|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 04 Şubat 2019 (10:46), Konuya Son Cevap : 02 Mart 2019 (19:02). Konuya 36 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Şubat 2019, 11:46 | Mesaj No:11 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Hayırlı cumalar dileyerek; bir kuble medineweb klasiği sorularımızı soralım size medineweb üyelerinden bu özellikler (eski/yeni) kimlere ait sizce En İyi Nicki En İyi imzası En İyi Avatarı En Aktif Üyesi En Yenilikçisi En İyi Çıkış Yapanı En Sabırlısı En Gizemlisi En Yardımseveri En Kırılganı En Delidolusu En Kibarı En Sempatik Üyesi En Popüleri En Çok Konuşanı En Karizmatik Üyesi En Fanatiği En Komik Üyesi En Neşelisi En Somurtkanı En Ciddi Üyesi En Sakini En Suskun Üyesi En Duygusalı En Melek Üyesi En Cadi Üyesi En Çok Güvendiğiniz En Sevdiğiniz Üyesi Yorumlarını En Beğendiğiniz.. Kendi "en"lerinizide yazarsanız hoş olur tabiki...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
08 Şubat 2019, 16:01 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 680 Üyelik T.:
25 Aralık 2007 |
En İyi Nicki YİTİKSEVDA En İyi imzası SUDAMLASI En İyi Avatarı İBRAHİM İNECİK En Aktif Üyesi NURŞEN35 En Yenilikçisi MİHRİNAZ En İyi Çıkış Yapanı ESMANUR En Sabırlısı FECR En Gizemlisi FECR En Yardımseveri MİHRİNAZ En Kırılganı SU DAMLASI En Delidolusu MİHRİNAZ En Kibarı SUKUTU EZBER En Sempatik Üyesi İBRAHİM İNECİK En Popüleri FECR En Çok Konuşanı ESMA NUR En Karizmatik Üyesi ABDULMELİK En Fanatiği ENDER HAFIZ En Komik Üyesi.......? En Neşelisi MİHRİNAZ En Somurtkanı ABDULMELİK En Ciddi Üyesi FECR En Sakini FECR En Suskun Üyesi BİLİNMEZ En Duygusalı SU DAMLASI En Melek Üyesi BEN En Cadi Üyesi MERVE DEMİR En Çok Güvendiğiniz ABDULMELİK FECR BEDİA MİHRİNAZ En Sevdiğiniz Üyesi SU DAMLASI VE İBRAHİM İNECİK ŞİİRLERİNE HASTAYIM Yorumlarını En Beğendiğiniz..FECR ABDULMELİK |
08 Şubat 2019, 18:59 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Teşekkür ederim ..çok incesin ...Gönlünüzde yer almışız.. Téşekkürler tekrar...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
08 Şubat 2019, 19:31 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Bu kadar sorudan sonra misafirimiz yorulmuştur çay ikram edelim
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
09 Şubat 2019, 09:21 | Mesaj No:15 |
18 Aralık 2010 | İkramlık sorular geliyor )))) insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? size göre sevgi size göre macera size göre hayal size göre kardes size göre dost size göre aile size göre eş size göre hayat.. size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? ne tarz müzikler dinlersiniz? forumda sizi en mutlu eden olay? forumda sizi en çok üzen olay? forumda en çok ilginizi çeken konular? hayat size ne öğretti? hayatınızda illa yapın dediğin birşey var mı bize? kolay gelsin...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
09 Şubat 2019, 13:03 | Mesaj No:16 |
25 Aralık 2007 | insanlarla iletişiminiz nasıldır? İYİ SAYILIR güler yüzlü müsünüz? EVET ağlar mısınız? ağlarsanız neden? TIKANDIĞIMDA hiç unutamadığınız en kötü gününüz? İLİTAM KURANI KERİMDE KALMIŞTIM hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? DİPLOMA ALDIĞIM GÜN mutluluk sizin için ne ifade ediyor? RUH İKİZİNİZLE MEYVELERİNİZLE BİR ARADA KAHVALTIDA OLMAK kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? RUHUNUZUN HUZURU İÇİN HER ŞEYDEN hayat felsefeniz nedir? YAŞADIĞINIZ MİKTAR KADAR DİNDARSINIZ. iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? AŞK yaptığınız en büyük çılgınlık? MEB'DEN İSTİFA ETMEK.OYSA EKMEĞE MUHTAÇ İDİM. Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? HAYALLER ÇİZİLMEZ Kİ. Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? DOĞUDA İKEN EVET.BURADA BETONLARDAN GÜNEŞ KAYIPLARDA.GÜNÜM KAZANÇLI İSE ÜZÜLMEM KAYIPLARDA İSE PSİKOPAT. Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? SEVGİ SAYGI bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? ÖLDÜĞÜMDE size göre sevgi RUH İKİZİNİZLE ÖLESİYE BİR ARADA OLMAK size göre macera YORDURUR YILDIRIR BEZDİRİR. size göre hayal NETİCELENMEYEN PEMBE BİR DÜNYA size göre kardes İSLAM KARDEŞLİĞİ size göre dost VARMI DOSTLAR? size göre aile NEFES size göre eş YÜREK SIZISI size göre hayat.. SORUMSUZLAR İÇİN OYUN EĞLENCE. size göre insan HERKES İNSANDOĞAR. ÖNEMLİ OLAN İNSAN KALABİLMEK. size göre özlem RUHUNUZUN SİZİ ACITMASI size göre hasret TEDAVİ SEVİNCİ İLE KAVRULMAK bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? SEVDİĞİME sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? PES YOK ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? LİSTE ÇOK UZUN. ne tarz müzikler dinlersiniz? AREBESK forumda sizi en mutlu eden olay? AİLE ORTAMI GİBİ BİR FORUM. forumda sizi en çok üzen olay? BANLANDIĞIM ZAMANLAR. forumda en çok ilginizi çeken konular? AÖF İLAHİYAT İLİTAM VE SAĞLIK hayat size ne öğretti? BEŞ PARA ETMEYENE ON PARA DEĞER VERMEKTEN VAZGEÇMEK. hayatınızda illa yapın dediğin birşey var mı bize? İYİMSER OLUN.YA KAZANIRSINIZ YA KAYBEDERSİNİZ.İYİMSER OLURSANIZ SAĞLIĞINIZA ZARAR VERMEZSİNİZ. |
09 Şubat 2019, 22:25 | Mesaj No:17 |
18 Aralık 2010 | Teşekkür ederiz efendim cvb lar için.....
10 Şubat 2019, 21:40 | Mesaj No:18 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Maşallah ne güzel eskilerden o güzel günlerden kalanlar var hep olsunlar inşallah,,, benim geçmişim çok yok o dönemde de olmak isterdim şahsen, maalesef sosyal medya güzelim forumları ilgiyi azalttı belkide insanların gidesi vardı herkesin değil tabi ki, ben de bir forum severim yeri ayrıdır ben de,,, Çok güzel sohbet oluyor yüreklerinize sağlık senin de öyle Filistin,,, Rabbim hepimizi iyi etsin inşallah,,, Bir kaç soru,,, Olmazsa olmazların var mıdır Hayatın da en başa ve en sona koyduğun şeyler nelerdir İnsan hayatta hep neye dikkat etmeli İnsanları gözlemlediğinde ilk gözüne çarpan nedir İnsanlar da ilk önce neye dikkat edersin Şimdilik bu kadar,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
10 Şubat 2019, 22:50 | Mesaj No:19 |
25 Aralık 2007 |
Allah(c.c) senden de razı olsun ve seni razı kılsın kardeşim. Olmazsa olmazların var mıdır SEVGİ SAYGI DOĞRULUK HUZUR VE GÜVEN Hayatın da en başa ve en sona koyduğun şeyler nelerdir EN BAŞA HAYATI NE OLURSA OLSUN DOĞRULUK ÜZERE KURMAK.ÇÜNKÜ DOĞRULUK ŞEREFTİR.ŞEREFİ ZEDELİ İSE ZELİLDİR NERESİNİ TUTSAN ELİNDE KALIR.ŞEREF KAYBEDİLDİĞİNDE HİÇ BİR TELAFİSİ YOKTUR. DİNİN İFFETİN MANEVİYATIN DÜNYA HAYATININ TEMELİNDE ŞEREF VARDIR.MALINI KAYBETTİĞİNDE KAZANIRSIN.SAĞLIĞINI KAYBETTİĞİNDE TEDAVİ EDERSİN.HAYATINI KAYBETTİĞİNDE KABİR VE EBEDİ HAYAT İLE KAZANIRSIN.AMA ŞEREFİN TELAFİSİ TEVBESİ YOKTUR.ZATEN KENDİNİ TANIMAYAN RABBİNİ DE TANIMAZ. EN SONA İSE ŞEREF ÜZERE KURULU MUTLU HUZURLU BİR MADDİ VE MANEVİ HAYAT. İnsan hayatta hep neye dikkat etmeli İNSAN AYNAYA BAKTIĞINDA VEYA VİCDANI İLE BAŞBAŞA KALDIĞINDA KENDİNE OBJEKTİF TARAFSIZ BİR ŞEKİLDE İÇTENLİKLE AFERİN DİYEBİLMELİ. İnsanları gözlemlediğinde ilk gözüne çarpan nedir KILIK KIYAFET ESKİ DE OLSA TEMİZLİK ÖNEMLİ.İLK İMAJ BUDUR. İnsanlar da ilk önce neye dikkat edersin HİÇ BİR ŞEKİLDE MUAMELE ETMEMEYE( TİCARET ALIŞVERİŞ YAKIN DOSTLUK SIRDAŞLIK GİBİ) ÇALIŞIRIM.EN SARSILMAZ DOST DEDİKLERİMİ SIRADAN BİR MUAMELE İLE YAŞAYARAK ÖĞRENDİM VE KAYBETTİM.DOĞRULUK VE ŞEREF ÜZERE KURULU HER DOSTA SIRDAŞA KARDEŞE KURBAN OLURUM.DEĞİLSE BANA KURBAN OLSUNLAR |
10 Şubat 2019, 23:56 | Mesaj No:20 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Teşekkürler bütün cevapların için mübarek,, Rabbim hepimizden razı olsun inşallah,,, Hayat sana neyi öğretti...
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |