|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KayıpKentli,Açılış Tarihi: 26Haziran 2009 (20:07), Konuya Son Cevap : 01 Ağustos 2012 (23:31). Konuya 11 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
26Haziran 2009, 20:07 | Mesaj No:1 |
Birkaç aylık Ömrü Kalan Prof'un ÇARPICI SON DERSİ...KAÇIRMAYIN!!! Birkaç aylık Ömrü Kalan Prof'un ÇARPICI SON DERSİ...KAÇIRMAYIN!!! Aşağıdaki linki tıklayıp ta videoyu izledikten sonra aklıma gelen ve hisettiğim ilk şeyi sizlerle paylaşmak istedim: " BİRİSİ SİZİ ZORLUYOR VE ELEŞTİRİYORSA ÖNEM VERDİĞİ İÇİNDİR!" düşündüm beni zorlayanları..Gelişmem için bana yaptıkları iyilikleri anladım. Bir de babasının 2.dünya savaşında almış olduğu cesaret madalyasını 50 yıl eşine göstermemiş olması: alçak gönüllülüğe dair olan vurgusu... Videoyu bir kaç kez izledim.Sanırım alınacak çok ders var... Lütfen viedo linkini ulaştırabileceğiniz kadar ÖĞRENCİYE, VE KENDİNİ İİ HİSSETMEYENLERE YOLLAYIN.. Başkalarını kafaya takarak ve onlara öfkelenerek ve sinirlenerek geçirenler BÜYÜK BİR APTALLIK YAPMAKTADIRLAR. Tek bildiğim şey: HAYATA BİR DEFA GELDİĞİM VE KİMSENİN HAYATINDA SIKINTI OLMADAN..HAYATIMDA SIKINTI OLAN İNSANLARDAN DOLAYI İSE HAYATA KÜSMEDEN YAŞAMAK...vesselam (KAYIPKENTLİ) ************************************************** **** http://www.kisiselgelisim.com.tr/ Birkaç aylık ömrü kaldığını öğrendikten sonra verdiği son dersle internet üzerinden dünya çapında üne kavuşan Amerikalı Profesör Randy Pausch 25 Temmuz 2008 cuma günü kanserden hayatını kaybetti. Evlenmek için 39 yaşına kadar neden beklediği sorulduğunda, “Mutluluğu benim mutluluğumdan daha önemli olacak kişiyi bulmak için bekledim” diyen Randy; Jai ile evlendikten sonra üç çocuk babası oldu. “Son Ders”in sonunda “Bu konuşma size değildi. Çocuklarım içindi” demesi de bir başka insani dürüstlük örneğiydi. Profesör Randy Pausch, Ruhun Şad Olsun... | |
Konu Sahibi KayıpKentli 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
HALK HALKA AĞLASIN (dersim katlimı üzerine) | Serbest Kürsü | Esma_Nur | 5 | 2490 | 09 Nisan 2010 21:41 |
Behra Hêşin | Şiirler ve Şairler | serpil | 3 | 2010 | 15 Kasım 2009 16:11 |
1 KASIM 2009 GÜNÜ SABİT TELEFONLARI SUSTURUYORUZ. | Serbest Kürsü | Kürt_Mücahide | 1 | 1681 | 28 Ekim 2009 21:12 |
İşçiler TABUT MİNİBÜSLE...Patron SON MODEL... | Makale ve Köşe Yazıları | KARAKÖSE | 2 | 1743 | 10 Eylül 2009 19:32 |
sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER... | Makale ve Köşe Yazıları | Yitiksevda | 97 | 36642 | 02 Eylül 2009 19:11 |
26Haziran 2009, 20:27 | Mesaj No:2 |
RE: Birkaç aylık Ömrü Kalan Prof'un ÇARPICI SON DERSİ...KAÇIRMAYIN!!!
Avusturyalı müslüman gencin müslüman oluşundan sonra izlediğim samimi videolardan biriydi.Sağolun.
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
26Haziran 2009, 20:28 | Mesaj No:3 | |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | RE: Birkaç aylık Ömrü Kalan Prof'un ÇARPICI SON DERSİ...KAÇIRMAYIN!!!
“Bu dünyada sahip olduğumuz herşey bir emanet. Onların sadece geçici bir süre emanetçisi olabilirsiniz." Alıntı:
Ve bize hiçbir faydası olmayan problem/sorun'ları kafamıza takıp bundan ötürü hayatımızı zehir etmemek için çaba harcamak... Videoda etkiliyici doğrusu..Tşk... | |
27Haziran 2009, 11:57 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | RE: Birkaç aylık Ömrü Kalan Prof'un ÇARPICI SON DERSİ...KAÇIRMAYIN!!!
keşke her insan bu videoyu görebilse gerçekden şu zmn ihtiyaç var TŞK ler
|
28Haziran 2009, 12:01 | Mesaj No:5 |
Tek bildiğim şey: HAYATA BİR DEFA GELDİĞİM VE KİMSENİN HAYATINDA SIKINTI OLMADAN..HAYATIMDA SIKINTI OLAN İNSANLARDAN DOLAYI İSE HAYATA KÜSMEDEN YAŞAMAK.. teşekkrler Muhammed abi. | |
28Haziran 2009, 12:35 | Mesaj No:6 |
cok ders aldigim bir vidyo bu oglum prof.ama kimseye yardim etmeyenlerden. ane baba olmak kolay degil. | |
04 Temmuz 2009, 15:56 | Mesaj No:7 |
bu oglum prof.ama kimseye yardim etmeyenlerden. ane baba olmak kolay degil. ?????? bu oğlum derken??? | |
04 Temmuz 2009, 16:01 | Mesaj No:8 |
videoyu izledim.bu profesör orda anlatıyor.babası onun için öyle demiş.oğlum profesör oldu ama kimseye yardım etmiyor demiş. tahminim bu. | |
01 Ağustos 2012, 17:50 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | Cevap: Birkaç aylık Ömrü Kalan Prof'un ÇARPICI SON DERSİ...KAÇIRMAYIN!!!
Keşke link yenilense de görebilsek..
__________________ |
01 Ağustos 2012, 18:45 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 | Cevap: Birkaç aylık Ömrü Kalan Prof'un ÇARPICI SON DERSİ...KAÇIRMAYIN!!! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |