|
Konu Kimliği: Konu Sahibi yahyadogan,Açılış Tarihi: 15 Nisan 2013 (14:29), Konuya Son Cevap : 14 Eylül 2017 (17:27). Konuya 42 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() benim içinde internet demek medineweb demek ![]() bilgi,dua paratik bilgi, yemek tarifi,karşılıklı hoş sohbet,dersanede bulamayacağım güzellikte ders çalışma platformu,veee birbirinden kıymetli özel paylaşımcı dostlar...zaten insan bir forumdan başka ne isteyebilirki... ![]() ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 | |
Durumu: ![]() Medine No : 17509 Üyelik T.:
22 Mart 2012 | ![]() Alıntı:
![]() MEDİNEWEB ![]()
__________________ Mevlana'ya sormuşlar: ''SEVGİLİ' nasıl olmalı' diye 'dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanılmalı' demiş... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
Durumu: ![]() Medine No : 14298 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 | ![]()
facelen macelen kıyas bile edilemez
__________________ Mutlu sonlar için tek ihtiyacınız olan; inançlı bir yürek |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
Durumu: ![]() Medine No : 21267 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | ![]()
yalan söyleyemem tabi ki facebook ![]()
__________________ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:16 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | ![]()
ne face ne twitter heabım yok hamdolsun ilk tercihim medineweb |
![]() |
![]() | Mesaj No:17 |
Durumu: ![]() Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | ![]()
önce sitem sonra sayfam ,grubum ![]()
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:18 |
Durumu: ![]() Medine No : 24663 Üyelik T.:
07 Ocak 2013 | ![]()
benimde face ve twitter hesabım yok ... sadece internette medinewebe giriyorum desem yeridir...
__________________ Başkalarının başarılarını küçümseyenler,hayatta hiçbirşey başaramayanlardır. |
![]() |
![]() | Mesaj No:19 |
Durumu: ![]() Medine No : 16419 Üyelik T.:
27 Ocak 2012 | ![]()
Twitter olmasa da olur ama face ve Medinewebten çok faydalanıyorum ![]()
__________________ "Bana ne çok 'gel-git'ler var hayatında, diyorsun.. Tut ki biraz Hâcer'im, hayat denen çölde say ediyorum..!" A.Genç |
![]() |
![]() | Mesaj No:20 |
Durumu: ![]() Medine No : 21933 Üyelik T.:
23 Kasım 2012 | ![]()
medineweb benim içinde vazgeçilmezzz ![]() ![]()
__________________ “Biz bu cihandan göçelim ol dost iline uçalım Arzu hevâdan geçelim gel dosta gidelim gönül.” — Yunus Emre k.s. |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 13 Kişi okuyor. (0 Üye ve 13 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Yurdum insanına Özel mi Yoksa ? /medineweb | Ravza'm | Komik Paylaşımlar | 32 | 18 Mart 2022 15:50 |
Face'den Duy Beni Allah'ım, Şehadet İstiyorum! | FECR | Allah(c.c) | 1 | 15 Ocak 2022 15:07 |
Twitter Kapatıldı!!! | NİSAREYYAN | İslami Haberler | 0 | 21 Mart 2014 01:47 |
Twitter'ı ilk kullanan Hz. İsa'ydı | YaŞuHa | Bilgi Dağarcığı | 0 | 18 Kasım 2013 21:52 |
2.sınıf derslerine face'den akşamları katılmak isteyenlerin dikkatine!! | makbergülü | Duyurular/Öneriler/Şikayetler | 12 | 13 Mart 2013 14:55 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|