görünce tamam cevap bu diye cevaplıyabildim ama bazı tanımlar biribirine karıştı bu da her dersten birkaç soruydu |
15 Eylül 2012, 18:09 | Mesaj No:3 |
arapçaya da kalıpları düzgün bir şekilde kağıda yazıp daha sonra karalama şeklinde sürekli yazarak çalışıyorum konuları pekiştirmek için de arapça soru bankası kitabından faydalandım dersin başına oturunca ben bunu anlayamam diye oturmadım anlamalıyım anlayabilirim diye oturdum bazı kişiler az çalışarak yüksek notlar aldım diyebilir ama onlar istisna sanırım ben çok çalışarak arapçadan iyi notlar alabildim ama ben iyi not aldım tamam yeterliyim diye de hiçbir zaman düşünmedim çünkü yeni konular daha kapsamlı konular bilmediğim konular da var bir kişi ben tamamım derse o kişi için herşey bitmiştir |
15 Eylül 2012, 18:13 | Mesaj No:4 |
alpert belki sen bi konuyu 3 kerede anlarsın bi başkası 10 kerede öğrenir bazısı yazarak aklına girer bazısı karalama şeklinde çalışarak aklına girer önemli olan sadece çalışmak ders çalışacak ortamı sağlayabilmek bizler için biraz zor ama önemli olan zoru başarabilmek |
15 Eylül 2012, 18:59 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 15779 Üyelik T.:
09 Ocak 2012 | Cevap: des çalışma yöntemleriniz nelerdir
özeti okumak önemli tanımların ve isimlerin altlarını çizerek okumak.sonra altını çicdğim yerleri bir deftere yazmak her konudan sonra en az 2 test çözmek sınava bir kaç gün kala da geçen yıllarda çıkmış sorulara bakamak en önemlisi 1 saat çalışıp 5 saat dinlenmek en çok bunu sevyrm |
15 Eylül 2012, 21:07 | Mesaj No:6 | |
25 Şubat 2011 | Cevap: des çalışma yöntemleriniz nelerdir Alıntı:
| |
15 Eylül 2012, 23:08 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 18632 Üyelik T.:
13 Mayıs 2012 | Cevap: des çalışma yöntemleriniz nelerdir
ilk önce aöf.nin kitabını düz okurum 2.okuyusta önemli gördügüm yerlerin altını cizerim 3.okuyustada altını cizdigim yerleri defterime yazarım,ezberlenecek yerleri kücük not kagıtlarına yazar.mantar panoma asarım,utu yapacagım zamanda mantar panoyu karsıma koyar tekrar yaparım, sınava yakın kendi kendime sorular sorarım,esim müsaidolursa onada soru sordurturum. sınava 15 gun kala uyku saatım 4 saate düser, gunduz fazla zaman ayıramadıgım zamanlar olur, sonucta ilgilenmem gereken Allaha emanet kücük oglum var. göknurun dedigi gibi ben bu dersı anlamalıyım diye oturursanız dersin basına gercekten Allahta ıdrakımızı acıyo izniyle.yeterki ihlasla istekli olalım. |
16 Eylül 2012, 12:25 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 18409 Üyelik T.:
29 Nisan 2012 | Cevap: des çalışma yöntemleriniz nelerdir
bende kitabı okur altını çizerek ve önemli yerleini özet çıkartırım tabi o defter benim le sınav gününe kadar yaşar mutfakta masada yatakta yolda gezmede helak olur defter çalışırmıyım bilmiyorum ani bir tel gelir misafir gelir ama defter ortada çalışmasamda yanımda .....sönra birşekilde bunu nasıl yaparım bilmem hep yetiştiremem dersleri sınavdan 1 gece önce stres doruktadır defterden helalik ister sınava girerim
__________________ Neye yaklaşsam sonu uzaklık ve kırgınlık;anla ki,yok,Allahtan başkasıyla yakınlık |
16 Eylül 2012, 17:50 | Mesaj No:9 | |
Durumu: Medine No : 18632 Üyelik T.:
13 Mayıs 2012 | Cevap: des çalışma yöntemleriniz nelerdir Alıntı:
gecen okudugum bi kitapta yazıyordu,yazar;joseph P.Tohomson demiski ''gercek bereket kaynagı,kendimizi sessizce fethetmektir''gercektende öyle,siz öncelikle kendinizi fethedin gerisi zaten gelecektir,Allahın izniyle | |
16 Eylül 2012, 19:18 | Mesaj No:10 |
alpert sana gelen misafir yatılı misafir bizlere gelmiyor yine maşallah iyi hallediyorsun zaten sadece arapça 2 dersinden büte gireceksin arapça da çok emek ve çalışma istiyor dışardan liseyi okuyup bir kelime arapça bilmeden temelin olmadan yine arapça 1 dersini hallettin arapça 2'yi de verirsin inşallah allah inşallah müsade verirde bu sene daha sıkı çalışırsın inşallah halledersin canım |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |