|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mehmet akif2,Açılış Tarihi: 11 Şubat 2014 (01:21), Konuya Son Cevap : 12 Ekim 2023 (20:33). Konuya 66 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Ocak 2021, 15:55 | Mesaj No:51 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Selamünaleyküm medineweb ehli hayırlı cumalar sizinle bir güzellik paylaşmak istiyorum. Görmüş olduğunuz bu hoş çalışma torunum Emine Eslemden sabah kenara çekilip kendi kendine bunları yazmış kendisi ilk okul 1.sınıfa başladı bu yıl çok zorlu bir döneme denk geldi cümlesiyle Rabbim evlatlara analara kolaylıklar versin. Hep derler ya torun ewlattan daha fazla sewilir, ben buna kesinlikle katılmadım ve söylediklerimin arkasındayım aslında olay şu ewlatları büyütürken bir harala gürele oluyor annesin sorumluluk çok herşey şimdiki kadar kolay değildi, torunda sorumluluk size ait değil tabiki yeri gelince sorumluluk alınır elbet ama bu çok nadir olur bizler torunları sevmenin tadını çıkarırız. Yani evlat sevgisi ile aynıdır ama daha bir rahat olduğumuzdan bazı farkındalıklar olduğundan sevgisi evladımızın sevgisini geçdi sanırız [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
22 Ocak 2021, 21:56 | Mesaj No:52 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Sene 2020 ve sene şimdi 2021 hala istedigi oyunu oynuyoruz 2020 den beridir kitap okuma saatleri film izleme saatleri yapıyoruz oğlumla ve kızımla Oğlum ve kızımla mutfakda kek kurabiye de yapiyoruz arada Mehmet Akif kendini aştı keki tek yapıyor bir de çiğ köfte yoğurmaya sardı Ben o kadar dağınık çalışmasına rağmen izin veriyorum |
22 Ocak 2021, 22:01 | Mesaj No:53 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Maşallah barekallah Emine Eslem'e Ne kadar güzel yazısı var. Harfler çok belirgin. Karakterli bir yazı. Bende sabırsızlıkla o günleri bekliyorum. Torun evlattan tatlımı degilmi Bahsettiğin etkenler belki de torunu daha fazla seviliyormuş gibi hissettiriyordur. Büyuklerin yanında evlat sevilmez, bağ,bahçe işleri ordu gibi ev, aşiret gibi çocuk sayısı, erken evlenip "çocuk mu büyüttüm ben mi büyüdüm belli değil" modunun etken olduğunu düşünüyorum. Allah nasip eder o günleri görürsek eh bizde torunla ne yaptık paylaşırız bakalım.))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
25 Ocak 2021, 20:49 | Mesaj No:54 |
19 Ekim 2008 |
Çok iyi yapıyor sun @mehmet akif2 pandemi döneminde onlar bizden daha zor zaman geçiriyor enerjileri yüksek nasıl atacaklarını şaşırıyorlar Rabbim sanada hayırla göstersin o günleri torunu sewerkrn bana katılacağına eminim baş editörüm mantık başka türlü kabul etmiyor )))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
22 Ocak 2022, 15:40 | Mesaj No:55 |
15 Kasım 2011 |
18 indeki oğlumla 16 sındaki kızım abi-kardeş ilişkilerini geliştirmek için birlikte kendi biletlerini alıp, otobüsle 10 saat yolculuğu göze alıp İstanbul seyahati yaptılar)) Uşaklar büyüdü. Biz devreden çıktık)) Yaşlar birbirine yakınsa ev içinde birbirleriyle bu şekilde ilişki geliştirmeleri zor oluyor. Birbirleriyle diyalogları kısıtlı, ilgileri farklı...Yolculuğun birbirlerini keşfetme, birlikte hareket etme, kendine tercih etme açısından çok şey katacağını düşünüyorum. Nitekim öylede oldu. Ayrı ayrı arayıp, abimle otogarda şöyle yaptık, Mihrinazla tesiste böyle yaptık. Bir bardak küçük çay 5 lira. Otobüsü karıştırmaları, bunu köpürte köpürte anlatmaları)) Bize onları dinlemek kalıyor. birde babayı sakinleştirmek.))) o kız babası bende oğlan anasıyım zaten)
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
22 Ocak 2022, 19:10 | Mesaj No:56 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Abiler kızkardeşlerini çok kıskanırlar çok Yol üstünde bi yerde bırakıp kaçmış olmasın emin olun abam Bizdede kavga kıyamet eksik olmazdı. Yaşımız büyüdü ilişkimiz çok iyi Şimdi derdini sıkıntısını abisine anlatıyor parayı abiden istiyor |
22 Ocak 2022, 19:49 | Mesaj No:58 | |
19 Ekim 2008 | Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
22 Ocak 2022, 19:50 | Mesaj No:59 |
15 Kasım 2011 |
Sağ Selamet vardılar ikiside yol stresinden kanka oldular.)) Gezi planı yapıyor, para hesabı yapıyor, ortak kararlar alıyorlar. Herşey yolunda.)) Evet efendim kızımın adı
05 Ekim 2022, 20:00 | Mesaj No:60 |
19 Ekim 2008 |
Çocuğumuzla ne yaptık değilde neler yapabiliriz tavsiyesi benimki arkadş tıplantılarımızda çocuklarımıza etkinlik yapabiliriz . Çukulata veya gofretler i alıp üzerleri tek tek ölen yakınlrımızın isimlerini yzıp torbaya atıyoruz rastgele çocuklara dağıtıyoruz çukulatayı alan üzerinde yazan meftaya bir fatiha üç ihlas okuyacak. Ne güzel değilmi hem ölmüşlerimize dua ediliyor hem çocukların keyfi yerine geliyor )
Konuyu Toplam 23 Kişi okuyor. (0 Üye ve 23 Misafir) | |