|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 28 Eylül 2007 (18:40), Konuya Son Cevap : 16 Mart 2022 (00:19). Konuya 43 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Ocak 2010, 00:29 | Mesaj No:31 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | re: Namaza Nasil Basladınız ..?
Namaza İlkokul 5 te başladım ama bilinçli bir namaz ibadetini ortaokulda kavrayabildim ve Allahıma binlerce şükür halen devam etmekteyim Allah ayaklarımızı sabit kılısn.
|
21 Ekim 2010, 21:13 | Mesaj No:32 |
İslami bir aileden gelmiş olmanın verdiği şans ile aileden öğrendik... İnşaAllah namazı hakkıyla kılanlardan, maun suresindeki kıldığı namazlardan gafil olanlardan olmayız... | |
07 Nisan 2013, 22:26 | Mesaj No:33 |
Durumu: Medine No : 20351 Üyelik T.:
20 Eylül 2012 | Cevap: Namaza Nasil Basladınız..?
13 yaşında kuran kursuna gittiğimde..
__________________ ÜZÜLME GÖNÜL GECENİN AĞARINDAN SEHER KIŞIN ARDINDAN BAHAR MUHAKKAKTIR. UNUTMA GÖNÜL. GECENİN DE, KIŞIN DA SAHİBİ HAK'TIR. |
15Haziran 2013, 11:23 | Mesaj No:35 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Namaza Nasil Basladınız..?
Altı veya yedi yaşlarında idim anneannem benı yanına alır sabırla bana nasıl namaz kılacağımı öğretirdi. zmn içersinde namazı şuurlu bir biçimde kılmayı öğrendik ve yine zmn içersinde namazı sadece borç ödemek için değil ruhumuzun feraha ermesi yani namaz kılmadığımız vakit bir şeylerin nasılda ruhumuzu daralttığını öğrendik.Daim olması duası ile ... serpil hocam namaza başlama süreciniz gerçekden çok etkileyici
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
24Haziran 2015, 14:31 | Mesaj No:36 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Cvp: Namaza Nasil Basladınız..? Alıntı:
şimdi çocuklarıma namazı sevdirme yolunda gayret sarfediyoruz.. inşallah..sizin namazla tanışıklığınızıda öğrenmek isteriz..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
25Haziran 2015, 16:33 | Mesaj No:37 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Namaza Nasil Basladınız..?
siz daha başlamadınız mı yoksa namaza
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
25Haziran 2015, 17:20 | Mesaj No:38 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Namaza Nasil Basladınız..? Allah'ü Teala her Müslümana namaz kılmayı nasip etsin. Bu güzellikten hiç kimseyi ayırmasın.. Aramızda namaz kılmayan olduğunu sanmıyorum, muhakkak namaz kılınıyordur. Ben ilkokul çağında mahallemizin büyüklerinin çocuk yaştakileri alarak Ramazan ayında teravi namazına götürmeleriyle başladım. Zaman içinde inşallah hakkıyla idrak etmişizdir. İnsanoğlunun yaşadığı musibetlerle namaz daha da önemli bir konuma geliyor. Hidayet için
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
25Haziran 2015, 23:55 | Mesaj No:39 |
Durumu: Medine No : 38151 Üyelik T.:
23 Ocak 2014 | Cevap: Namaza Nasil Basladınız..? Ilahi abla Benim de namazla tanışıklığım anne karnından beri olmuştur herhalde[emoji3] [emoji3] Sonrasında altı yedi yaşlarımda annemi taklit ederek teravih namazlarını, ilkokul zamanlarmda da bazı sınavların öncesinde falan kılmistim ara sıra[emoji4] elhamdllah 12 yaşımda idrakiyla kılmaya başladım..Rabbim daim etsin..cumlemizn evladını da bu şuurda yetistirebilmeyi nasip etsin inşallah.. |
26Haziran 2015, 01:16 | Mesaj No:40 |
Cevap: Namaza Nasil Basladınız..?
ben de ananemi takip ederek kılıyordum kücükken kendimce sonra kısa sureleri ezberletti anneannem bana altı yaşlarındaydım sanırım tam kılamasam da kılmaya çalışıyordum okulda kılamıyordum bazı vakitler gidiyordu Rabbim cocuk sesini eksik etmesin camilerde gercekten ses ediyorlar gülüyorlar koşuyorlar ama o manevi ortamdan etkileniyorlar Rabbim devamlı kılanlardan eylesin inşaAllah bizi ve çocukları bugün de teravih namazının sonunda namaz boyunca ses eden gülen oynayan cocuk namazın sonunda herkes dua ederken oturdu bize bakarak ellerini actı boynunu büktü ictenliği ve masumiyetiyle dua etti o manzara cok güzeldi fatih sultan mehmet ne güzel söylemiş camilerde gülüşen çocuk sesleri yoksa gelecek nesiller adına korkun. dediğin gibi zeynep herkesin evladı bu şuurda yetişsin inşaAllah
| |
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |