![]() |
Alıntı:
|
Ayın En Delidolusu... Medine-webgülümseyen000 Bak bu iyiydi😅 Kim olduğuna dair bilgin var değilmisssssss Ayın En Komik Üyesi...Mihrinaz Kendime hayrim yok yeğen hadi hayırlısı:) İçimize kaçtık ne komiği:) |
Alıntı:
Komik derken enerjini bide mizah yönünü kasteddim aslında :):) hoş bir espri yeteneğin var ablam. ince ince giydirip üstüne güldürüyon. Bence öyle yani. Sende olmasan kahır dolacaz buralarda gülümseyen000 Sen hep gül güldür bencecicekver delidolu demedigime sevin aplamgülümseyen000 |
Teşekkür ederim cevabların güzeldi yine ../cic/ek/Enlerin de güzel yerlerde almışım çok sağol..cicekver Bazen karşindaki kişınin gözüyle kendini görmek güzeldir ..c* |
Değerli editörümüz bende bir soru sormayayımmı?:) sorum şu evleneceğin genç kız adayına tek soru sorma hakkın var ne sorardın? |
Alıntı:
Canımın yandığı yerden sorardımmahcup000. Sosyal medyada aktifmisin resim paylaşıyomusun? Instagram face tiktok snapchat gibi aktif hesapların varmı? Bu soruya başka başka cevaplar verebirdim imtihan olmasam, başıma gelmeseydiuz/gn |
Alıntı:
|
Amin saolun. Hesabı olması sorun deyil sorun aktif kullanması. İş için kullanılır ayrı.ama ne var ne yok paylaşan uzak olsun.olmasa da olur :) |
Sanki boş kaldı buralar (: Dedim boş kalmasın dimi yani gülümseyen000 O zaman gelsin sorular /cic/ek/ En çok üzüldüğün olay ? En sevindiğin olay ? Kıskanç mısın ? Çalışkan mısın ? Kinci misin ? Kurnaz mısın ? İnsanlara ne kadar güvenirsin ? |
Alıntı:
iyi ki varsın cicekver Rengimede acaip alıştım sorular zorluyor baya:):) Cevaplamak hoşuma gidiyor ama. Teşekkürler güsell canncicekver |
SAAT: 05:20 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.