|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Belgin,Açılış Tarihi: 23 Ekim 2008 (09:32), Konuya Son Cevap : 23 Ekim 2008 (09:32). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Ekim 2008, 09:32 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Ya Rab Ya Rab Ya Rab: Hayatım boyunca sevgi gölgeni üstümden eksik etmedin, ölümümden sonra da beni sevginden yoksun bırakma. Ya Rab: Ölümümden sonra benden yüz çevireceğini nasıl düşünebilirim, oysaki hayatım boyunca senden, güzellikten başka bir şey görmedim. Ya Rab: Sana yakıştığı şekilde bana davran ve karanlık cehalet perdelerinin çevrelediği bu kuluna kerem gözüyle bak. Yüce Rabbim: dünyadaki kötülüklerimi örttün. Ahirette buna daha çok ihtiyacım var; iyi kulların arasında beni rezil etme, kıyamet şahitlerinin huzurunda beni rüsva etme. Allahım: Cömertliğin isteklerimi artırdı ve affın arzularımı uzattı; şüphesiz senin affın benim yaptıklarımdan üstündür. Habibim: Kendine kavuşturarak beni sevindir, Kulların arasında hüküm verdiğin günde gözlerimi cemalinin nuruyla aydınlat. Ya Rab: Affına muhtaç olarak kapına geldim; öyleyse ey pişman insanların, yüzü kara olanlar ve rahmet arayanların sığındığı en rahmetli kapı, özrümü kabul et. Allahım: Bu isteğimi reddetme, bu şevkimi kırma ve bu arzumun kolunu kırma. Ya Rab: Beni küçük düşürmek isteseydin hidayet etmezdin, beni rezil etmek isteseydin bu kadar beni idare etmezdin. Ya Rab: Ömrümü onun için harcadığım isteğimi reddedeceğini sanmıyorum. (Hz. Ali’nin duasının küçük bir bölümüdür)
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
Konu Sahibi Belgin 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Ben Sana Gül Diyemem | Hz.Muhammed(s.a.v) | Belgin | 0 | 2476 | 29 Eylül 2009 10:25 |
Bir evliyayı vesile ederek dua edilirmi? | Soru Cevap Arşivi | Kara Kartal | 21 | 11153 | 24 Eylül 2009 10:38 |
Mahşerde âzâlarımızın konuşması | Soru Cevap Arşivi | KuM TaNeSi | 1 | 2692 | 17 Eylül 2009 16:06 |
Zekâtını vermeyenlere ibrettir Sâlebe'nin servet... | Zekat-İnfak | dua dilencisi | 1 | 2304 | 17 Eylül 2009 10:56 |
Yaşlı kadınların tesettürü... | Tesettür Konuları | Belgin | 0 | 2727 | 07 Eylül 2009 09:26 |