|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Belgin,Açılış Tarihi: 29 Ocak 2009 (10:49), Konuya Son Cevap : 17 Kasım 2012 (21:18). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
29 Ocak 2009, 10:49 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Kabe İmamı Ali Ahmed'in Filistin Duası Kabe İmamı Ali Ahmed'in Filistin Duası Allah’ım ümmeti gaflet uykusundan uyandır Onları ölüm uykusundan dirilt Allah’ım onların liderlerini ve yöneticilerini ıslah et Allah’ım onların ellerini hak üzeri tut Onların kalplerine senin korkunu ver Onların kalplerinden kafirlerin korkularını çıkar Onların kalplerine imanı yerleştir Allah’ım onların işlerini ıslah et Allah’ım onları islamla izzetlendir Ve islamı onlarla izzetlendir Allahım cihadı onlarla zenginleştir Ey alemlerin rabbi izzet senindir Allahım dinimizi izzetlendir Dönüş sanadır Allah’ım bize ulemamızı bereketlendir Bizi onların ilmi ile faydalandır Onların basiretlerini aç Onların derecelerini yücelt Allah’ım onlara bize karşı hakkı söylet Dinine yardım et Onlar kınayıcının kınamasından korkmasınlar Ey alemlerin Rabbi Allahım bizi selahaddin gibi izzetli kıl Allahım bizi Ömer gibi izzetli kıl Allahım bizi Ebubekir gibi izzetli kıl Allahım bizi Osman gibi izzetli kıl Allahım bizi Ali gibi izzetli kıl Ey Alemlerin Rabb Allahım islamı yeryüzünün her yerine hakim kıl Dininin sancağını yücelt Allahım muhakkak ki onlar senin dinine düşmandırlar ve senin dostlarını öldürüyorlar Onlara büyük bir lanet ile lanet et Allahım hain devleti sana şikayet ediyorum Allahım onların liderlerini sana şikayet ediyorum Allahım onlar azdılar ve kibirlendiler Kardeşlerimizi katlettiler Kız kardeşlerimize kötülük yaptılar Çocuklarımıza şer bulaştırdılar Bizlere mescidi aksayı men ettiler Allahım onları sana havale ediyorum Allahım domuzları ve maymunları sana havale ediyorum Allahım bize şaşılacak kudretini göster Allahım mescidi haramda ve mescidi nebevide bizleri mescidi aksada da iki rekat namazla rızıklandır Yahudilere rağmen bunu bize nasib et Ey alemlerin rabbi Allahım kitabını yaşamayı nasib et Allahım kardeşlerimize yeryüzünün her yerinde yardım et Cihad bayrağını yücelt Dinini zenginleştir İzzet senindir Ey alemlerin rabbi Allahım bizi filistinde bir araya topla Ey alemlerin Rabbi Allahım bizi ateşten koru Ey alemlerin Rabbi Allahım sen şüphesiz celalin ile yakın semaya inersin Ve isteyen varmı ona vereyim dersin Affedilmeyi isteyen var mı? Affedeyim dersin Allahım bütün günahlarımızdan sana istiğfar ediyoruz Allahım sana tevbe üzerine söz veriyoruz Allahım sana istikamet üzerine söz veriyoruz Allahım sana ihlas üzerine söz veriyoruz Ey alemlerin sahibi Allahım senden rızanı ve cenneti istiyoruz Ey alemlerin Rabbi Allahım kitabımızı bize sağımızdan vererek bizi rahatlat Ey alemlerin rabbi Allahım senin nurlu yüzünle bizleri karanlıklardan aydınlığa çıkarmanı isteriz Senin nurlu yüzüne bakarak rızıklanmayı isteriz Ey yaratan Allahım Ey alemlerin sahibi merhamet eden Allahım Eğer sen bize azab edersen buna güç yetirensin şüphesiz sen mağfiret edicisin Allahım bu duamıza icabet ancak sendendir Sen izzetlisin ve her türlü noksan sıfattan münezzehsin Bütün nebilere selam olsun hamd alemlerin rabbine ya Rabbi dualarımıza icabet et[
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
Konu Sahibi Belgin 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Ben Sana Gül Diyemem | Hz.Muhammed(s.a.v) | Belgin | 0 | 2464 | 29 Eylül 2009 10:25 |
Bir evliyayı vesile ederek dua edilirmi? | Soru Cevap Arşivi | Kara Kartal | 21 | 11038 | 24 Eylül 2009 10:38 |
Mahşerde âzâlarımızın konuşması | Soru Cevap Arşivi | KuM TaNeSi | 1 | 2675 | 17 Eylül 2009 16:06 |
Zekâtını vermeyenlere ibrettir Sâlebe'nin servet... | Zekat-İnfak | dua dilencisi | 1 | 2291 | 17 Eylül 2009 10:56 |
Yaşlı kadınların tesettürü... | Tesettür Konuları | Belgin | 0 | 2707 | 07 Eylül 2009 09:26 |
29 Ocak 2009, 19:18 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cvp: Kabe İmamı Ali Ahmed'in Filistin Duası
YA RABBİ yüzümüz yok ama dualarımızı kabul eyle
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
17 Kasım 2012, 21:18 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Milyonlar Dualara 'Amin' Diyor! (Kabe İmamının Filistin Duası) Milyonlar Dualara 'Amin' Diyor! (Kabe İmamının Filistin Duası) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |