| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 17 Aralık 2022 (17:51), Konuya Son Cevap : 15 Ocak 2026 (06:29). Konuya 20 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Konu Bu Üyemize Aittir! | KUş dili seç Kuşlardan birini seç bakalım sana hangi dua çıkacak?🙏 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
| |||||
| Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
| | Hutbeler | Kara Kartal | 0 | 75 | 31 Temmuz 2026 15:09 |
| | Hutbeler | Kara Kartal | 0 | 45 | 24 Temmuz 2026 12:54 |
| | Hutbeler | Kara Kartal | 0 | 33 | 17 Temmuz 2026 16:49 |
| | Ölüm-Ahiret-Sırat-Mizan-Kader | Esma_Nur | 1 | 94 | 11 Temmuz 2026 00:05 |
| | Hutbeler | Kara Kartal | 0 | 50 | 10 Temmuz 2026 16:25 |
| | Mesaj No: 2 |
|
Mor kuşu seçdim 👍
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
|
| | Mesaj No: 3 |
| | Ben yeşil kuşu seçtim bi en sevdiğim 🍀 Alt siradaki 1.kuş
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
| | Mesaj No: 4 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Konu Bu Üyemize Aittir! |
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| | Mesaj No: 5 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Konu Bu Üyemize Aittir! |
|
| | Mesaj No: 6 |
| Medineweb Baş Editörü |
Alttaki siyah kuş gelsin bana bakalım
__________________ ![]() İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir. RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK... |
|
| | Mesaj No: 7 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Konu Bu Üyemize Aittir! | Ablama gelsin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Bütün dualara amin
|
| | Mesaj No: 8 |
| | Tekrar seçme seçeneğim varsa 1.kuşu seçiyorum ..😊 Yok deme bak 😊
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
| | Mesaj No: 9 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Konu Bu Üyemize Aittir! | Alıntı:
Çok güzel bir dua geliyor sana😊 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| | Mesaj No: 10 |
| | Amin 🤗
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Konuyu değerlendir | |