|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 01 Mart 2015 (23:25), Konuya Son Cevap : 29 Aralık 2016 (19:21). Konuya 29 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
29 Eylül 2015, 01:29 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: SAUSEM 4-6 Yaş gurubu çocuk eğitim sertifikası.. 4-6 yaş çocuk eğitimini halk eğitimi de veriyor, sausem ile aynıdır. Fakat Dedep eğitimini Sakarya Üniversitesi vermektedir..
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
29 Eylül 2015, 15:35 | Mesaj No:22 |
Cevap: SAUSEM 4-6 Yaş gurubu çocuk eğitim sertifikası..
s.a arkadaşlar saüsem 4-6 yaş eğitim sertifikası için 8.grup son başvuru tarihi 30.09.2015 yarın başvuracaklar saat kaça kadar başvurabilir acaba? | |
29 Eylül 2015, 17:54 | Mesaj No:25 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: SAUSEM 4-6 Yaş gurubu çocuk eğitim sertifikası.. Sausem eğitimi alacaksan fedra , verilen ödevleri internetten ya da kendi yaptığın ödevleri ( oyuncak , drama oyunu v.b ) kopyala yapıştır yapıyorsun ve kısa bir dönem bu eğitimi alırsın belli bir saat yeterli. Fakat yüzyüze bu eğitimi alacaksan eğer , belli bir yaşdan sonra seni profesyonel bir tiyatrocu kıvamına getiriyorlar ve senden istenilen drama bile oynadığında ben böyle yetenekli miydim olacak şey değil bile dedirtiyorlar. 2 ay boyunca haftanın her günü ve de 12.00 'den 5' e kadar aldığımız bir eğitimdi. Ayrıca 16 sınav ve sözlüleri saymıyorum, müthiş zorlayarak ve de stres yaparak şükür tamamladık. Bazılarının benim anlattıklarımdan daha ağır eğitim aldıklarını duyduğumda halimize daha da şükrettik. Gerçekten çocuk eğitimi okuyan herkesin yaşadığı zorlukları daha iyi tahmin edebiliyorum. Başaramadım diyerek oturup ağlayanları da gördüm. Resmen başarı formatına getirip eğitim yaptırıyorlar. Halk eğitimi böyle ise üniversite eğitimini düşünemiyorum.. Sadece oradaki arkadaşlıklar çok güzeldi, hepsi hoca hanımlardı iyi ki de böyle bir kursa katılmışım çok da faydasını gördük. Ne kadar zor olursa olsun yüzyüze eğitim en iyisi derim..
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
29 Eylül 2015, 18:21 | Mesaj No:26 | |
Cevap: SAUSEM 4-6 Yaş gurubu çocuk eğitim sertifikası.. Alıntı:
Allah razı olsun nurşen ablacım evet zor olduğunu söylüyordun halk eğitimden düşünmüyorum o yüzden. sausemden alırım alırsam inş ödev konusunda yardımcı olursun artık abla iyi ki varsın nursen ablacım saol | ||
30 Eylül 2015, 18:14 | Mesaj No:27 |
Durumu: Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | Cevap: SAUSEM 4-6 Yaş gurubu çocuk eğitim sertifikası..
Bu sertifikadan bende aldım. Bir yerde kullanmak amaçlı değil ancak Çocuklarla ilgili bilgim olsun diye hassaten pdf dosyalarını okudum. Velhasıl sertifikam adrese geldi, 1 ay sonra aynısından yine geldi 😂 Şimdi anlamadığım şey beni çok mu sevdiler yoksa Sakarya Üniversitesi bu işi Para için mi yaptı. Bu kadar ciddiyetsiz birşey olur mu .))
__________________ Bismillah diyerek... |
28 Aralık 2016, 13:56 | Mesaj No:28 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Fahri Kur'an Kursu Öğreticisi Alımlarından Bu Sertifika İstendi! Bir Kereye Mahsus Örgün 4-6 Yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri Sertiifkası İçin Son Başvuru 30 Aralık 2016 SON! MESLEK MENSUPLARINA SON BİR FIRSAT! Son Başvuru Tarihi : 30 Aralık 2016 Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kur'an Kurslarında yürütülen yaygın din eğitimi hizmetlerinden toplumun tüm kesimlerinin etkin ve verimli bir şekilde yararlanabilmesi amacıyla 2013-2014eğitim öğretim yılından başlamak üzere 4-6 yaş grubuna yönelik Kur'an Kursları öğretim programı hazırlamış ve uygulamaya konulmuştur. Bu programda görev verilecek Kur'an Kursu Öğreticilerin, hangi donanıma sahip gerektiği yönünde yapılan değerlendirmeler sonucunda bazı yeterlilikler istenmiştir. Bu projenin daha etkin ve verimli sürdürülebilmesi için söz konusu yeterlilikler göz önünde bulundurularak eğitim programlarında yer alan modül ve krediler esas olmak üzere Yalova Üniversitesi olarak bu eğitimi verilmesi kararı alınmıştır. Yalova Üniversitesi de bu ulvi hizmete katkı sağlayabilmek amacıyla, hazırladığı “4-6 Yaş Uygulamalı (Yüzyüze) Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri” programında, eğitimin uygulama boyutunun, 15 saatlik sınıf ortamında ve eğitim sonunda da ÖSYM kriterlerinde başarım sınavı ile destek olmaya karar vermiştir. Daha önce diğer kurumlardan uzaktan eğitim yoluyla sertifika almış meslek mensuplarının uygulama ve bilgi ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla, bir defaya mahsus olmak üzere, aldıkları belgeleri ibraz etmek kaydıyla, Yalova Üniversitesi’nin sadece uygulama eğitimine ve başarım sınavında başarılı olmak şartıyla belgeleri, Diyanet İşleri Başkanlığımızın tercihi olan, “Uygulamalı (Yüzyüze-Örgün) Eğitime” dönüştürülecektir. EĞİTİM SÜRESİ ve TARİHİ Sertifikaya sahip meslek mensuplarının katılacağı tamamlama programı,15 saat olarak gerçekleştirilecektir. Yüz yüze eğitimin son saatinde ÖSYM formatında sınav yapılacaktır. Uygulama eğitimleri; 28-29 Ocak 2017 (Cumartesi-Pazar) tarihlerinde ve yeterli sayıya ulaşılan tüm il ve ilçe merkezlerinde gerçekleştirilecektir. (14-15 Ocak olan eğitim tarihleri açık öğretim sınavından dolayı 28-29 ocak olarak değiştirilmiştir.) İlk defa sertifika alacak meslek mensupları için program 2 Ocak - 27 Ocak arası uzaktan eğitim, 28-29 Ocak 2017 (Cumartesi-Pazar) tarihlerinde ve yeterli sayıya ulaşılan tüm il ve ilçe merkezlerinde gerçekleştirilecektir. Yeterli sayının ulaşılmadığı il ve ilçelerde meslek mensuplarının tercihi dikkate alınacaktır. EĞİTİMİN ÜCRETİ Tamamlama Eğitimi (Üniversitelerden Sertifikalı) : 220 TL İlk Defa Sertifika Alacaklar : 400 TL UZAKTAN EĞİTİM İÇERİĞİ: ▒▒ Birey Gelişmi Modülü ▒▒ Psikomotor Gelişim Modülü ▒▒ Bilişsel Gelişim Modülü ▒▒ Dil Gelişimi Modülü ▒▒ Sosyal Gelişim Modülü ▒▒ Duygusal Gelişim Modülü ▒▒ Ahlak Gelişimi Modülü ▒▒ Süt Oyun Okul ve Ergenlik Döneminde Beslenme Modülü ▒▒ Oyun Etkinlikleri Modülü ▒▒ Uyumsuz Çocuklar Modülü ▒▒ Drama Çalışmaları Modülü ▒▒ Drama Uygulamaları Modülü ▒▒ Türkçe Dil Etkinlikleri Modülü ▒▒ Eğitici Oyuncaklar Modülü ▒▒ Çocuklar İletişim – 1 Modülü ▒▒ Çocukla İletişim – 2 Modülü ÖRGÜN EĞİTİM İÇERİĞİ: - 15 saatlik yüz yüze (örgün) eğitim verilmektedir. - Eğitimin son saatinde ÖSYM formatında sınav yapılmaktadır. - Sınava, uzaktan ve örgün eğitimlere eksiksiz katılan adaylar girmektedir. - Uzaktan ve Örgün eğitimlere katılmayan adaylar sınava alınmayacaktır. - Sınavda 50 ve üzeri puan alan adaylar sertifika almaya hak kazanacaktır. NOT: Eğitim 16 AKTS (Avrupa Kredi Transfer Sistemi)'dir. (1 AKTS yaklaşık 30 saat iş yüküdür.) Program yaklaşık 480 saat iş yükünden oluşmaktadır. Eğitimlerde alınan AKTS değerleri üniversitemizin eğitim programlarında dikkate alınacaktır. BAŞVURU ŞARTI: Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir. *** BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN ÖDEDİKLERİ ÜCRET HANGİ SEBEPLE OLURSA OLSUN İADE EDİLEMEZ ! . LÜTFEN BAŞVURUNUZU YAPMADAN ÖNCE BİLGİLERİ DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUYUNUZ VE İADE TALEBİNDE BULUNMAYINIZ. ! . İLETİŞİM: Mesai Saatler: 09:30 - 12:30 || 13:30 - 17:30 YALOVA ÜNİVERSİTESİ
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
29 Aralık 2016, 19:20 | Mesaj No:29 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 |
Arkadaşlarim hep aldı kızım çok küçük diye ben başvurmamistim Aslında cok da zorlugu olmadı arkadaslara Onlar zaten kullanacak alan bulamadı |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |