|
Konu Kimliği: Konu Sahibi muallime,Açılış Tarihi: 02 Ocak 2012 (19:54), Konuya Son Cevap : 17 Şubat 2014 (22:31). Konuya 120 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Ocak 2012, 19:54 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | batı avrupa açık öğretim öğrencileri batı avrupa açık öğretim öğrencileri avrupada acık öğretim okuyan öğrenciler var. bütün öğrencileri özellikle bu sene yeni açılan türk dili edebiyatı ve ilahiyat bölümü öğrencilerini foruma bekliyoruz |
Konu Sahibi muallime 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başkasının engelli raporuyla araba almak caiz mi ? | Soru Cevap Arşivi | dvrzener | 2 | 1353 | 06 Ocak 2020 00:11 |
Kur’an ezberleme ve hafızada tutma yolları-1 | Kur'ân-ı Kerim Genel | muallime | 1 | 2055 | 01 Ocak 2016 17:34 |
Kur'an Kursu Öğreticileri ile Öğretmenlerin Farkı | Din Görevlileri | muallime | 0 | 2146 | 19 Kasım 2015 17:19 |
Kurmê Darê ji Dêre | Muhtelif Konular | İslaminesil | 1 | 1924 | 27 Ekim 2015 20:38 |
İmamın Dönüşü | Din Görevlileri | 1 | 1895 | 10 Eylül 2015 11:29 |
19 Ocak 2012, 22:05 | Mesaj No:2 |
01 Aralık 2011 | Cevap: batı avrupa açık öğretim öğrencileri
Cumartesi pazara açıköğretim imtihan için Kölne yola çıkıyoruz.herkeze başarılar diliyorum.düşünceli000
|
31 Ocak 2012, 18:54 | Mesaj No:5 |
01 Aralık 2011 | Cevap: batı avrupa açık öğretim öğrencileri İSLAM TARİHİçok iyi geçti arapca,sanat tarihi iyi değildi.Sonuçları bekliyoruz. |
23 Şubat 2012, 02:30 | Mesaj No:6 |
Cevap: batı avrupa açık öğretim öğrencileri
Selamün aleyküm bende bu konu hakkinda internette bir türlü yeterli bilgi bulamiyordum... Bana lütfen yardimci olabilirseniz, cok sevinirim. Ben burda, almayada, üniversitede okuyorum. Ama kendim icin acik ögretim'de ilahiyat okumak istiyorum. Abitur gecerli olmasi gerekiyor herhalde?! Baska bir sinava gerek var mi? Basvuru zaman ne zaman, ne kadar sürüyor? Egitimin sonunda aldigim diploma ile neler yapabilirim?? Size simdikten cok tesekkür ederim. Allah hepinizden razi olsun. Allah yardimciniz olsun. Saygi ve dua ile | |
25 Şubat 2012, 15:28 | Mesaj No:7 |
Anadolu üniversitesi Bati Avrupa ilahiyat Selamün aleyküm Ben bu site'de yeniyim. Dogrusu Bati Avrupa Acikögretim - Ilahiyat hakkinda bilgi edinmek icin yazildim. Sizlerden o yüzden yardim rica edecektim.... Benim merak ettigim sorular sunlar: 1) Almanya bir üniversite okurken bu Acikögretim'i okumak mümkün mü? 2) Günlük veya haftalik ne kadar vaktinizi aliyor? 3) Kitaplar gönderiliyor mu? Yoksa kendimiz mi temin etmemiz gerekiyor? (Gördügüme göre internete'de online koymuslar, ama ben öyle ders calismasini sevmiyorum...) 4) Acikögretim'i uzatma imkanim var herhalde?! Yani bir sene bütün sinavlara giremezsem veya gecemezsem yani... 5) Önlisans diploma ile Avrupa'da neler yapabilirisniz? (Dogrusu ben Ilahiyati sadece kendimi gelistirmek icin okumak istiyorum) 6) Giris sinav'i cok zor mu? En iyisi nasil calismali o sinav icin? Özel ders kitaplari var mi onun icin? 7) Ben alman vatandasiyim... Zorluk cikar mi acaba? 8) Senelik ücreti 690 € dogru mu? 9) Herseyi kitaplar'dan mi ögreniyoruz, yoksa hazirlanmis ders videolari da var mi? Su anda aklima takilan sorular bunlar... yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Yardim eden, etmeyenden Allah razi olsun... Size iyi calismalar dilerim, Allah yardimciniz olsun. Hayirlisi insallah... Saygi ve dua ile...
__________________ Söyleyen ve susanim, kitabtaki yazi gibi... | |
27 Şubat 2012, 18:22 | Mesaj No:8 | |
01 Aralık 2011 | Cevap: batı avrupa açık öğretim öğrencileri Alıntı:
Sana inşallah yardımcı olacagım.ama daha sonra geniş bir vakitte ...bende viyanada ilahiyattayım ve kölnde imtihana giriyoruz.başvurular başladı tam zamanı, köln burosunu ararsan adresine bütün formlar geliyor. | |
14 Mart 2012, 15:05 | Mesaj No:9 |
Cevap: Bati Avrupa Acikögretim - Ilahiyat - Sorular
1- evet mümkün. bende almanyadayim ve acikögretim ilahiyat okuyorum. 2-günlük 1- 2 saat calissaniz yeter. yrdimci kitaplari alirsan daha iyi olur. 3-kayit olduktan sonra kitaplari gönderiyorlar. 4-bilmiyorum. sanirim vardir. niye olmasin ki 5-almanyada ilahiyat fakülteleri acilmaya basladi. oralarda devam edebilirsiniz .arastirirsaniz baska imkanlarda var. 6-imam hatip mezunuysaniz diplomanizi göndermeniz yetiyor. sinavsiz kayit yaptirabiliyorsunuz. sinav basit . formalite gibi. 7- hayir bilakis alman vatandasi olmaniz daha avantajli. 8-dogru 9-sadece kitaplardan ögreniyoruz. baska sorulariniz varsa yardimci olabilirim. | |
18 Mart 2012, 16:24 | Mesaj No:10 |
Cevap: Bati Avrupa Acikögretim - Ilahiyat - Sorular Allah razi olsun cevap yazdiginiz icin Ben Almanya'da okudum ve diplomam yani buradan... Diplomamin fotokpisi yeter mi? Yoksa tercüme ettirip mi göndermem gerekiyor? Birde diyelim ki bir dersin sinavina girdim ama gecemedim. Bir kac hafta sonra bir sansim daha var mi, yoksa seneye mi girmem gerekiyor artik o sinava? Sizde mi hem Almanyada bir üniversite'de okuyup hemde ilahiyat önlisans okuyorsunuz? Allah razi olsun, cok cok tesekkür ederim
__________________ Söyleyen ve susanim, kitabtaki yazi gibi... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |