10 Eylül 2008, 03:11
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5587 Üyelik T.:
05 Aralık 2008 Arkadaşları:14 Cinsiyet: Memleket:İstanbul Yaş:35 Mesaj:
2.537 Konular:
2038 Beğenildi:116 Beğendi:0 Takdirleri:270 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Kuran Giriş Duası Kuran Giriş Duası
müslimden rivayet edildiğine göre kim kuran okumaya başlamadan önce bu duayı okursa her harfine on bir hasene verilir(ben kuranımın kabına yapıştırdım birkaç kere yüzünden okudum hemen ezberledim)Allah(celle celalüh)ümme bilhakkı enzeltehu ve bilhakki nezel allahumme azzim rağbeti fihi vecalhu nurallibesari ve şifaellisadri allahumme zeyyimbihi lisani ve cemmil bihi vechi ve kavvi bihi cesedi verzukni tilavetehu ala taatike anaelleyli ve etrafennehari vehşurni meanneyyi sallahu aleyhi veselleme ve alihil eğyari neveytu kıraatel kur'ani lidairrahmani ve tenviri kuburi ehlil imani ve ruhi şemsi seyyidil embiyai ve kameril murseline seyyidina muhammedin aleyhi salavaturrahmani ve tardişşeytani ve iskatizzunubi ve kubulittevbeti ve rafidderacedi venecati minennirani ve bekail imani ve likairrahmani birahmetike ya erhamerrahime velhamdulillehi rabbil alemin EY ALLAHIM SEN ONU HAK İLE İNDİRDİN, O DA HAK İLE İNDİ. ALLAHIM KUR'ANA RAĞBETİMİ BÜYÜT,ONU GÖZÜME NUR,KALBİME ŞİFA KIL. EY ALLAHIM!ONUNLA DİLİMİ SÜSLE,ONUNLA YÜZÜMÜ GÜZELLEŞTİR,ONUNLA CİSMİMİ KUVVETLİ EYLE,SANA İTAAT EDEREK GECENİN DERUNUNDA,GÜNDÜZÜN BÖLÜMLERİNDE ONU OKUMAYI BANA NASİP EYLE;BENİ PEYGAMBER(A.S.M)VE ONUN HAYIRLI ALİ İLE HAŞRU CEM EYLE. RAHMANIN RIZASI,EHLİ İMAN KABİRLERİNİN NURLANMASI,BÜTÜN PEYGAMBERLERİN SEEYYİDİ,GÜNEŞİ,Allah(celle celalüh) ELÇİLERİNİN AY'I OLAN RAHMANIN SALAVATI ÜZERİNE OLSUN. EFENDİMİZ MUHAMMET A.S.M IN RUHU,ŞEYTANIN TARDI,GÜNAHLARIN DÜŞÜRÜLMESİ,TEVBENİN KABULÜ,DERECELERİN YÜKSELESİ,NAR-I CEHENNEMDEN KURTULUŞ,İMANIN DEVAMI VE RAHMANA KAVUŞMAK İÇİN KUR'AN OKUMAYA NİYET ETTİM.YA ERHAMERRAHİMİN!SENİN RAHMETİNİ DİLERİM. HAMDÜ SENA,ALEMLERİN RABBİ OLAN ALLAHA MAHSUSTUR
|
| |