|
Konu Kimliği: Konu Sahibi akgün,Açılış Tarihi: 03 Nisan 2008 (02:20), Konuya Son Cevap : 03 Nisan 2008 (02:20). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Nisan 2008, 02:20 | Mesaj No:1 |
kızım niye ağlıyorsun? kızım niye ağlıyorsun? KIZIM BU AĞLAMA NİYE...? BİR GÜN VELİLER SARAYI,NIN SULTANI HASAN BASRİ HAZRETLERİ ,NİN HUZURUNA BİR ADAM GELDİ: - EY ALEMİN ŞEYHİ DEDİ; BENİM BİR KIZIM VAR GECE GÜNDÜZ AĞLAMAKTAN GÖZLERİ KÖR OLDU BUNA BİR ÇARE BİLMEZMİSİNİZ..? YÜCE PİR MERAK EDER VE SEN DEDİ BENİ ONUN YANINA GÖTÜR...!ADAM ÖNDE SULTAN VELİ ARKADA YOLA KOYULDULAR AZ SONRA EVE GELDİLER KIZIN ODASINA GİRDİKLERİNDE KIZ YERLERDE HIÇKIRIYORGÖZYAŞI İNCELERİNİ SECDEGAHINA DÖKÜYORDU BELLİYDİKİGÖNÜL İLİNE YAMAN BİR ATEŞ DÜŞMÜŞTÜ HAZRET ONA SORAR..? KIZIM NEDEN AĞLARSIN ? HEM ÖYLE AĞLIYORSUN Kİ..? GÖZLERİNDE KÖR OLMUŞ SEBEBİNİ SÖYLEDE BİR ÇARE DÜŞÜNELİM!..AĞLAMAKTAN GÖZLERİ,NİN NURU SÖNEN KIZ;EY PİRLERİN PİRİ DEDİ AĞLAYA AĞLAYA GÖZLERİMİ 2. SEBEPTEN KÖR ETTİM...NEDİR ONLAR ? 1.)EĞER BU GÖZLER YARIN MAHŞER GÜNÜNDE RABBİN CEMALİNİ GÖREBİLECEKSE ONA BİNLERCE GÖZ FEDA OLSUN HİÇ KIYMETİ YOK...ÖBÜRÜ NEDİR..? PEKİ 2.) ÖBÜRÜDE EĞER YARIN BU GÖZLER ALLAH (CC) CEMALİNİ GÖRMEYE LAYIK DEĞİLSE BEN ONU NE DİYE GÖZ DİYE TAŞIYAYIM ? ALLAH ( CC ) BÖYLE GÖZLERİ DÜNYADA İKEN KÖR ETSİN BÖYLE GÖZÜNBANA NE FAYDASI OLUR Kİ ?BİR KIZ ÇOCUĞUNDAN BU SÖZLERİ DUYMAK BÜYÜK VELİYİ HAYRETE DÜŞÜRÜR BİZ DEDİ BURAYA NASİHATÇİ VE HEKİM GELDİK ŞİFA TELKİN EDECEKTİK HALBUKİ NASİHATÇİ VE HEKİM BULMUŞ OLARAK GİDİYORUZ ( RABBİM NE YÜCESİN )KİMDE BÖYLE BİR AŞK VARSA GÖZÜ NE YAPSIN ? ALLAH CC SEVGİSİNİ YOLUNDAN AYIRMASIN AMİN.. alıntı | |
Konu Sahibi akgün 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü... | Tefsir Çalışmaları | akgün | 0 | 2151 | 21 Kasım 2010 00:12 |
Meşrulaştırılmaya çalışılan Haram: Alay etmek .... | Kur'ân-ı Kerim Genel | Vuslat Zamanı | 1 | 2351 | 14 Kasım 2010 21:18 |
Kainatın Efendisi | Hz.Muhammed(s.a.v) | akgün | 5 | 2297 | 14 Kasım 2010 21:13 |
Ali Şeriati'ye Reddiye | Alimler(Rh) | Vuslat Zamanı | 22 | 13720 | 14 Temmuz 2009 21:21 |
Yüreğim seninle mühürlensin... | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | huzzam | 2 | 1884 | 02 Temmuz 2009 18:26 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |