|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Arasat,Açılış Tarihi: 15 Şubat 2015 (11:25), Konuya Son Cevap : 26 Nisan 2017 (10:37). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Şubat 2015, 11:25 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 4597 Üyelik T.:
27 Ekim 2008 | pizza pizza aynı hazır pizza gibi oluyor hamurunu çok kalın yapmayın fırında da kabarıyor çok da ince yapmayın Malzemeler: 3 su bardağı un, 1 küçük paket yaş maya, 3 çorba kaşığı zeytinyağ, 1 çay bardağı yoğurt sulu olsun, su ve tuz. Sos için: 1 çorba kaşığı salça, 1 diş sarımsak, 1 tutam nane kekik, zeytinyağı. Üst Malzemeleri: Sucuk, kaşar peyniri, zeytin, yeşil biber, kırmızı biber ve domates ne koymak istiyorsanız koyabilirsiniz üstüne. 30 dk maya la
__________________ Allahtan başka hiç birşeyi olmayan ben Allahtan başka herşeyi olanlara acırım.......... |
Konu Sahibi Arasat 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Selamün aleyküm | Taziye-İlan-Selamlaşma | Arasat | 7 | 1353 | 19 Şubat 2019 20:01 |
Karnabahar köftesi- Medineweb | Köfteler | Esma_Nur | 3 | 1693 | 26 Nisan 2017 09:13 |
Medine'de bıraktığım iki güneş | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | Esma_Nur | 6 | 2938 | 02 Mart 2015 01:30 |
Çalışmayan anne | Çocuk ve Aile Sağlığı | Arasat | 0 | 2017 | 02 Mart 2015 01:23 |
pizza | Börekler ve Hamur İşleri | Allahın kulu_ | 2 | 2107 | 15 Şubat 2015 11:25 |
26 Nisan 2017, 10:30 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 |
hamura ben de ne elime geçerse koyuyorum bazen süt yoğurt yağ bazen yumurta bile koyuyorum hamura çoğu kez süt su yağ(hamur miktarına göre 1 çay bardağı bile koyuyorum) maya ile yapıyorum yapa yapa kaç tepsi yapacaksan ona göre unu ayarlıyabiliyorsun yani hamurun miktarını nane de güzel tat verebilir ama ben bol kekik 2 diş filan sarımsak koyuyorum yağ sosa koymuyorum sosa yağ konunca pizza yağlı gibi oluyor geçenlerde annemler geldi kahvaltıya pizza hamuru yaptım yine bir tepsiye hamuru açıp koydum çömlek peyniri derler ya başka isimleri de var hatırlayamadım o peynire yumurta kuru soğan maydanoz pul biber koydum tepsideki hamurun üzerine yayıp öyle pişirdim o da çok güzel oldu öğlen çaya geleceklere pratik alternatif olabilir onu da kare dilimlere kesip servis yapılınca çok güzel olur |
26 Nisan 2017, 10:37 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 |
Benim ascilik gunlerimde yaptigim bir tarif 2 ekmek hamuru ayri alirdim firin tepsisine tereyagla yaglayip doserdim ustunede kiymali sos yapardim cikarken kasar peyniri rendelerdim cok guzel olurdu goknur senin tarifinde guzel cnm eline saglik
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |