|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 16 Temmuz 2013 (15:51), Konuya Son Cevap : 13 Mart 2021 (12:07). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Temmuz 2013, 15:51 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | KidsPark Çocuk Eğitim Seti KidsPark Çocuk Eğitim Seti [SIZE="3"][FONT="Palatino Linotype "][CENTER]KidsPark Çocuk Eğitim Seti...İndir 1.CD ANAOKULU 1.0 [3-8 Yaş Grubu] Bu eğlenceli program ile resim ve boyama yapabilir, labirentler, gizli resimler ve nokta izlemeler ile doya doya eğlenebilirsiniz. Alfabeyi, sayıları, okumayı ve basit toplama-çıkarmayı zevkle öğrenebilir ve bilginizi oyun oynayarak sınayabilirsiniz. Harfleri ve hecelemeyi ister yeni sisteme göre el yazısıyla ister normal yazı ile öğrenebilirsiniz. Okumayı kelime kelime veya hece hece düzeninden istediğiniz birini seçerek çalışabilirsiniz. 2.CD BİLMECE BULMACA 1.0 [6-12 Yaş Grubu] Birbirinden güzel, eğitici ve eğlendirici bulmacalar, bilginizi ve zekanızı geliştirecek oyunlar burada. Sınırsız sayıda ve farklı düzeylerde kare bulmacalar, kelime ve sayı bulmaca oyunları, cümle oluşturma, bilgi yarışmaları ve dahası… 3.CD MASAL DÜNYASI [4-12 Yaş Grubu] Çocuklar!.. Farklı alemlere yelken açıp, diyar diyar gezmeye ne dersiniz?.. Birbirinden ilginç, eğlenceli ve eğitici masallar, Nasrettin Hocadan fıkralar ve yaşanmış olaylardan seçilmiş kısa ve özlü hikayeler, resimli ve sesli anlatımla bu CD’de. Üstelik hem Türkçe hem de İngilizce. Ayrıca yapbozlar, boyama kitapları ve bilgi yarışmaları ile masal dünyasında çok eğleneceksiniz.! 4.CD YAPBOZ [4-12 Yaş Grubu] Yapbozda; karışık olarak verilen yap-boz parçalarını doğru yerlerine koyarak resmi oluşturup Kare Yap-Boz’da karesel olarak parçalamış resmin parçalarını doğru yere kaydırarak resmi tamamlayabilirsiniz. Eşleştirmede; karışık yerleştirilmiş resim, şekil, sayı veya harfleri eşleştirip hafızanızı güçlendirin. Beş Topta; beş topu yan yana, alt alta ya da çapraz olarak dizmeye çalışın. Üstelik sürekli farklı sorulardan oluşan oyunlar ile sınırsız eğlence sizi bekliyor. |
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 164 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2545 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2075 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2802 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2394 | 23 Kasım 2016 11:10 |
15 Kasım 2018, 20:38 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Linkimiz yenilenmiştir
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |