|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 24 Mart 2022 (17:43), Konuya Son Cevap : 28 Mart 2022 (18:32). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Mart 2022, 17:43 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Anket: ramazan deyince akliniza ilk gelen? Anket: ramazan deyince akliniza ilk gelen? Ramazanda vazgecilmezim dediğin, Olmazsa olmaz Ramazan deyince aklına gelen Ramazan deyince hemen onun adı gelir dediğin şeyler neler? |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
The Tover/Kule | Film Kutusu | Kara Kartal | 1 | 9 | 21 Aralık 2024 12:50 |
Bakanların işini Esra Erollar yapıyor | Hafta'nın Konusu | Kara Kartal | 0 | 9 | 21 Aralık 2024 12:38 |
Beğendiremiyoruz | Kara Kartal/Kişisel | Kara Kartal | 10 | 111 | 16 Aralık 2024 15:47 |
Bu nasıl çorap kokusu dayı=) | Komik Paylaşımlar | Kara Kartal | 3 | 64 | 14 Aralık 2024 18:04 |
Hep Otuz üç Yaşında Teaser | Film Kutusu | Kara Kartal | 0 | 45 | 14 Aralık 2024 13:04 |
24 Mart 2022, 19:55 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Hurma lüks. Pide bitmiş Pandemiyle misafir kalabalık sofraları unuttuk. Diğer konuya girmiyorum Pideciğimi) Kuran ayı iklimi de bir başka oluyor herkesi saran kuşatan halini çok seviyorum. Sahuru beklemeyi çok seviyorum vazgeçilmezlerimden.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
24 Mart 2022, 23:43 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Evlerde hatim okunur o sesizlikte huzura boğulurduk 😔 Yemek konusunda bereket oldukça fazla ama Tek taraflı yedirmek için yok kimse Namaz Her akşam bir cami ziyareti Bu mutlulukta tarif edilemez... O kadar güzel mutluluklar var ki . Rabbim bu güzellikleri tekrar doya doya yasatsın .....
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
25 Mart 2022, 15:23 | Mesaj No:4 |
15 Kasım 2011 |
Çocukların aklına gelen suezanı beklemek pidebide ramazan davulcusuymuş. Ne işe yaradığını hala anlayamadiklari, tam yattiklari saatte sahurdan 2 saat önce güm güm dolaşan, ramazan 15, Kadir gecesi, arefe günü ve bayram sabahı bahşişe gelen sertifikali davulcular Abim korsan davulcular var. Sakın kandirilmayin. Ben mahallenizin davulcusu. Aha bu da kartım Sayın davulcu ben alarmla kalıyorum senle alakası yok diyemiyorsun
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
25 Mart 2022, 19:23 | Mesaj No:5 |
03 Şubat 2018 |
Biz ramazan son on gün kapı çalınca sessizce bakıyoruz. Dilencimi davulcumu anlaşilmayan abiler Ramazan tadını kaçırıyor bence. Teravih,kuranla sıkı ilişki, ramazan pidesi olmazsa olmazlardan. Pide olmuş 6 tl. Bayatliyormuş somuna devam |
25 Mart 2022, 20:55 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Pide 365 gün var iftar ve sahur istediğin zaman yaşayabilirsin engel yok hatim eminim hepimizin sürekli okuduğu hatmi var. Teravihleri , çok özel yalnızca ramazana has aslında ramazanın her anı öyle değerli öyle güzelki tüm müslüman alemi ile aynı duyguları paylaşmak farziyetleri yerine getirmek bir başka haz veriyor insana
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
25 Mart 2022, 22:48 | Mesaj No:7 |
03 Şubat 2018 |
Pide kuyruğu, fırından gelen mis gibi kokusu, herkesin alması ama yemek için ayni vakti beklemesi 365 gün olan bişey degil ama Ramazanda ortak bir duyguya bürünüyoruz. Ramazandan bir gün sonra tutulan oruç, sahurun, iftarin o yüzden ramazan tadı olmaz. Bütün islam aleminin ortak olarak ümmet olarak birlik olarak gerçekleştirdiği tek şey ramazan o yüzden sahuruda acıkmasıda apayrı güzel. Kuranın doğum gününün olduğu, bin aydan ve 365 günden daha hayırlı bir gece var. orayı kaçirmayalım derim |
26 Mart 2022, 20:49 | Mesaj No:8 |
15 Kasım 2011 |
Ankette; 1 den fazla oy kullanabilirsiniz Misafirlerimizde oylayabilirler Herkese açık ankettir.
28 Mart 2022, 18:32 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Evimizde nişan söz kına gecesi gibi etkinlikler yaparken bir günlüğüne nasıl özenir süsleniriz değilmi ramazana çocuklrımız için hazırlık yapmak şahsen benim aklıma gelmemmişdi. İmkanı küçüğü olan yapsın bir ay boyunca çocukları motive etmek için harika fikirler Evinize ortamınıza göre daha farklı şeyler yapabilirsiniz eminim küçükler daha bir heveeslenecek anketimizi baltalamış gibi olmayım ama sonuçda ramazanı karşılıyoruz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |