|
Konu Kimliği: Konu Sahibi yahyadogan,Açılış Tarihi: 15 Nisan 2013 (14:29), Konuya Son Cevap : 14 Eylül 2017 (17:27). Konuya 42 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:21 |
Durumu: ![]() Medine No : 21263 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | ![]()
medine web çünkü 1.islam 2.ilahiyat 3.adalet 4.kardeşlik 5.saygı 6.sevgi 7.huzur 8.Tebessüm 9.fikir telakkisi 10.haber 11.sağlı 12.şiir 13.dini bütün sınavlar 14.genel konular 15.programlar 16.aradığım herşey...... Rabbim bu ortamaı bozmasın....Amin.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:22 |
Durumu: ![]() Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:23 |
Durumu: ![]() Medine No : 17130 Üyelik T.:
06 Mart 2012 | ![]()
medineweb sıkkullanılanlara ekli ve hep bakmak istediğim bir site ne facem nede twitterim var forum herşeye değer..
__________________ "tevazu, karşılaştığın her müslümanın senden üstün olduğunu kabul etmendir.." |
![]() |
![]() | Mesaj No:24 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Face veya Twitter gibi sosyal ağlar amacı ,insanları gereksizce oyalamak ve polimik oluşturmak buralarda harcıyacağımız zmnımızı kendimizi geliştirmek adına değerlendirebiriz...Anketimizi cevaplıyayım 2008'den bu yana sık kullanılanlar listesinde [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:25 |
Durumu: ![]() Medine No : 14300 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 | ![]()
Fırsat buldukça burdayım boş zamanı iyi değerlendirmek lazım ![]()
__________________ 'Ve KaLP 'Leri Birbirine Isındıran YanLızca ALLAH 'Dır.. '' [ENFÂL - 63] |
![]() |
![]() | Mesaj No:26 |
![]() ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:27 |
![]()
twitter bana ters. Çünkü bilgisayarın başından hiç ayrılmayanlar için anlık bilgi paylaşımı. face, telefon ve adreslerini kaybettiğim arkadaşlarımı bulmak için üye olmuştum. Medineweb... İyi ki tanışmışım... Başka söze gerek yok... ![]()
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:28 |
Durumu: ![]() Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | ![]()
Medineweb. elbette
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
![]() |
![]() | Mesaj No:30 |
Durumu: ![]() Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 | ![]()
bence sanal alemin vazgeçilmezlerinden ikisi twitter ve facebook , neden diye sorduğunuzu hisseder gibiyim çünkü anlık iletişim adına en elverişli sosyal paylaşım sitelerinin ender örnekleridir DESEM İNANMAYIN. ne yani anlık iletişim olunca herşey halloluyor mu ? Falancanın fotoğrafını beğendikte ne oldu , facebookta yüzlerce arkadaşım var da ne oluyor ? filancanın çıplak resimlerini görmek zorunda mıyım ? ya da milyonlar meydanda şehit olurken ben profilime rabia işareti eklesem ne eklemesem ne ? iki sokak ötedeki komşumun düştüğü sefaleti twitter'dan duyuyorsam zaten bi müslüman olarak hayatın en büyük twit'ini işte o zaman yemişim demektir. NE MUTLU MEDİNEWEB'LİYİM DİYENE ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 11 Kişi okuyor. (0 Üye ve 11 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Yurdum insanına Özel mi Yoksa ? /medineweb | Ravza'm | Komik Paylaşımlar | 32 | 18 Mart 2022 15:50 |
Face'den Duy Beni Allah'ım, Şehadet İstiyorum! | FECR | Allah(c.c) | 1 | 15 Ocak 2022 15:07 |
Twitter Kapatıldı!!! | NİSAREYYAN | İslami Haberler | 0 | 21 Mart 2014 01:47 |
Twitter'ı ilk kullanan Hz. İsa'ydı | YaŞuHa | Bilgi Dağarcığı | 0 | 18 Kasım 2013 21:52 |
2.sınıf derslerine face'den akşamları katılmak isteyenlerin dikkatine!! | makbergülü | Duyurular/Öneriler/Şikayetler | 12 | 13 Mart 2013 14:55 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|