|
Konu Kimliği: Konu Sahibi talibetün,Açılış Tarihi: 24 Ocak 2012 (22:33), Konuya Son Cevap : 25 Ocak 2012 (13:53). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Ocak 2012, 22:33 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | Ve kızım kuran-ı kerimi hatmetti :) Ve kızım kuran-ı kerimi hatmetti :) benim minicik tatlı yavrum bitirdi çok şükür hatmini halalarının da töreninde bulunmasını istediğimiz için artık son zaman larda günde 11 sayfa okutuyordum Yüsra ya bir çizgi film bir kuran-ı kerim olarak bir çizelge bile hazırlamıştım sonunda hatim törenini yaptık çok güzel geçti tesettürlü elinde kuran olan bir pasta yaptırdım çünkü kızım aylar önce böyle bir pastayı başkasında görmüş kendisi de istemişti eğer resimlerini yükleyebilirsem sizlerle paylaşacağım inşallah şu an gerçekten çok mutluym Rabbim tüm ebeveynlere nasip etsin ve Rabbim Kuran-ı hakkıyla yaşayanlardan kılsın
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ |
Konu Sahibi talibetün 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Pratik Bilgiler Ev ve Mutfak İçin Püf Noktaları | Pratik / Faydalı Bilgiler | Mihrinaz | 1 | 172 | 14 Ekim 2023 13:15 |
Enteresan Birşey Bu Karbonat | Pratik / Faydalı Bilgiler | talibetün | 0 | 127 | 14 Ekim 2023 13:13 |
Hadi yünden avize yapalım :) | Videolar/Slaytlar | talibetün | 1 | 2299 | 12 Şubat 2013 00:07 |
mübarek kadir gecesinde bir kızım daha dünyaya... | Serbest Kürsü | talibetün | 13 | 5889 | 17 Ağustos 2012 18:05 |
8 yaşındaki çocuğun sohbet ağlaması | Videolar/Slaytlar | talibetün | 0 | 1886 | 08 Ağustos 2012 18:37 |
24 Ocak 2012, 22:58 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13046 Üyelik T.:
16 Aralık 2010 | Cevap: Ve kızım kuran-ı kerimi hatmetti :) Oy oyyy bin maşşallah senin kızına yaaaa ... Hayırlı olsun ablacım çok sevindimmm öp onu yerime yakın olsan tebriğe gelirdik Ay yha bizdede war böle minikler küçücük dudaklarını büzerek nasılda okurlar KURAN-I bide o hocalar warya Allah onların hayrını wersin bin kere Razı olsun öğretiyolar ilahiler tekerlemeler senin kızda bilir MUTLULUĞA UZANAN SEWGİ DOSTLUK YOLUYUM BEN YÜCE ALLAHIMIN KÜÇÜCÜK BİR KULUYUM İPEK GİBİ KALBİMLE MEVLAMIN HİKMETİYİM SON RASULE İNANAN MUHAMMED ÜMMETİYİM bu kadarını hatırlıyorum ama o okuyanları görünce böle yesem az geliyo tekrar tebrik ederim Rabbim hakkıyla yaşayanşlardan eylesin cümlesine nasib etsin
__________________ Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle.. |
25 Ocak 2012, 00:26 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | Cevap: Ve kızım kuran-ı kerimi hatmetti :)
ince sızım Allah razı olsun kardeşim inanki mutluluğum paylaşılmaya değer ama heralde bu aralar fazla şımardı herşeyi ağlayarak istiyor olsun haketti benim kızım azıcık ta şımarsın dizini büküp aylarca nice büyüklerin yapamadığını yaparak Kuranı hatmetti değilmi ben de 6 yaşındayken öğrendim okumayı fakat üzerinde durmayınca çocuk unutur değilmi hatırlamıyorum heralde bir kaç yaz tekrar elif badan başlatmıştı hoca beni kızımın da aynı durumda olmaması için çok ilgilendim çok şükür bundan sonra unutmaz gayrı
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ |
25 Ocak 2012, 10:03 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Ve kızım kuran-ı kerimi hatmetti :) daim olsun inş
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
25 Ocak 2012, 13:53 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Ve kızım kuran-ı kerimi hatmetti :) Maşallah,subhanallah ne kadar mutlu olduğunuzu tahmin edebiliyorum sizin kadar sevindim.. inşALLAH hiç unutmasın içten kucaklıyorum kızımızı kuran'ı hakkıyla yaşayanlardan eylesin RAHMAN...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |