|
Konu Kimliği: Konu Sahibi sessiz23,Açılış Tarihi: 21 Mayıs 2008 (22:03), Konuya Son Cevap : 10 Eylül 2011 (13:10). Konuya 13 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Mayıs 2008, 15:31 | Mesaj No:11 |
Cvp: Dev bir kinle bakıyorum sana ey kırmızı COCA COLA kutusu! ..Boykot . İşte bir gazete yazarının yazısından coco colanın yaptıklarını anlatan bölümü.. Sevmiyorsam sebebi var.. Ben şimdi Ertuğrul Özkök'e nasıl anlatayım? Tabiî ki Muhtar Kent dünya çapında bir yönetici. Öyle olmasaydı Coca-Cola'nın başına koymazlardı. İyi de kardeşim, kendimi bildim bileli Coca-Cola sevmem. Belki Amerikan askerlerinden önce Coca Cola'nın girmesinden ötürüdür tepkim. Belki Türk solundan bulaşmış eski bir alışkanlık. Ne zaman Coca-Cola görsem, Kolombiya'da öldürülen, Guatemala'da işkence edilen sendikacılar geliyor aklıma. Bir bedeviye Coca-Cola dolabının önünde namaz kıldırıldığını hatırlıyorum. Çocuk emeğinin sömürülmesini başarı sayan Coca-Cola'nın ilk patronu Asa Chandler'i anımsıyorum. Güney Afrika'daki ırkçı yönetimin hapse tıktığı siyahların Cola işçisi olarak çalıştırıldıkları geli-yor gözlerimin önüne. Midem kaldırmıyor işte. Özkök'ün anlam veremediği bir şeyse bu, ben ne yapayım. Herkes Ertuğrul Özkök olacak diye bir doğa olayı yok ki. Bizim gazete 6 Aralık'ta Ekonomi sayfasının manşetinde "İşte Coca-Cola'nın Muhtarı" başlığıyla duyurmuş. Daha ne olsun? Elimizde Coca-Cola flamaları, yakamızda Muhtar Kent kokartları, göğsümüzde "Erkek adam gazoz kullanmaz, Coca-Cola içer" tişörtleriyle sokağa mı çıkalım bu yaştan sonra? Abdullah Muradoğlu | |
22 Mayıs 2008, 16:33 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Dev bir kinle bakıyorum sana ey kırmızı COCA COLA kutusu! ..Boykot . Dev bir kinle bakıyorum sana ey kırmızı COCA COLA kutusu!! Yaşasın boykot kardeşliğimiz!! |
10 Eylül 2011, 13:10 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Dev bir kinle bakıyorum sana ey kırmızı COCA COLA kutusu! ..Boykot .
ewet buyük bir kinle bakıyoruz cola şişesine öyle bir kinle bakıyoruz kiiii cola satışları tavan yapıyor !!!!!!
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |