![]() |
Teşekkür ederim cevabların için .. Yanlız takıntım araba /hızzz ...inşaAllah bu hızdan vazgeçersin .kimilerine göre tutkunluk kimisine göre acı uz/gn Umarım trafikde hız yok krl* |
Şu rengime alışamadım bi türlü:)te/sli/m |
Alıntı:
Yok yok rahat ol:):)Her yer trafik ışığı, radar. Cezalar caydırıcı nitelikte gülümseyen000 yaparmiyim hiç gülümseyen000 |
Alıntı:
Alıntı:
|
Oooo kimler misafir olmuş misafir rengide pek yakışmış hayırlı olsun ☺ Bayadır bu konu güncellenmiyordu kolay gelsin |
iyiki... keske... ah ah.. asla katlanamam.. olmazsa olmaz.. ....şarkinin ,türkünün ilahinin hatirasi var ...forumda hic unutmam bi kere Sence bir insanda olması gereken 3 özellik? Kimleri dinlemeyi seviyorsun...? güzel ülkemizde nereleri gördün? Oturduğun ili seviyormusun ? imkanın olsa nerede yaşamak isterdin ? Dünya turuna cikcak olsan nerden baslardin ? yemek yapmayi bilirmisin..? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Maşallah cevablarda çok guzel .Teşekkür ederim yine .. Eh biraz dinlen yorduk seni affen /cic/ek/ Biraz mola ☕☕ |
Ayın editörünün ödüllerini dağıtalım lütfen. Ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz dimi?:) Hemen ++ yolluyorum)) |
SAAT: 22:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.