|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 08 Mart 2014 (12:55), Konuya Son Cevap : 28 Mart 2014 (20:25). Konuya 22 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Mart 2014, 12:55 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | ihmale gelmeyen hatalar ölüm / kalıcı hasara sebeb olabilir .lütfen dikkat edelim !! ihmale gelmeyen hatalar ölüm / kalıcı hasara sebeb olabilir .lütfen dikkat edelim !! selamun aleyküm arkadaşlar,bu başlıkta sizlere dün yakın komşumun başına gelen ama hepimizin karşılaşabileceği bir olaydan bahsetmek istedim.dün komşum iş yapmaya daldığı bir sırada ablasının yanında oyun oynayan 3 yaşındaki oğlu bianlık dalgınlıkla antidepresan haplarından sayısız yutmuş ablası yerdeki hapları görünce annesine haber verip hastaneye koşmasalar çocuğu kaybedebilirlermiş .kalıcı hasara sebeb olmuş olabilir demiş doktorlar.bu kadar vahim bir durum yaşadık.aile perişan .defalarca midesi yıkandı şuan yoğunbakımda yaşam mücadelesi veriyor ne olur iş güç derken çocuklarımızı ihmale kurban etmeyelim.çocuk ölümlerinin çoğu ev kazalarından oluyor ülkemizde.uzgn hem dua istiyorum hemde daha duyarlı olalım diyorum.ben evlat acısı yaşadım kimse yaşasın istemem rabbim görkem bebeğe şifalar ihsan etsin ,ailesinede sabır ve teselli olsun dualarımız
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
Konu Sahibi makbergülü 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Evde yapılabilecek deterjan ve şampuanlar | Pratik / Faydalı Bilgiler | Mihrinaz | 1 | 199 | 14 Ekim 2023 14:09 |
yeniden merhabalar | Serbest Kürsü | KardelenGül | 12 | 5239 | 27 Eylül 2018 19:05 |
2014 kpss için konu dağılımı | KPSS İstişare/Sohbet | nurşen35 | 1 | 2974 | 11 Ağustos 2014 14:31 |
evde tarhana yapmanın püf noktaları (: | Pratik / Faydalı Bilgiler | Allahın kulu_ | 5 | 4206 | 11 Ağustos 2014 13:07 |
KPSS Birde Böyle Hazırlanmayı Deneyin | KPSS İstişare/Sohbet | Mihrinaz | 9 | 4059 | 11 Ağustos 2014 12:21 |
08 Mart 2014, 14:32 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: ihmale gelmeyen hatalar ölüm / kalıcı hasara sebeb olabilir .lütfen dikkat ede
Çok üzüldüm ama ihmal çok antidepresan ilacın çocuğun ulaşabileceği yerde işi ne :( Allah hayırlı şifa versin ailesine bağışlasın. Ailesi'ne sabır ve metanet diliyorum
|
08 Mart 2014, 14:42 | Mesaj No:3 |
03 Mart 2012 | Cevap: ihmale gelmeyen hatalar ölüm / kalıcı hasara sebeb olabilir .lütfen dikkat ede uzgn haklısın kardeşim ihmal çok ama inan aile perişan ne kadar vahlansalarda bazı şeylerin telafisi olmuyor.babaannesi kaç kere kaldırın bu hapları diye uyarmış aslında ama bazen önemsenmeyen hatalar çok can yakıyor böyle
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
08 Mart 2014, 14:49 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: ihmale gelmeyen hatalar ölüm / kalıcı hasara sebeb olabilir .lütfen dikkat ede Alıntı:
olacak şeyin önüne geçilmiyor malesef..herşey o kadar birbirini tetikliyorki bi bakmışsın olay oluvermiş..yaşandıktan sonra keşke böyle yapmasaydım şöyle yapmasaydım deriz ama olmuşla ölmüşe çare yoktur derler ya aynen öyle oluyor işte..umarım bu olay o aileyede okuyan herkesede ibret olurda evde bir ecza dolabı yapılır ilaçlar çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza edilir..keşke kötü şeyler yaşanmadan önlem almayı akıledebilsek :( bu olayda o ailenin imtihanı demekki sınavlarını kazananlardan olurlar inş..dularımız minik bebekle inş..durumdan haberdar edin bizi lütfen | |
08 Mart 2014, 14:50 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 20781 Üyelik T.:
10 Ekim 2012 | Cevap: ihmale gelmeyen hatalar ölüm / kalıcı hasara sebeb olabilir .lütfen dikkat ede
Rabbim.şifa versin insallah.. cok uzucu bir durum rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin...
|
08 Mart 2014, 14:57 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 20781 Üyelik T.:
10 Ekim 2012 | Cevap: ihmale gelmeyen hatalar ölüm / kalıcı hasara sebeb olabilir .lütfen dikkat ede
Yaziyi okuyunca kensi yasadigim olay geldi aklima; Camlari sildigim birgun kizimda cizgifilm izliyor diye rahatim.. ben farkina varmadan gelmis camin onune koydugum camasir suyunu almis (boyu yetisemez diye guya tedbir almis camin onune koymustum) goturup koltuklarin uzerinde birguzel gezdirmis.. bize sadece koltuk yuzu degistirmeye mal oldu diye o kadar sukrettimki allah korusun icebilirdide.. Rabbim kimseye gostermesin evlat acisi... |
08 Mart 2014, 15:02 | Mesaj No:7 | |
03 Mart 2012 | Cevap: ihmale gelmeyen hatalar ölüm / kalıcı hasara sebeb olabilir .lütfen dikkat ede Alıntı:
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . | |
08 Mart 2014, 15:02 | Mesaj No:8 | |
03 Mart 2012 | Cevap: ihmale gelmeyen hatalar ölüm / kalıcı hasara sebeb olabilir .lütfen dikkat ede Alıntı:
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . | |
08 Mart 2014, 15:05 | Mesaj No:9 |
03 Mart 2012 | Cevap: ihmale gelmeyen hatalar ölüm / kalıcı hasara sebeb olabilir .lütfen dikkat ede rabbim acısını yaşatmasın ,şafi adıyla şifasını versin tez zamanda ..görkem bebeğimiz bu :(
08 Mart 2014, 19:25 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: ihmale gelmeyen hatalar ölüm / kalıcı hasara sebeb olabilir .lütfen dikkat ede
allah görkemin anne ve babasına sabır versin inşallah bir daha ilaçları ulaşamıyacağı yere koyarlar mutfak dolabının üst raflarına koymak en emin yolu |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |