|
Konu Kimliği: Konu Sahibi tecelli,Açılış Tarihi: 23 Aralık 2010 (08:39), Konuya Son Cevap : 23 Aralık 2010 (08:39). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 13076 Üyelik T.:
22 Aralık 2010 | ![]() Sizin için ağlıyorum... Sizin için ağlıyorum... Abiler..Ablalar....Selam...Ben küçük kardeşiniz...Belki beni tanırsınız belkide hatırlarsınız...Hani bir zamanlar SİZDİM...Hatırladınızmı.... Size bişeyler anlatmak istiyordum..Abiler..Ablalar...Bakın ben bu yaşta bile ağlıyorum..Neden derseniz...Sizlere.....SİZİN İÇİN AĞLIYORUM...Yaptıklarınıza ettiklerinize nefsinize düşkünlüğünüze günahlarınıza acınası halinize...... Eğer sizin gibi olacaksam hiç sizin yaşınıza gelmeyeyim daha iyi..... Abilerim..Ablalarım... Kimderdi ki bu hallere düşeceksiniz...Nede güzel benim gibi saf temiz ve günahsızdınız..... Neydi sizi aldatan söylermisiniz bana lütfen.... Yemek yediniz yanı başınızdaki komşunuzu düşünmediniz..Gece geç saatlere kadar gezip dolaşıp televizyon izlediniz... Halbuki.......evet halbuki o değerli vaktinizi Allahın c.c. kitabıyla veya Efendimizin asm hadisleriyle haşır neşir olarak geçirebilrdiniz..Veya Namaz kılıp dua edebilrdiniz.. Abilerim..Ablalarım.... Sizler yetişkin insanlarsınız...Ölüm gelmeden önce kendinize bi çeki düzen verin lütfen... Bunu sizden rica ediyorum... Abilerim..Ablalarım... Ölmeden önce ölünüz..Hadisini hiçmi duymadınız... Hadi onu duymadınızda peki... İki günü bir olan ziyandadır Hadisinide mi duymadınız... Ne kadarda sağırsınız.... Ne olursunuz şu minik kardeşinizi kırmayın..Biraz toparlanın... Hepinizin ellerinden öpüyorum... Sizi çooooook seviyorummmmm.. Bakın size bi müjde vereyim.. Rabbimiz c.c. ne diyo bakın... O gün cennetlikler, gerçekten nimetler içinde safa sürerler. [ Yâsîn Sûresi:55] Ben inş. günahsızlığımla cennete gireceğim...Sizi orada beklerim..Ne olur sizde oraya gelin olurmu... BEKLİYORUM.........
__________________ Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN.. |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Serbest Kürsü | GÖKCEN_AZRA | 1 | 1599 | 03Haziran 2014 21:17 |
![]() | Tesettür Konuları | GÖKCEN_AZRA | 1 | 3126 | 02Haziran 2014 21:46 |
![]() | Serbest Kürsü | tecelli | 0 | 1551 | 24 Nisan 2014 19:24 |
![]() | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 1799 | 24 Nisan 2014 08:13 |
![]() | Serbest Kürsü | İslaminesil | 1 | 1648 | 23 Nisan 2014 22:57 |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Ağlıyorum / Fadime Yahşi.. | FADİME YAHŞİ | Fadime Yahşi | 3 | 22 Nisan 2014 22:38 |
Erkekler ağlamaz mı? Ben niye ağlıyorum? | enderhafızım | Makale ve Köşe Yazıları | 0 | 23 Mayıs 2013 09:50 |
Gecedeki yalnızlığın yüreklerdeki sızısı sizin için hangi mısraları yazdırır... | Mahru | Şiirler ve Şairler | 2 | 30 Kasım 2012 22:07 |
Simdi ağlıyorum sessizce | MusabBinumeyr | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | 1 | 18Haziran 2012 22:30 |
Ağlıyorum anne!!... | Minam | Makale ve Köşe Yazıları | 0 | 23 Mayıs 2009 17:14 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|