|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medine-web,Açılış Tarihi: 06 Ekim 2007 (22:49), Konuya Son Cevap : 19Haziran 2023 (21:55). Konuya 38 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Aralık 2013, 00:39 | Mesaj No:31 |
Cevap: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke?
Mekke ve medine herkesin gönlünde olan rüyalarına giren iki mübarek şehir... ama onun haricinde hindistanı çok merak ediyorum...bide iran ın tarihi yerlerini. sonuçta iran çok büyük medeniyetlere ev sahipliği yapmış bi yer ve hala görülmeye değer yerlerinin olduğunu düşünüyorum | |
16 Aralık 2013, 00:55 | Mesaj No:32 |
Cevap: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke?
Cok sukur Mekke medine cidde yi gordum.suriye halepi iran tahran tebrizi.ermenistan leninakani .libya trablusu bingaziyi gordum.simdi ise insallah hindistani gormek istiyroum bakalim nasip olacakmi
__________________ İman dağlar kadar günahı sırtında taşıyabilir ama ;zerre kadar şüpheyi asla !!! | |
09 Mayıs 2021, 22:42 | Mesaj No:33 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Demişim yıllar önce Allah nasip etti mekke ve medineye gittim rabbim tekrarını nasip etsin cümlesiyle banada bir kaç yıldır kudüse gitmek istiyorum oraların sahip siz olmadığını göstermek için müslümanlar olarak ziyarete gitmemiz gerek biz boş bırakdıkça bir avuç yahudi ne zulümler yapıyor
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
22Haziran 2022, 17:43 | Mesaj No:34 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Bütün Ortadoğu ülkelerini ve Avrupa'da İspanya.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
22Haziran 2022, 22:19 | Mesaj No:35 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Ortadoğu mu kaldı be ablam. Ortasını dogusunu mahfettiler. Gezilip görecek yer birakmadılar Gidersen izlenimlerini aktarırsın bizlere Ben Kutup memleketlerini merak ediyor ve gitmek istiyorum. Norveç İsveç Kanada Danimarka felan.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
09 Mart 2023, 22:50 | Mesaj No:36 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Çocuklar büyüsün Mekke-Medine-Kudüs Ramazan umresi yaparız dedik korona çıktı,kutsal topraklar hac-umre ziyaretine kapatıldı Ortadoğu'yu gezelim dedik; Suriye, Mısır, Irak,Libya, Kudüs, Yemen hayali kurduk savaş, yoksulluk, darbeler... Hatay'dan başlayıp doğuyu gezelim planımız çok vardı depremle bölge yerle bir oldu. Gitmek istediğimiz yerlerden vazgeçtik. Felaketi çağırıyoruz. Benim adamla en iyisi dağ başı.)))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
17Haziran 2023, 21:18 | Mesaj No:37 | |
19 Ekim 2008 | bende çok istiyorum hele ispanya dursun önce tüm ortadoğu imkan kalırsa bakarız Alıntı:
en çok gitmek istediğim yerdir ortadoğu, didik didik heryerini gezmek öncelik kudüs tabii inşallah tüm isteyenler ile banada nasip olur
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
18Haziran 2023, 18:44 | Mesaj No:38 | |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
Ne işin var oralarda karmakarışık yahu Kutuplara gidelim refah seviyeleri de yüksek forumu sürükleme kaosun içine
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
19Haziran 2023, 21:55 | Mesaj No:39 |
19 Ekim 2008 |
en çok gitmeyi istediğim yer FİLİSTİN MESCİDİ AKSA mesela ramazana girerken gitsek avlu taşlarını temizlesek üzerimizdeki vurdumduymazlığı atıp onların direnişine katılsak'' yeter çekdiğimiz hasret yanındayız '' desek .Takip ettiğim kadarı ile diğer ülkelerden gelen müslümanları görünce öyle güzel tepkiler veriyorlarki onların sevindirmek çok güzel bir duygu olsa gerek yine medyadan duyduğuma göre Kudüs’ün baskınlar ve işgaller haricinde; çocuk gülüşleri, ağız tadı bolluk ve bereketle dolu olağanüstü güzel bir şehir olduğunu okudum .ümmete heer türlü destek olmak için gitmek nasip olur inşallah
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 7 Kişi okuyor. (0 Üye ve 7 Misafir) | |