|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seher Yeli,Açılış Tarihi: 29 Mayıs 2008 (17:46), Konuya Son Cevap : 31 Ocak 2023 (08:50). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
29 Mayıs 2008, 17:46 | Mesaj No:1 |
Yağmurları Yüregime Yağdır Allahım..... Yağmurları Yüregime Yağdır Allahım..... Sağnak yağmurun altinda bir kuş uçuyordu... Bir kuş gri bulutlarin arasindan, çakan şimseğin gürültüsünden sıyrılıp kaçmak istiyordu... Yağmurdan, soğuktan, rüzgardan kaçmak.... Yuvasına dönmek, yavrularına dönmek istiyordu belkide... Kaçmak istedigine göre biryerlerde onu bekleyen umudu vardi... Sağnak yagmurun altinda yüreğim uçuyordu... Ben yağmurdan uzaklaşmak icin açmamıştım kanatlarımı... Yağmur damlalarının her birine dokunabilmek... Her birinin kalbiyle hasret giderebilmek icin çırpınıyordum.... Sırılsıklam olmak istiyordum... Kaç zaman olmustu diyarına uğramayalı?... Kirlerden arınmak istiyordum yeniden... Yağmur siddetlendikçe yüreğim hafifliyordu... Meğer ne kadar özlemişim yağmurun yüreğime dolmasını ... Meğer ne kadar ağırlaşmış, ne kadar sıkıntı içinde sancılanmış yüreğim... Bedenimin neden bu kadar yorgun olduğunu anladim sonunda... Meğer yüreğim yaniyormuş... Ben ise işin gücün yorgunluğundan bahsediyormuşum... Sağnak yağmurun altında yüreğim uçuyordu... Ben kaçmak istemiyorum... Biryerlerde umut beklemiyordu beni... Yağmurun altında yüreğim baştan başa umuttu... Ben umuttum... ve dedimki; " Ey herşeyi yoktan var eden Rabbim, gökdeki yıldızlar adedince, yerdeki kum taneleri adedince, yağan yağmur damlaları adedince sana Hamdolsun... Sana şükürler olsun... Peygamber Efendimize (s.a.v), O'nun ehline ve ashabına ve bütün peygamberlere selam olsun... Allah'ım; ne olur günahlarımızı bağışla, bize merhamet et, bize mağfiret et, üzerimize rahmetini yağdır, bize bütün hayır ve rahmet kapılarını aç... Bizi Sensiz birakma Allah'ım, bizi sevginsiz bırakma, Allah'ım; annemizin, babamızın, kardeşlerimizin, arkadaslarımızın ve ümmeti Muhammed'in günahlarını bağışla, bize hidayet, takva iffet ve gönül zenginliği nasip et... Bizi Senin yolundan, Senin hak yolundan ayirma... (aminnn)
__________________ Şu an yaptığınız hiçbirrr iş, Kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir!! | |
Konu Sahibi Seher Yeli 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
20 kuruş (Bir İmamın İmtihanı) | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | maşuk | 3 | 2724 | 18 Nisan 2009 13:08 |
pc leşmiş insanlar | Serbest Kürsü | Seher Yeli | 0 | 1964 | 17 Nisan 2009 16:34 |
İmanın tadına varmak için… | Adap-Edep-Ahlak | Seher Yeli | 0 | 2085 | 15 Nisan 2009 19:45 |
Tüm kötülüklerden Allah’a sığınmanın sırları! | Adap-Edep-Ahlak | İLAHİ AŞK | 1 | 2070 | 15 Nisan 2009 19:43 |
Allah’la aramızı nasıl düzeltiriz? | Adap-Edep-Ahlak | Kara Kartal | 5 | 2281 | 15 Nisan 2009 19:37 |
29 Mayıs 2008, 22:25 | Mesaj No:2 |
Cvp: Yağmurları Yüregime Yağdır Allahım.....
şiirsel ve çok duygu yüklü. yağmurlu bir akşam üstü sokak lambalarının gölgesinden geçerken düşünülecek bir yazı. eline sağlık hocam
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
31 Ocak 2023, 08:50 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Muhammed'in günahlarını bağışla, bize hidayet, takva iffet ve gönül zenginliği nasip et... Bizi Senin yolundan, Senin hak yolundan ayirma... (Aminnn)
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |