|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MusabBinumeyr,Açılış Tarihi: 17 Ocak 2013 (23:55), Konuya Son Cevap : 15 Eylül 2013 (12:47). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Ocak 2013, 23:55 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | Ebu bekir nerededir? Ebu bekir nerededir? BİR GÜN PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.V) SABAH NAMAZINI KILDIRIR.SABAH NAMAZINI KILDIRDIKTAN SONRA SELAM VERİR, EBU BEKİR NEREDEDİR? DİYE SORAR. CEMAATİN ARKASINDA,SAFLARIN ARKASINDAN BURADAYIM EFENDİM DER... EFENDİMİZ BİRAZ YANIMA GELİRMİSİN BUYURUR... VE EBU BEKİR EFENDİMİZİN YANINA GELİR... ANLAT BAKALIM BİR ŞEYLER OLDU GALİBA BUYURUR... HZ EBU BEKİR'İN SIDDIK EFENDİM TAM SİZ BİRİNCİ REKATA TEKBİR ...ALDINIZ,BENDE UYDUM,FATİHA_İ ŞERİFEYİ (ELHAMDÜLİLLEHİ)OKURKEN ,SONUNA DOĞRU GELİRKEN, ABDESTİME BİR ŞÜPHE GELDİ,BİR ŞEY ARIZ OLDU.HEMEN NAMAZDAN ÇIKTIM ABDESTİMİ YENİLEMEK ÜZERE... ÇIKINCA ORADA BİR ALTUNDAN BİR KAP GÖRDÜM,İÇİ SU DOLU LAKİN ÜZERİNDE BİR MENDİL ÖRTÜLÜYDÜ.HEMEN O SU İLE ALEL ACELE ABDEST ALDIM,O MENDİL İLE KURULANDIM VE HEMEN GELDİM. DAHA SİZ FATİHADAN SONRA ZAMMI SÜREYE DEVAM EDERKEN GENE YETİŞTİM YA RASÜLELLAH YA EBA BEKİR ONUN İÇİN SİZİ ÇAĞIRDIM.ÇÜNKÜ BEN TAM FATİHAYI OKUDUM.ZAMMI SÜREYİ OKUDUM RÜKUYA GİDECEKTİM DİZLERİM TUTULDU,BİR TÜRLÜ GİDEMİYORDUM VE AYETLERİ UZATTIM... SİZE MÜJDELER OLSUN YA EBA BEKİR SEN YETİŞMEN İÇİN NAMAZA ÇIKINCA O ALTUN KAPTAKİ SUYU GETİREN CEPRAİL (A.S) İDİ. O MENDİLİ TUTAN MİKAİL (A.S) İDİ BANADA GELDİ EBU BEKİR NAMAZA YETİŞECEK NAMAZI BİRAZ UZAT DİYEN İSRAFİL (A.S) İDİ. ONUN İÇİN SİZİ ÇAĞIRDIM BUYURUYORDU... İŞTE O ZATLARI O ZATLAR YAPAN EFENDİMİZ (S.A.V) İLE MÜŞERREF OLMUŞ OLDUĞU HALDE YİNE EFENDİMİZE DOYMUYORLARDI. EFENDİMİZİN MUHABBETİ İLE KAVRULMUŞ KENDİNİ YOK ETMİŞ,KÜÇÜKLÜĞÜNDEN BERİ EFENDİMİZE ARKADAŞ, TABİ OLMUŞ,MUHABBET ETMİŞ. ÇÜNKÜ ONLAR EFENDİMİZE TABİRİ CAİZSE SIRILSIKLAM AŞIKLALARDI. İŞTE HİZMET EDENLER BÖYLE BÜYÜK NİMETE VE HİKMETE MAZHAR OLUYORLAR. HAYATLARI BAMBAŞKA OLDUĞU GİBİ NAMAZLARI BİLE BAMBAŞKA OLUYOR. O HALDE HZ ALLAH CÜMLEMİZİ KENDİ HAK YOLUNDA HİZMET EDENLERİN YOLUNDAN AYIRMASIN... AMİN |
Konu Sahibi MusabBinumeyr 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Bİr fİrakın ardından | Makale ve Köşe Yazıları | YaŞuHa | 1 | 2650 | 09 Aralık 2013 22:01 |
Hikaye okumakta fayda var | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | GÖKCEN_AZRA | 2 | 2500 | 25 Kasım 2013 14:27 |
Köle Olabilmek | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | mehmet akif2 | 2 | 2578 | 17 Kasım 2013 13:01 |
Nereye atıyorsun adımlarını /medineweb | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 3 | 2673 | 17 Kasım 2013 12:50 |
Suriyeli Kardeşimizin Feryadı | Videolar/Slaytlar | YaŞuHa | 1 | 1976 | 10 Kasım 2013 13:57 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |