|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mehtapinan36,Açılış Tarihi: 25 Temmuz 2017 (18:19), Konuya Son Cevap : 28 Temmuz 2017 (22:15). Konuya 9 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Temmuz 2017, 18:19 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 57301 Üyelik T.:
18 Mart 2017 | Dgs ümitsizlik Dgs ümitsizlik Selamün aleyküm kardeşlerim sizlerle aylar önce yine yazmıştım Allah'ın izniyle önlisans ilahiyatdan mezun oldum 3derslerimi verdim şükür akabinde dgs heyecanı yaşadım ilk kez ve hıc çalısamadan. 43 net geldi ...ve bu çok düşük.. Mantık sorularını görünce şok yaşadım velhasıl iyi bir çalışmayla daha başarılı olabilirim fakat kendımı parçalasam zor gibi yerleşmek diploma notum 3ün altinda muhtemelen.. KPSS dhbt var sırada fahri kkö için ondan ne derece başarılı olurum Allah bilir... Eşim akademisyen ve yanında bir statüm olsun istiyordum cunku arkadaşlarının eşleri öğretmen vs. O'da eziklik hissediyor gıbı seziyorum. En guzel ilim İslami ilimler deyip başladım lâkin Bu sevdadan vazgeçip Arapça kursuna mı başlasam dedim yas olmuş 37 Rabbim herkese hayırlı kapilar açsın selam ve duâ ile... |
Konu Sahibi Mehtapinan36 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Dgs hüsranı | DGS (Dikey Geçiş Sınavı) | nurşen35 | 1 | 1236 | 12 Eylül 2017 16:30 |
Dgs dersane | DGS (Dikey Geçiş Sınavı) | nurşen35 | 1 | 1242 | 31 Temmuz 2017 16:56 |
Dgs ümitsizlik | DGS (Dikey Geçiş Sınavı) | nurşen35 | 9 | 1723 | 25 Temmuz 2017 18:19 |
Ehli kitap | Risale_i Nur (Said Nursi) | Şaban TRL | 1 | 1346 | 31 Mart 2017 23:22 |
İstanbul illtam nasıl ? | DGS (Dikey Geçiş Sınavı) | Mehtapinan36 | 3 | 1679 | 31 Mart 2017 18:12 |
25 Temmuz 2017, 21:21 | Mesaj No:2 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Alıntı:
Ve Aleyküm selam Mehtap hocam Neden ümitsizliğe kapıldınız ki, ilk sınav başarı getirmeyebilir, hatta dgs sınavlarına bir çok kez de girmiş kazanamamış olabilirsiniz. Başarı olmayınca hiç olmayacak diye de bir kural yok. Öncelikle İlitamı gerçekten okumayı düşünüyor musunuz diye kendinize sorun. Cevabınız Evet ise pes etmeye gerek yok.. Allah'ü Teala'nın ilmini öğrenmeye devam edin, inanın ki , ummadığınız yollar açılacak siz bile yeri gelir şaşırırsınız. İlim öğrenmenin yaşı yoktur hocam lütfen unutmayın. Sormak istedikleriniz varsa bizlere danışabilirsiniz. İlitam mezunu hocalarımız size yardımcı olacaktır.
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR | |
25 Temmuz 2017, 23:06 | Mesaj No:3 |
18 Mart 2017 |
Allah razı olsun hocam her kafadan bir ses çıkıyor diploma meselesi formasyon alamaz vs sadece ilahiyat mı yazabiliriz arapça öğretmenliği vs tercih edebilir miyim okumak için okumak istemiyorum topluma hizmet etmek istiyorum açıkçası 4 sene lisansı dışardan okudum 2yavrumla ilahiyat 3 çocuğumla okudum ilim aşkı baska bisey vesselâm selâm ve dua ile..
|
25 Temmuz 2017, 23:14 | Mesaj No:4 | |
09 Şubat 2014 | Alıntı:
dgs sınavında İlitam puanı yeterli değil ise, bu sene Aöf'nin açmış olduğu İlahiyat Arapça iki yıllık açıköğretime kayıt yaptırabilirsiniz. Böylelikle ikinci üniversitede okuyabilirsiniz. Bu konuda ayrıntılı bilgileri Aöf bürolarından araştırın şimdilik bizde bu kadarını biliyoruz. Seneye dgs sınavına tekrar girin ihmal etmeyin.. İlim öğrendikçe kendindeki eksikleri farkedersiniz. Daha fazla öğrenme isteği herzaman olacaktır. İlim denizinde yüzmeye başlayanlar sadece üstündeki güzelliği değil, derinliklerdeki güzelliği de görmek ister. O yüzden derinlere dalın bütün güzelliği görün derim.
25 Temmuz 2017, 23:28 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 |
Aleyküm selam Mehtap hanim Ben bir küçük bir bebek çocuğum ve yarı yatalak yaşlım ile ilitam okudum Kurani mi da geliştirmek için o süreçde çabaladım Ilitam son sene formasyonumu da aldım okul staj derken haftanın 2 veya 3 günü kayseriye gittim geldim evde yemeklerimi yaparak gittim Demek istediğim insan isterse o kadar şeyin üstesinden gelir derslerine çalışır gerisini allahın lütuf Keremine bırakır Aof ortalaman biraz daha yüksek olsa notun artardi ama sorun değil çok soru çözersin sözel mantık üzerine düşersin daha yüksek puanlar alırsın Burdan bir arkadas var makbergulu 3 sene düzenli programlı çalıştı ama 3. Girisinde dgs yi kazandı bu en büyük azim örneği Bir kere girdim ümitsizliğe düştüm demeden ben allahın izniyle başaracagim diye başına geçin Arapça kursuna gidin ilitam derslerine faydali olur Aof okurken arkadaşlarım ilitam okuyabilecegimi söylemişti ben o yeterliliği görmüyorum kendimde diyordum ama hayal de ediyordum Burdan bedia hocam hz. Osmanın sözünü söyledi allah kimseye nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez |
25 Temmuz 2017, 23:31 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 |
Arapça bölümüne geçiş var kontenjan çok değil Örgün olarak ilahiyat da okuyabilirsiniz ama 1. Sınıftan başlaman lazım |
27 Temmuz 2017, 23:29 | Mesaj No:7 |
18 Mart 2017 |
Allah cumlenızden razı olsun cok duygulandım yorumlara ınsan yeter ki istesin saçma sapan sosyal medyalarda vakitler ölüyor nefsime söylüyorum KPSS dhbt var onlara girmeyim mi hocam .düzenli çalışmak şart arapça aöf okursam yine 4yillik lisans olacak formasyon olur mu ki arapça durusul lugatıl basladım 4kitap kendim videoları var ücretli öğretmenlik Vazgeçtim parca parca olucam yoksa uzattım sanırım hakkınızı helal edin
|
28 Temmuz 2017, 00:34 | Mesaj No:8 | |
09 Şubat 2014 | Alıntı:
Mehtap hocam,Kpss sınavlarını kaçırmayın, zaten önlisans mezunları iki yılda bir kpss sınavına katılıyor. Eğer Kur'an kursunda görev almak isterseniz bu sınava katılabilirsiniz. Bizim arkadaşlarımızdan yaz tatilinde çocuklara Kur'an eğitimi için görev alanlar var.. Ya da ücretli öğretmenlik sanırım bunu istemiyorsunuz. İlitam için sonuçlar daha belli değil, belki de kazanmış olabilirsiniz. Öncelikle sonuçları bekleyin. Olumsuz bir sonuç gelirse seneye dgs için hazırlığınızı başlatın.. Eğer Arapça İlahiyat okumaya karar verdiğinizde , önümüzdeki sene dgs sınavına girmenize engel değil, hatta iki üniversite birden bitirmiş ve mezun olmuş olursunuz. Kısacası önünüze serilmiş imkanları değerlendirin,nereden başlamak istediğinize önce karar verin ki gerisi kolaylaşacaktır..
28 Temmuz 2017, 13:45 | Mesaj No:9 |
18 Mart 2017 |
Allah razı olsun hocam ben işletme lisans okuyup ilahiyat önlisans okudum bu yüzden 2018 lisans KPSS varsa ona mı giricem doğal olarak dhbt de lisans olacakmıs
|
28 Temmuz 2017, 22:15 | Mesaj No:10 |
09 Şubat 2014 |
Dört yıllık mezunlar Lisans bölümünden sınavlara giriyor
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |