![]() |
Alıntı:
Pembe adamı bozuyor işte ondan şımardım yoksa simsiyah ağır delikanlıydım ben hyyyyy |
Forumda en cok vakit gecirdigin bölüm hangisidir...? Vakit geçiremediğiniz bölüm hangisi Forumumuzda en çok dikkatini çeken seni en çok etkileyen kimler...? forumda olmazsa olmaz dedigin üyeler..? irtibat halinde oldugun üyeler... Forumda hic unutmam bi kere.. dün gibi hatirlarim... dedigin şeyler varmı ..? Renk değişimi ile buyrun efem cevablara ..alkış000 |
Arkadaş YSK da görevli kendisine ulaşılamıyor :) Seçim sonuçlarını alacaz kendisinden yok ortada.))) Pembeye kızdı yıldızını mavi mavi parlattık gelsin ifadesini alalım.)) |
Rengim içimi açtı . 20 li yaşlarımda dil altım eksik resmengülümseyen000 Bu nasıl heyecanlı seçim atmosferiydi inanılmaz. Ehbizde birşeyler yaptık kendimizce ablaçay-kahve000 Sorun ne isterseniz sorun bana cevaplicam soruları güsell insancicekver |
Alıntı:
cicekvertese/kk/ur. |
Teşekkür ederim cevablar için cicekver Bazen öyle anlar oluyorki , biri çıkıp nasılsın yüreğin iyimi dediğin de , sanki tüm beynindeki sorulara cevab vermiş gibi oluyosun .. Dost' lar biriktirmek çok önemli şu hayatımızda .. Bazen kanayan yanlarımıza iyi gelen can dost' lar gibisi yok .. Bende bir iyilik bıraktıysan senin adına asıl ben teşekkür ederim ..(: .......... Sorular benden de bi ikramlık verin ayın yıldızına /cic/ek/ cy cy |
cy vereyim sonra sorayım. Eyy ayın editörü söyle bakalım; Medineweb yönetiminden memnun musun? Sana ne kattı burda olmak? Sosyal medyada aktifmisin? Buralarda geçirilen zaman israf mı ne dersin? Site olarak Z kuşağına yetişebiliyor muyuz ? Çok sıkıntılarınız var çok. Şöyle bizede anlatır mısın ne sıkıntılar yaşıyorsunuz? Gençlik ne istiyor de hele senden duyalım. Kafana ne takılır uykunu ne kaçırır merak ettim? Bugünümü yaşar düne mi takılır yarın planlaması mı yaparak yasarsın? Kuranla bağın nasıl? Ne kadar zaman ayırırsın? Okuyup gecenlerdenmisin? Üzerine düsündüğün ayet hangisi? Seni terleten,kendine getiren... Terledinmi sensfhfgshsfhsgh Hasbihal niyetine sordum gerilmesfhfgshsfhsgh |
Bi yutkundum 1aya yaya yaya cevaplim ben bunları dymdm offff ablam soruları anlayamadım bile. Sakin kafaya terleye terleye ablaya anlaya cevplicam. Şey yanlız istediğim sorudan başlayabilirim demidrttt Bu gece sorulara hazirlanayim sonra cevaplim vallaha ter bastı ateş yaptı gülümseyen000 cevplicam ama hepsiniçay-kahve000çay-kahve000 |
iyi olmuş benim sorularımı begenmedin 😂 Hadi el cvb .. Kolay gelsin ... |
Alıntı:
|
SAAT: 05:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.