|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 20 Ağustos 2013 (10:22), Konuya Son Cevap : 20 Ağustos 2013 (10:22). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Ağustos 2013, 10:22 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Kahret Darbecileri Ya Rab! Kahret Darbecileri Ya Rab! Kahret Darbecileri Ya Rab! Ey Rabbimiz Ey güçlülerin en güçlüsü Ey mazlumların tek sığınağı Ey noksanlıklardan münezzeh olan Zalimlerin zulümlerini yanlarında bırakmayan Masumların ve mahrumların yar ve yardımcısı Güçsüz bırakılmış mustazafların umut kapısı Meydanlarda direnen Müslümanların yegâne ümidi Muhasara altındaki direniş erlerinin sabır kaynağı Kapına geldik bir kez daha Ya Rab! Yardım diliyoruz bir daha Senden başka kapısını çalacak kimsemiz yok Senden başka yardım edebilecek kimse yok bize Senden başka dualarımıza icabet edebilecek; Senden başka gözyaşlarımızı dindirebilecek kimse yok İnayetine ve desteğine olan ihtiyacımız, hiç olmadığı kadar çok Tek umudumuz, tek dayanağımız, tek sığınağımız Sensin Bu zorlukları aşmamıza yardım edebilecek yalnızca Sensin Yardım et bize Ya Rab! Bırakma bizleri Sensiz Ey zulüm altında inleyen mazlumların Rabbi Camide kuşatılan sabır öğretmenlerinin sonsuz umudu Evladını cennete gelin gönderen rehberlerin teselli kaynağı Ciğerparelerini Rabbe uğurlayan azizlerin sabır memba-ı Ve zalimlerin yaptıklarından habersiz olmayan Kahhar Kahhar sıfatınla kahret zalimleri Ya Rab Müslümanların canlarına kasdedenleri perişan et Ya Rab Kardeşlerimizi acımasızca katledenleri cezalandır Ya Rab Birliklerini boz, ittifaklarını dağıt, aralarına ihtilaf koy Ey mazlumların Rabbi Senden başka hiç kimsemiz yok Tek umudumuz Sensin Ya Rab Zalim darbecilere karşı bize yardım edebilecek yalnızca Sensin Bize yardımını gönder Nusretini bekliyoruz Mısırdaki mazlum kardeşlerimize yardım istiyoruz Tüm benliğimizle, tüm acizliğimizle Sadece Sana güvenerek ellerimizi açıyoruz Sana yalvarıyor, yakarıyoruz Yüreğimizin bu acısını dindir Ya Rab Ey tek umudu Sen olanların Rabbi Bizim Senden başka kimsemiz yok Bizi zorluklardan çıkarabilecek olan yalnızca Sensin Haddi aşan darbecilere, haddi bildirecek olan Sensin Küresel şer odaklarının oyunlarını bozacak olan Sensin Suç şebekelerinin planlarını başlarına geçirecek olan Sensin Ya Rab Müslüman kardeşlerimize zaferi verecek ve onları izzetli kılacak da Sensin Bir kez daha Senden yardım diliyoruz İlahi Sana yeryüzünün şer çetelerini şikâyette bulunuyoruz Müslüman kardeşlerimizin meşru haklarını hiçe sayarak darbe yapanları Sana şikâyette bulunuyoruz Meydanlarda barışçıl gösteri yapmalarına tahammül etmeyenleri Sana şikâyette bulunuyoruz Özgürlük âşıklarının üzerlerine ölüm kusan satılmış alçakları Sana şikâyette bulunuyoruz Şikâyet ediyoruz o zalimleri Sana Ya Rab Kahret o zalimleri Ya Rab İçimizi yaktıkları gibi Sende onları yak Ya Rabbi Masum bebelerimize kıydılar, canımızı yaktılar Çocuklarımızı annesiz; annelerimizi evlatsız bıraktılar Geleceğe ümitle bakan genç kızlarımıza acımadılar İhtiyarlarımıza saygı göstermediler Kutsallarımızı arsızca çiğnediler Silah diye topladılar Kur’an’larımızı Her yanımızı kuşatıp, yakmak istediler cansız bedenlerimizi Bu vahşice zulümlere tüm dünya şahid oldu Ya Rabbi Tüm dünya izledi bizleri katlederlerken Camiden çıkmamıza izin vermezlerken Kadınlarımızla alay ederlerken Bu vahşice zulümlerle yetinmedi o zalim darbeciler Ya Rabbi Zulmün en iğrencini ve en acısını tattırdılar bizlere Zulümlerine yer şahid oldu; mazlumiyetimize de gök Ey Kahhar olan Rabbimiz! Gerçekten zalim darbeciler haddi aştılar Zulümlerinde sınır tanımadılar Kadın-erkek, genç-yaşlı demeden katlettiler bizleri Ellerimizde silah yoktu Saldırılarına karşılık verebilecek imkânımız yoktu Şiddete başvurmadık, ellerine koz vermedik Zalimler acımadılar bizlere Katlettiler bizleri dünyanın gözü önünde Ey mazlumların ümidi İşte kapına geldik Ellerimizi açtık yine Sana Tüm benliğimizle döndük yüreğimizi yüce dergâhına Kahırlıyız Ya Rabbi Öfkeliyiz Zalimlere olan nefretimizi Sen biliyorsun Bizleri canlı canlı ateşe atanları, Masum canları acımasızca katledenleri Sen biliyorsun Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyoruz Senden yardım istiyoruz Zor durumdayız Ya Rabbi Gerçekten çok zor durumdayız Her tarafımızı sardılar Bizi yardımsız bıraktılar Dünyayla ilişkimizi kestiler Sözcülerimizi susturdular Öncülerimize kan kusturdular Bizleri terörist ilan ettiler Sen görüyorsun bunları Ya Rabbi! Şahid oluyorsun tüm bu yaşatılanlara Yardım istiyoruz Ya Rabbi Senden Kurtar bizi o zalimlerin şerlerinden Gönder gazap meleklerini darbecilerin üzerine Bedir’de ilahi yardımı nasıl gönderdiysen Bugünde asrın Bedir’ini yaşat mümin yüreklere Çok muhtacız yardımına İlahi Nusretine ihtiyacımız hiç olmadığı kadar fazla Zalim darbecilerin kahrolmasını Senden istiyoruz Tek umudumuz Senin ilahi yardımındır Ya Rabbi Gönder ilahi yardımını bizlere Kahret o zalimleri gazap meleklerinle Onlar yüreklerimizi çok acıttılar Ya Rab Bizlere zulmettiler Bizleri katlettiler Sende onları kahr-u perişan eyle Birliklerini, dirliklerini dağıt İçlerini korku sal Mağlubiyeti yaşat o zalimlere Ebabil kuşlarını gönder üzerlerine Kahreyle, perişan eyle onları Ya Rab Müslüman Kardeşlerimizi de, zafer nasip eyle. Âmin, wel hâmdu lillahi rabbil âlemin. Muhammet Şerif |
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 175 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2570 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2101 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2833 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2415 | 23 Kasım 2016 11:10 |