|
Konu Kimliği: Konu Sahibi talibetün,Açılış Tarihi: 14 Mart 2012 (22:51), Konuya Son Cevap : 22 Mayıs 2016 (01:44). Konuya 193 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Mayıs 2012, 00:09 | Mesaj No:132 |
Durumu: Medine No : 14629 Üyelik T.:
18 Kasım 2011 | Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Samsun'da girdim. İlmihal genelde soruyolar ama bana sormadılar. Çok tecvid sordular ya. Hac, zekat ağırlıkta soruyolar .Rabbim yardımcınız olsun .
__________________ Ve Hayat... Herseye Rağmen Değil ! ALLAH'a Kul Olunca Guzel. . . !! ♥ |
31 Mayıs 2012, 23:39 | Mesaj No:134 |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Sağolun kardeşim. Sınav nasıldı diye soracak olursanız, Sadece hafızlıktan sordular, hafızlık sınavı yapar gibi 3-4 yerden okuttular.Bende 6 senenin üstüne ne kadar okuyabildimse artık.. Sanırım geçtim ama çok yüksek bir puanla değil.. Sizce bu sınavda hafızlıktan sormaları doğru mu?müfredattaki ezberlerden sorsalar ve fıkıh, tecvid yüzüne okuma yapsalardı daha yüksek alırdım... | |
31 Mayıs 2012, 23:50 | Mesaj No:135 | |
Durumu: Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 | Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Alıntı:
| |
01Haziran 2012, 00:38 | Mesaj No:136 | |
Durumu: Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Alıntı:
kardeşim benim de hafızlık yapalı 12 sene geçti ben de dün girdim hala leyla gibi geziniyorum ortalıkta hafızlıktan sormazlar diye tahmin ediyordum ama hep hafızlıktan sordular aradan epey zaman geçtiğini ve ev hanımlığı, çocuklardan dolayı gerilettiğimi söyledim gözümün yaşına bakmadılar dediğin gibi hafızlık sınavı gibi sınav yaptılar ayrıca kuranın herhengi biryerinden aşır oku dediler , bilindik bi yer olmasın sesine bakalım dediler ben de 26. cüzün son sayfasını makamlı bir şekilde okudum sesim ince olduğu için biraz komik gibi oldu ama ne yapayım ayrıca talim üzerine sübhanekeyi okutturdular bir de tecvid bilgisi mi değil mi bilmiyorum ama oldukça ayrıntı bir kaideyi sordular bilemedimuzgn en sonunda artık başımda uğultular vardı fıkıh hocası seni zorlamayayım kolay soracağım dedi namazın farzlarını sordu o kadar kolay bir soru da bile kekeledim bilmiyorum pek ümitli değilim rabbimden hayırlısını diliyorum kısmetimizde varsa oluruz
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ | |
01Haziran 2012, 12:06 | Mesaj No:137 |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız?
İlk gün bende leyla gibiydim ama şimdi geçti Size bakınca bana daha kolay sormuşlar, yani aşır, fıkıh bilgisi, tecvid falan sormadılar.Hafızlık hakkında hiç bir mazereti kabul etmiyorlar zaten.Bende aynı şeyleri söyledim ama kar etmedi. Demekki yeterlilik mülakatı hafızlar için hafızlık sınavı gibi.. Allah herkese yardım etsin, dediğin gibi hayırlısı kardeşim... | |
03Haziran 2012, 01:11 | Mesaj No:138 |
Durumu: Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 | Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız?
mülakata giren veya sorulan sorularla ilgili duyumlara sahip olan arkadaşlar soruları paylaşırlarsa çok iyi olur inşaallah.... |
06Haziran 2012, 01:39 | Mesaj No:140 |
Durumu: Medine No : 15266 Üyelik T.:
14 Aralık 2011 | Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız?
herkesin yeterlilik çook güzel geçmiş niye böyle yaptılar ya hayret sorular çok kolay diyolar bi anlam veremedim acaba begenmedikleri için sıkmayıp kolay mı sordular yoksa çok begendikleri için zorlamadılar mı sonuçları merak ediyom =)
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
Konuyu Toplam 12 Kişi okuyor. (0 Üye ve 12 Misafir) | |