|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mehmet akif2,Açılış Tarihi: 16 Ocak 2014 (16:58), Konuya Son Cevap : 16 Ocak 2014 (22:54). Konuya 21 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Ocak 2014, 20:31 | Mesaj No:11 | |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Üstün Dökmen aileleri uyarıyor Alıntı:
yemek yemesi zaten düzgün değil abur cuburda iştahı fazla oğlum da bizden oyuncak istiyor ama her istediğini almıyoruz ama hiçte almamazlık yapmıyoruz dengeyi sağlamak gerek mesela bazı çocuklar isteğini yaptırmak için evden giderim kendime zarar veririm diyor bunlara kanmamak gerekir oğlum bazen isteği olmazsa giderim diyor ben gel kapıyı açayım hadi git bir daha gelme diyorum şaşırıp kalıyor küçükken isteğini yaptırmak için kafasını yere vururdu ben ve eşim ilgilenemezdik daha fazla vur derdik baktı olmuyor vazgeçerdi sonra tamamen vazgeçti | |
16 Ocak 2014, 20:36 | Mesaj No:12 | |
evet çocuğa sorumluluk vermek çok önemli kendine karşı özgüveni gelişir ben çocuğum küçük öğrenemez demeyin biraz çabayla çocuğa öğretilemiyecek birşey yok | |
16 Ocak 2014, 21:01 | Mesaj No:13 | |
Cevap: Üstün Dökmen aileleri uyarıyor Alıntı:
benim oğlum da herşeyi soruyor bana.''anne şeker yiyeyim mi'' diyor.izin verince ancak yiyor.herşeyde izin istiyor bazen beni çok rahatsız ediyor bu tutumu.ben onu çok rahat yetiştirdim.hiç kısıtlamadım hareketlerini.bazen kalabalıkta söylüyor.sanki bensiz adım atmıyor gibi davranıyor=))) bi yere gidiyoruz çikolata ikram ediyorlar bizde var.yemek istersem alırım diyor.markette bişe almak istiyorum ''şuan canım çekmiyor,istediğimde gelip alırız''diyor. oyuncak konusunda çok anlayışlı.bişey almak istiyorum ''gerek yok anne,var benzeri'' diyor.kanaatkar davranması hoşuma gidiyor. birde dışarda bişey ikram ettiklerinde kesinlikle almıyor.çok sevdiği bişey olsa dahi almıyor. benim oğlum da çok iştahsız,abur cubur yemez,çay dahi içse bizim gibi şekersiz içer.meyveyi çok yer... doktor bişey vermeyin acıkır,kendisi ister dedi bi keresinde.inanın bana 2 gün hiç bişey yemedi sadece süt ve meyveyle geçiştirdi öğünlerini.. erkek çocuklarının doğasında bi ''zor çocuk''olma potansiyeli var bence=))) | ||
16 Ocak 2014, 21:52 | Mesaj No:14 | |
Durumu: Medine No : 36715 Üyelik T.:
22 Aralık 2013 | Cevap: Üstün Dökmen aileleri uyarıyor Alıntı:
| |
16 Ocak 2014, 22:00 | Mesaj No:15 | |
Cevap: Üstün Dökmen aileleri uyarıyor Alıntı:
ağlayarak çocuk bazen iktidar mücadelesine de girişiyor.bu durumda yine görmezlikten gelmek davranışın sönmesinde etkilidir kanımca. | ||
16 Ocak 2014, 22:05 | Mesaj No:16 |
Cevap: Üstün Dökmen aileleri uyarıyor
benim oğlumda bazen inatlaşıyor benimle.sonra görmezlikten geliyorum konuyu değiştirecek aktivite yapıyorum.(örneğin telefonumu istiyor,vermiyorum anlatıyorum ona gerekçesini)..biraz ağlıyor sonra o gerekçeleri anlatıyor bana ve ''benim almam uygun değil'' diyor.bayılıyorum o hallerine=)))
| |
16 Ocak 2014, 22:16 | Mesaj No:17 | |
ben cezayı sevdiği şekeri 1 gün 2 gün vermemekle ceza veriyorum bilgisayara bakmamakla ceza veriyorum sen de sevdiği birşeyle ceza verebilirsin ya da şekeri sen söylediğinde almadığında onun çok güzel bir davranışta bulunduğunu söyleyip ya alacağı şeyle ya da başka birşeyle ödüllendirebilirsin | |
16 Ocak 2014, 22:23 | Mesaj No:19 | |
Durumu: Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | Cevap: Üstün Dökmen aileleri uyarıyor Alıntı:
kafasını yere vurmayı bi kaç defa yaşadım ve ben üzülüp tepki verdikçe devam ettiğini gördüm o günü hiç unutmuyorumuzgn tv de de ne görse ister ağlar hatta babamı ara gelince alsın olur mu anne diye ben de zararlı diye vermek istemiyorum bazı şeylere çözüm buldum kendimce mesela meyveli yoğurt istediğinde marketten önceden alıp yoğurdunu döktüğüm ve yıkadığım kutucuklara kendim pekmezli yoğurt hazırlayıp veriyorum oyuncak konusunda da avmlerde o bölümden geçerken bütün çocuklar ya ağlayarak geçiyor ya da zorla içeri sokuyor anne babayı en iyisi sanırım anlayacak yaşa kadar çok karşılaştırmamaya çalışmak Çünkü yavrucaklara da yazıkuzgn Bu zamanda işimiz çok zor mlsf
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! | |
16 Ocak 2014, 22:24 | Mesaj No:20 |
Cevap: Üstün Dökmen aileleri uyarıyor | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |