|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 17 Aralık 2022 (23:00), Konuya Son Cevap : 31 Aralık 2022 (17:59). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Aralık 2022, 23:00 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Açıklık Yok Çıplaklık Var! Açıklık Yok Çıplaklık Var! Hanımefendinin yorumlarına katılıyorum. Açık deyince eskiden edepli açıklar vardı etrafımızda. Artık açık yok çıplaklık var, teşhircilik var. Artık tesettür yok, kapalı var. Başı kapalılar sadece. Teşhirde açıklardan aşağı kalmayacak şekilde hemde. Kimlik kaybı, şahsiyet kaybı her alanda ne yazıkki! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Dedesi Ruhunun Yanında | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 4 | 52 | 17 Aralık 2024 19:46 |
Peygamberler Neden Sadece Ortadoğu'ya Geldi? | Peygamberler(a.s) | Esma_Nur | 1 | 53 | 16 Aralık 2024 08:47 |
Namaz Hep Vardı | Namaz-Abdest-Teyemmüm | Mihrinaz | 0 | 39 | 16 Aralık 2024 08:36 |
Esad Ailesinin Keyfi Tutuklamaları | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 3 | 89 | 09 Aralık 2024 17:02 |
53 Yıllık Esad Rejimi Çöktü | Gündem/ Manşetler | Vasat | 8 | 118 | 08 Aralık 2024 09:59 |
18 Aralık 2022, 12:26 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Çalışan başı açık komşularımız onların açık kızları vardı. Edepli kılık kıyafetleri düzgündü. Onun yerini çıplaklık aldı. Adam mesela çocuğuyla karısıyla geziyor.karısının heryer ortada.senin gözün hiçmi bişi görmüyo heryer fışkırmış. Bu ne genişlik rahatlık. kafamızı nereye çevircemizi şaşırıyoz.kazara dalginlikla göz takılsa ne tacizimiz kalır ne namusumuz ne anamız bacımız. çıplak eşleri olan mezhebi geniş adamlar var.tiksinilen dalga geçilen. Kapalı edepli çok güzel komşularımızda var bizim. Örtüsüyle,çarşafıyla sevgi saygı duyduğum. Onlarında aşırı makyajlı kafalarının içinde yastık var sanırım 2 kafa taşıyan taytlı darlı kısalı felan tik tok bağımlısı ağzı küfürlü işte tuhaf kızları var. Teşhir çıplaklık çok doğru tesbitler. Helal olsun ablaya herkesin harcı deil bunları söylemek.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
31 Aralık 2022, 14:17 | Mesaj No:3 | |||
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |||
31 Aralık 2022, 17:59 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Benim bildiğim tayt evde rahatlık için giyilirdi . Mecburmuyum sizi taytlı görmeye ? Açıklr giyinmesin derken kapalılarında forması haline geldi miğdem bulanıyor yapmayın! Emin olun erkeklerinde hoşuna gitmiyor bu durum kdınlığınıza saygınız olsun .
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |